אם יש כאן נציג של קסם הגיע הזמן שתתעוררו

aeonf

New member
אבל למה רק קסם ?

אפשר לחשוב שכל השאר צדיקים בסדום... זה כולם ככה! אגב זה אחת הסיבות שאני לא משקיע בת"ס בארץ. יש חוסר שקיפות רציני. כל האחזקות על מדדים זרים מתבצעים בת"ס זרות, בנוסף לשקיפות מוגברת אני גם מקבל דמי ניהול פחותים (בעשרות אחוזים) מאשר תעודות מקבילות בארץ.

שער המרה כפויה בתעודות סל על נפט?

אין דבר כזה. יש מנגנון המרה כפויה כמו בכל תעודות הסל (של כל החברות) אבל אין שער ספציפי שבו תעודות פוקעות

למשה

כמו שאמרתי, וזו הפעם האחרונה - אתה רשאי ומוזמן לשאול שאלות, להעביר ביקורת ולדון בכל נושא שתרצה , כל עוד זה נעשה באופן ענייני וללא השמצות מיותרות. פתחת את התלונות שלך בכך ש"כנראה שהנושא הזה תכף ייעלם" וראה זה פלא, הוא עדיין כאן וכל טענה, גם אם איני מסכים לה, התקבלה בברכה וזאת על מנת ליצור דיון שהוא סלע קיומו של הפורום הזה וכל פורום אחר ברשת. אני מבקש ממך שוב - תנמיך את הטונים ותימנע מהשמצות. אם יש לך שאלות וטענות - תעלה אותן, אבל בצורה מכובדת. תודה _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

ami026

New member
אוסיף עוד משהו בעניין

להזכירכם שתעודות סל בארץ לא ממש משקיעות את הכסף בנכסים במדד אלא משקיעות בדברים אחרים ולכן אם הן יפשטו את הרגל כספי המשקיעים יתנדפו. זה בניגוד ל-ETF בחו"ל. מעבר לכך אין פיקוח הדוק של הרשות לניירות ערך על התעודות סל כמו בארה"ב ובאירופה ואיש אינו יודע מה הן עושות. טיעון של הון עצמי נופל גם כן היות ולרוב התעודות סל בארץ יש הון עצמי מגוחך של 30-40 מיליון שקל בזמן שמנהלות כספים של מיליארדים. לסיכום, תעודות סל בארץ הן לא ממש תעודות סל ושומר כספו ירחק. אציין שאינני בעל מקצוע בתחום וזוהי חוות דעת בלתי מקצועית.

לami

גם על זה כבר ענו לך בכמה נושאים אחרים ויש לא מעט אי דיוקים במה שכתבת, כולל מנגנון ההמרה שמשום מה אתה מתעלם ממנו:) חג שמח _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
כך או אחרת..........

בכל האמור לגבי שווי הוגן, יש לאקסלנס הרבה מה ללמוד על שירות לקוחות. עליהם לגלות שקיפות מירבית, ולתת את המידע המלא והאמיתי בכל נקודת זמן. ולא רק באמצעות, מחשבונים וטבלאות לא מעודכנות. כי אם הם רוצים שלקוחות יחזיקו מגוון רחב של תעודות סל קסם, יש לספק להם את מיטב הכלים למסחר. (שווי הוגן אונליין לפחות) אני בהחלט לא נגד אקסלנס, אבל אני בעד שישתפרו (ויש הרבה מאוד מה לשפר !!!) אופיר - אני מאוד מקווה שבאמצעות ההגיון וסטנדרטים מקובלים של שירות, תשכנע את מעסיקך לתמוך בלקוחותיה. כי אחרת תפסידו אותם (ואני וחברי מאוד קרובים לכך, ותזכור שללקוחות יש זיכרון מדהים.......)

למעלה