אם חלמתי חלום

neophile

New member
תשכח שאמרתי את זה

זאת היתה טעות מצידי לגלות את זה. אתה צודק , זה לא נכון, אלו שטויות.

mbinh

New member
למי אתה מתכוון כשאתה אומר "תשכח"?

לא גילית כלום לאף אחד. דבריך היו מלאי טעויות.

RainBird

New member
השמצה דתית לא מקובלת עלי בפורום הזה לא על הדתות הפאגניות או משום סוג. שחר- אתה הולך על קרח דק.

neophile

New member
זאת לא היתה השמצה

אבל אתה צודק, יש דברים שעדיף לא לומר .

neophile

New member
לא עלבון ולא השמצה

אבל אם אתה בוחר לראות זאת כך אני יכבד זאת.

gwizard

New member
חלומות

חלומות יש מכמה סוגים: 1. חלום רגיל 2. חלום "נבואי" רוב האנשים ברוב המקרים חולמים את הסוג הראשון. חלום רגיל מבטא הרבה דברים: תשוקות, פחדים, חוויות שעברו עליך וכ"ו. הדברים שאתה רואה הם מטאפורה ואין להתייחס אליהם כלשונו. אם ראית את לוציפר אז אתה צריך לשאול את עצמך מה לוציפר מסמל בשבילך וגם לחשוב מה עשית או ראית ביום יומיים האחרונים שיכול להיות קשור לזה. כמובן שאיך לוציפר נראה בחלום שלך זה גם חשוב מאוד, בשבילך. ניתוח חלומות זה משהו שרק אדם שחלם את החלום יכול לעשות כי כולנו רואים את הדברים באופן שונה.

Mist2

New member
אם חברי הפורום יצליחו

להדאיג אותך בכל זאת
אני ממליץ שתחפש ברשת - זן סלש חלומות סלש סיפורים אני בטוח שזה ירגיע אותך שוב...

ljs

New member
אם כבר מדברים על חלומות מפחידים..

חלמתי פעם חלום שלכאורה היה אמור לזעזע אותי, חלום מדהים בבהירות שלו, למחרת זכרתי אותו לפרטי פרטים. החלום היה כזה: אני נוסע באוטובוס ורואה אדם חשוד לבוש מעיל עומד באמצע האוטובוס קרוב לדלת האחורית, אני עומד יותר בקידמת האוטובוס, ומסתכל עליו בחשד, האוטובוס מגיע לתחנה והדלתות נפתחות, הוא מרים לפתע את עיניו ופוגש במבטי החושד, הוא מחייך חיוך שטני וצועק `אללה הוא אכבר`, תוך כדי כך אני מזנק לעברו כשהמחשבה היחידה אצלי לזרוק אותו דרך הדלת הפתוחה כדי שיגרום פחות נזק, בהילוך איטי אני רואה שהוא שולח יד מתחת למעיל, ו..

ljs

New member
אתם במתח?...

בווום!!! ואז כמו בסיפורים הכל נהיה לי שחור מול העיניים. זהו. הפלא הוא שלא נבהלתי, רק הייתי בהלם מהצלילות של החלום.

ljs

New member
אם כבר מדברים על חלומות מפחידים..

חלמתי פעם חלום שלכאורה היה אמור לזעזע אותי, חלום מדהים בבהירות שלו, למחרת זכרתי אותו לפרטי פרטים. החלום היה כזה: אני נוסע באוטובוס ורואה אדם חשוד לבוש מעיל עומד באמצע האוטובוס קרוב לדלת האחורית, אני עומד יותר בקידמת האוטובוס, ומסתכל עליו בחשד, האוטובוס מגיע לתחנה והדלתות נפתחות, הוא מרים לפתע את עיניו ופוגש במבטי החושד, הוא מחייך חיוך שטני וצועק `אללה הוא אכבר`, תוך כדי כך אני מזנק לעברו כשהמחשבה היחידה אצלי לזרוק אותו דרך הדלת הפתוחה כדי שיגרום פחות נזק, בהילוך איטי אני רואה שהוא שולח יד מתחת למעיל, ו..

RainBird

New member
יש פורום חלומות ששם יוכלו לעזור לך יותר ../images/Emo140.gif יום טוב.

למעלה