אם יש כאן נציג של קסם הגיע הזמן שתתעוררו

2משהמשה

New member
אם יש כאן נציג של קסם הגיע הזמן שתתעוררו

כשרציתי לרכוש תעודת סל sp לונג (שקלי) הגעתי לתעודה של אינדקס ופלא פלאים !!! התעודה נסחרת בנקודות בדיוק כמו המדד sp. לא צריך להסתובב עם מחשב ומתמטיקאי צמוד. בודקים כמה שם קונים וזהו. אצלכם בקסם יש 2 תעודות שורט אחת sp אחת נאסדק. מלבד העובדה שזה בלתי אפשרי לחשב שווי הוגן ,אלא בנוסף המחשבים שאתם מציגים לנו נותנים שווי הוגן שונה מאשר אתם כעושי שוק מאפשרים לבצע עסקאות. אם זה התנאי שלכם לכניסה לתעודות אז לא תודה. לפעמים שחברה גדלה מידי היא שמה זין על הלקוחות. זה טבעי ומובן. אבל לטווח הארוך זה לא ישתלם. תלמדו מהתעודות הקטנות תעשו חישוב לפי הלינק הנל נראה להיכן תגיעו http://www.honest.co.il/kesemcalc/calc_1.asp?Asset=21

digital10

New member
אני שותף מלא לתחושות שלך.

ומקווה שהחבר'ה באקסלנס יתעוררו, או לכשיתעוררו לא ישארו להם לקוחות.

teta2

New member
קשקשן

תבדוק את עצמך לפני שאתה מדבר, תנסה דבר שאולי אתה לא מכיר שנקרא - תשקיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2משהמשה

New member
זהו בדיוק העניין בדיוק העניין!!!!

העיקר שהעו"ד שלכם עשה לכם תשקיף 40 עמודים אז אתם שולחים אותנו לשם ש"נלמד" וגם לכסות את התחת שלכם. אני לא רוצה לקרוא תשקיף אני לא מוסדי עם 30 עובדים. אני רוצה לדעת שווי הוגן פשוט. אתם בכוונה מסבכים את העניינים על מנת שתוכלו להרוויח עוד 0.75% על העסקה. מעניין שאתם עוד כועסים על הלקוח. בדיחה

מה זה קשור?

לא צריך להיות דוקטור כדי לחשב שווי הוגן ודבר שני - שים לב שבחול המועד אין חפיפה ולו לא של רגע בין שעות המסחר בחו"ל לבין המסחר בארץ ואז שווי התעודה מושפעה מהחוזים העתידיים. אם אתה רוצה לבצע בדיקה אמיתית - תבצע ביום חמישי בזמן שיש חפיפה בשעות המסחר

תעודות סל על מדדי חו"ל

שלום אין לי הרבה מה להוסיף על מה שרשם ראיין, אבל בכל זאת חשוב לחדד את הנקודה של תעודות סל על מדדים זרים. חשוב לזכור שבחול המועד אין חפיפה בין שעות המסחר בין ישראל לבורסה בארה"ב וזה כמובן משפיע על אופן המערב אחרי המדד. בנוסף, כל הנוסחאות לחישוב השווי ההוגן מופיעות באתר קסם ואם לא מסתדר לך משהו, אתה מוזמן לשאול ואני ארשום כאן. חג שמח _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

2משהמשה

New member
את התשובות האלה תתנו למי שממש ממש אין לו מושג

לי יש רק קצת מושג בשביל להבין . לא הרבה אומנם. אני לא מאשים אתכם בקסם אתם רוצים לעשוק ולמקסם את הרווח לגיטימי. רוב הציבור כנל המוסדיים מתנהג כמו כבשים ולא אכפת לו לתרום לקסם עוד 1% פה ושם על שווי הוגן. מעניין מה הייתם עונים לי אם הייתי שואל אתכם לפני כמה חודשים מדוע קיים פער בין מחיר תעודת תכלית לקסם שסוחרות על אותו נכס בסיס. מסתבר שבמשך ימים רבים קסם נסחרה במחיר יקר יותר וכל הפרייארים שקיבלו תשובות כמו שאני מקבל עכשיו שילמו ביוקר למרות שיכלו לרכוש את אותו נכס אצל תכלית במחיר זול יותר. רק לאחר שפורסם באתר כלכלי ,קסם הסבירו ש"חסר" להם סחורה. בלי בושה דפקו לקוחות במשך זמן רב. בושה עליבות ורמאות. לא ענית לי וזאת זכותך- מדוע תעודת אינדקס sp שקלי צמודה באותו מחיר בדיוק למדד sp ואצל קסם צריך להכפיל לחלק ב-3000 ועוד סיפורים. וגם לאחר החישובים שאתם מציגים באתר ובעזרת מחשבון שלכם יש פער מעבר לפער סביר שהינו רווח שלכם. באינטרנט כבר מדברים על זה. ואתם תרגישו את השינוי אומנם לאט אבל עם מגמתיות, אל דאגה. כנסו לפורום השכן של אופציות מעוף שם יש כאלה שלא מעזים לגעת בקסם ובתכלית. אתם עסק פרטי ויש דרכים אחרות לרכוש את אותה סחורה כך שזאת זכותכם לענות כל תשובה שתרצו. תודה על התשובה

חחחחחחחחחח

יחסית למישהו ש"ממש ממש מבין", אתה ממש מתקשה לבצע פעולה פשוטה של כפל וחילוק כדי להגיע לשווי ההוגן:) ואגב... דווקא ממה שאני מכיר, קסם ותכלית עומדות ב"ספרדים" הכי טובים של הביקוש וההיצע ביחס לשווי ההוגן

2משהמשה

New member
מעניין כמה כינויים "מעריצים" יש כאן לקסם

כנראה זה הקסם של הקסם או התכלית בתכלית. בוא נראה תוך כמה זמן ימחק השרשור הזה או "ידחף" למקום מסתר, למרות שממילא אין ריטינג לפורום הזה.

למישהו כאן יש בעיה קשה עם ביקורת:)

ולא... במקרה הזה לא לקסם או לתכלית. בכל מקרה... משה ה"גאון" שלא יודע לחשב בעצמו נוסחה פשוטה של שווי הוגן... שיהיה חג שמח

2משהמשה

New member
חחח ביקורת? הביקורת הינה עליכם בקסם.אני לא

מנפיק תעודות. איזה ליצנים יש כאן

די עם זה

משה - אמרת את מה שיש לך להגיד ובין אתה אוהב או לא אוהב את התשובה שקיבלת - נענית, השבתי וזכותך לחשוב מה שאתה רוצה על מי שאתה רוצה. חשבת ואולי אתה חושב משום מה שנוהגים למחוק כאן נושאים או להעלים - אז לא. כפי שאתה רואה הנושא שריר וקיים ומוצג לעייני כל. התנהל פה דיון יפה ואף אחד לא נבהל מביקורת. כמובן, כל עוד היא עניינית. מעבר לכך - אודה לך אם לא תכנה גולשים שמעבירים ביקורת עליך בכינוי "ליצנים". מבחינתי אין טעם להוסיף - לא אתה, לא אני ולא אף אחד מהגולשים. שיהיה לך חג שמח ומאושר _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

2משהמשה

New member
לא באתי לומר באתי לשאול ולא קיבלתי תשובה

שיהיה לך חג שמח שמח שמח שמח שמח ומאושר.

aeonf

New member
שאלה פשוטה

למה צריך מחשבון בכלל ? למה קסם או כל חברת ת"ס אחרת לא יכולה להציג ON LINE את השווי ההוגן הנוכחי של כל תעודה ? מה הבעיה בזה ? הרי לקסם/אקסלנס אין שום בעיה לקבל את נתוני אמת ONLINE מכל מקום בעולם וליישם את זה באתר זה שטויות.

בקשר לנתונים און ליין

שימו לב שאין אף אתר חינמי שמציג נתונים און ליין - רק אתרים ב"דיליי" של 20 דקות במקרה הזה , אם אני זוכר נכון, הבורסה לא מתירה הצגת נתוני און ליין בחינם

aeonf

New member
מעניין

מהיכן הבאת את המידע שהבורסה אינה מתירה הצגת נתוני אוליין בחינם ? ושנית לא ביקשתי נתוני בורסה און ליין ביקשת נתוני שווי הוגן לת"ס אונליין...

אבל כדי להביא את זה...

צריך נתוני מדדים און ליין... קח יוזמה.. שלח מייל לבורסה.. אני בטוח שזו התשובה שתקבל:) ושוב... שים לב שאין אף אתר חינמי שנותן נתונים און ליין... בשוק התחרותי בו אנו חיים... אתה לא חושב שלו זה היה מותר, מישהו כבר היה עושה את זה? הרי יש ביקוש עצום לאתר חינמי כזה

שיר ורד

New member
לא מדויק

במשך מספר חודשים אתר גלובס אפשר למי שנרשם אליו לקבל מידע עדכני חינם. יש אצלנו קרטל של ספקים המעונינים להרוויח מאספקת מידע בזמן אמת.

aeonf

New member
בפעם השנייה

לא מעניין אותי מדדים און ליין קסם הם חברי בורסה ואחת החברות הגדולות בשוק (בתחומם) האמן לי שיש להם נתוני אונליין מכל בורסה בעולם. אני גם לא מבקש ציטוט און ליין של הת"ס רק שווי הוגן און ליין אתה יודע מה, אני מוכן להתפשר על שווי הוגן באיחור של 20 דקות והבאת לי עוד רעיון: שיבנו כזה דבר ויגבו על זה כסף !! מה רע ??

2משהמשה

New member
נו עוד לא הבנתם??? האינטרנס של קסם אקסלנס זה

למקסם רווחים- ובצדק!!! וככל שיהיה פחות מידע לציבור המשקיעים ככה הם יעשו יותר כסף. אני מכיר אנשים שקונים תעודות סל בלי לדעת מה שער המרה כפויה לא מעניין אותם שווי הוגן. ככה הפסידו כסף על תעודת נפט. הרשות לחרטאבונה ערך לא אכפת לה.. מי דואג למשקיעים? שיפתחו קזינו בארץ הרולטות יהיו עם מגנט למטה וכל המהמרים יפסידו אבל ימשיכו ללכת לקזינו כי זה יהיה הקזינו היחידי בארץ. קסם מבינים את זה ולכן מכתיבים לשוק את הנושא- כמה שפחות מידע ככה קסם יותר יעשו כסף. הרי גם שכבר מפענחים את השווי ההוגן אתה מגלה בשוק שהתעודות נסחרות בשווי אחר ע"י עושה השוק. למה? ככה.

למעלה