אם חשבתם שגם לשוביניזם יש גבול..

HyPeR SoNiC

New member
צ'מע.....

דבר ראשון, במקום לשלוח אותי להתרוצץ ולחפש לך הגדרות אחרות למילה, בוא אתה תביא לי הגדרה אחרת ממילון אחר, שלפחות יהיה לך איזה שהוא בסיס לויכוח... עד עכשיו אתה מתווכח איתי על כלום... ואתה עוד מעליב אותי ועושה צחוק מההודעות שלי על זה!!! אבן שושן נחשב למילון הכי טוב בארץ אם אני לא טועה... בגלל זה הוא הכי מפורסם והוא נמכר הכי הרבה... בגלל זה הבאתי את ההגדרה ממנו ולא ממילון אחר... ובקשר לזה שהמילון לא מעודכן... לידעתך, מילון לא צריך להיות מעודכן כדי להביא פירושים נכונים למילים. פירושים למילים לא משתנים... דבר שני, אתה אומר שמילון מכובד כמו אבן שושן לא יודע משמעות של מילה, ואח"כ עוד יש לך את החוצפה להגיד לי שאני מנסה לעשות שינויים בשפה!? את זה אני כבר באמת לא מבין... אני לא מנסה להחליף את אליעזר בן יהודה ואני לא מחליט על שום שינוי בשפה ולא כלום.... אני פשוט אמרתי שלדעתי, המילה "עמים" בהגדרה שהבאתי פשוט משמשת תיאור כללי לקבוצות חברתיות, ואפשר לשים במקומה קבוצה חברתית מסוג אחר, וכך ההגדרה שהבאתי מאבן שושן, שמדברת על עמים ולאומים, יכולה גם להיות נכונה לגבי מינים. זה הכל. אני לא חושב שאתה צריך להעליב אותי, לקרוא להודעות שלי מטומטמות ולהגיד שאני מדבר שטויות בגלל זה. אבל תחשוב מה שבא לך. איש איש בדעתו יחיה.

לדעתי זה פוגע רק ברוסיות

הופכים אותן לחפצים למכירה, בלי דעה, אופי או רצון משלהן. למרות זאת, יש בזה משו מצחיק.

למעלה