אז בוא אני אסביר את עצמי...
דבר ראשון, יש לי רק פירוש אחד שם וזה מה שהעתקתי. לא שכחתי כלום... והפירוש שהעתקתי מתאים גם למונחים שבהם אנחנו משתמשים בהם כיום. המילה היא אותה מילה. הפירוש הוא אותו פירוש. רק שבמקום עמים אנחנו מציבים מינים. זה כל ההבדל. הרי, תסכים איתי שהשובניסט שאנחנו מדברים עליו מזלזל בנשים, חושב שהן זבל, שהן חפצים.... אולי הוא גם שונא אותן... לא יודע... אין לי ניסיון בזה...
אז הנה, יש לך את הפירוש שהעתקתי, שהוא מתאים בדיוק לזה. "שנאה לעמים אחרים וזלזול בהם"... רק תחליף את המילים "עמים אחרים" ב"המין השני" וזהו! הרי הבנים והבנות הם גם איפשהו סוג של 2 עמים שונים... השובניזם שאתה מתכוון אליו, שהוא בעצם דעות קדומות לגבי היכולת של המין השני והעליונות של אחד המינים נגזר מהפירוש שאני העתקתי מהמילון שלי. כי הרי השובניסט חושב שהוא עליון על הנשים והוא ממעיט ביכולתיהן. אז הוא מזלזל במין השני, לא? הרי הדעות הקדומות באות מתקופה שבה זלזלו בנשים והמעיטו ביכולות שלהן... ואני מסכים איתך שלא רק גבר יכול להיות שובניסט. אף פעם לא הכחשתי את זה. רק שאישה שובניסטית, במונחים שאנחנו משתמשים בהם, היא פמניסטית... ובקשר לעלבון, אל תדאג. לא נעלבתי.