אם יבחרו בני עמי ללכת בדרך

Emile Zola

New member
ואם ייבחרו להגיש חומוסצ׳יבסלט או לשטוף כלים

בארומה, כל צ׳יבס הוא מקל להכות את האוייב הסהיוני, וכל צלחת תנוקה כפי שהאדמה תנוקה מאל יהוד.

וילכו האחים האצילים לביטוח הלאומי, ותורתם אומנותם ויישאבו כספים מאל יהוד, ולא ישלמו ארנונה, שהיא תועבת השלטון.
ויעדיפו ביוף זורם ברחוב על תשלום המיסים, כי טוב לשאוף סירחון ולא להוריד ראש בפני האוייב.

חתיכת דוחה

זה מה שאתה רואה שוטפי כלים ומגישי חומס ? זה כי אתה גזען רואה בנו נוחתים ממך חוצפן גזען

Emile Zola

New member
אשי, אני מדבר עם Manaf

הגבר גבר שכל מה שיש בינו לבין ערביות הוא שנאת יהודים במקרה הטוב.

הוא מהילדים האלה שהולכים עם כפיה וחושבים שהם ערבים "כוח", דוהרים על הסוס של סלאח אדין.
אבל בעצם הם כותבים שירים בעברית באיזה פורום...

חומוס אני מכין לבד.

Emile Zola

New member

אני ואשי חברות טובות. אל תנסה לסכסך ביננו.

והבנת הנקרא שלך כנראה לא משהו.
אבל נחזור על זה שוב, תקרא:

"מרחם אני על האנושיים שבהם, החיים בתוך סירחון גשמי ורוחני, בחברה מפגרת המקדשת את המוות על החיים ומצדדת בכל תועבה כשהיא מופנית כלפי האחר אך מראים את צביעותם כשזו חוזרת אליהם."

Manaf1

New member
"אני לא לקקן אבל תראה אותי מלקק תראה"

"ערבים" לפי השמאטה הזה:
"אוסף חמולות ושבטים ששנאתם אחד לשני שניה רק לשנאתם ליהודים"
"חברה מפגרת"
"מגישי חומוס צ'יבסלט סוחטי כספים מביטוח לאומי מעדיפי ביוב זורם על תשלומי מיסים"
"אנשים שבינם לבין עצמם הם רוצחים ובמלחמה אונסים שבט את נשות השבט האוייב"
.....
"אני בכלל דיברתי עם מאנאף"
"יש ערבים ראויים אינושיים" עור משנתך אם בך ההבל שניתן לך המנדט לדרג את הערבי הראוי מן הפסול

Emile Zola

New member
הטקסט האמור נכתב בשלמותו לפני

ה״לקקנות״.

אבל הבנת הנקרא היא ככל הנראה לא הצד החזק שלך...

Emile Zola

New member
אומר מתרגם ההגיגים לעברית צחה

אגיב אם וכאשר אבחר בכך, מבלי להתחשב ביבחוש ביצות.
נראה לי שאתה שייך לאותו דור שבינו לבין ערביות אין דבר מלבד צפייה באל ג׳זירה ובידוק מחמיר בדרך לחופשה, כשבעיני רוחך אתה הוא חיילו של סלאח א-דין
אך בשעת מעשה כל שתעשה הוא תרגום הגיגי אחר והקרבת הנערים הכפריים הסטריליים מיידי האבנים על מזבח הכבוד האבוד של דורות קודמיך שהפסידו בכל קרב אפשרי, ואף רימו אחד את השני בעת מלחמה ו״אחים״ שלחו אל מותם את אחיהם.

בעצם אתה ההוכחה שהתעמולה שהיתה אז ״אנו תוקפים בכל החזיות״ עובדת ביעילות יתרה גם היום.

Emile Zola

New member
מה יש? האמת לא נעימה לאוזן?

תכתוב על זה שיר

וליסתום תבקש מהחברים שלך, אם ישנם כאלה... ואני בספק רב אם יש...
לא וירטואליים, אמיתיים.

Emile Zola

New member
מה, התאהבת בי?

תמצא חברים מלבדי לבלבל להם ת׳מוח
תכתוב להם שירים או משהו...

Manaf1

New member
אהבת האשכנזים האובססיבית ליהדות המזרח

בתחילת היישוב היחס היה כירח דבש ענוג, כמו שארתור רופין ,ממקימי תל אביב וראש ראשי הציונות בארץ, הדגים:
"פעולותיו של המשרד הארצישראלי כלפי התימנים גובשו על פי תוכניתו האיגנית (תוכנית להשבחת הגזע) של רופין, שסבר שהתימנים אינם יהודים "טהורי גזע" אלא "טיפוסים מיוחדים" (ערבים שהתגיירו או כאלה שדמם מעורב בדם ערבי) ומשום כך התנגד לנישואים בינם לבין עולי מזרח אירופה, בהם ראה את "החומר האנושי" החיובי שעליו צריך להיבנות העם היהודי המתחדש."

هههههههه قال يعني عمل معروف

ولزقلك جملتين طيبين بالاخر

هههههههه هاد بقلك انت ما بتفهم قراءة، هداك بقلك ما بتفهم شو بكتب "بيت الاسطر" ههههههههههه

هن اللي بفهمو عشان هيك مقضيين نص الوقت هون بين اللي بفهموش

למעלה