EMINEM
N naps New member 2/7/02 #24 madness איזה להקה עם שירים קופצניים וטיפשיים. למרות שנחמד מאד לשמוע אותם מידי פעם...
א אגרול אדום New member 2/7/02 #25 אני חייב להגיד! SALIVA! אם אתם זוכרים, עצבנתי פה כמה כשצעקתי שגם ג´וזי סקוט שר את HERO וזאת הלהקה שלו
אני חייב להגיד! SALIVA! אם אתם זוכרים, עצבנתי פה כמה כשצעקתי שגם ג´וזי סקוט שר את HERO וזאת הלהקה שלו
ע עלי באבה New member 2/7/02 #28 Ahaliha ככה כותבים אם כן, שמישהו יתקן את זה... אם לא (לחץ כאן... ) שימשיך עם האות האחרונה של המילה... שלום
Ahaliha ככה כותבים אם כן, שמישהו יתקן את זה... אם לא (לחץ כאן... ) שימשיך עם האות האחרונה של המילה... שלום
ה המממ New member 2/7/02 #37 eurythmics היתה לי עכשיו תשובה שהיתה יכולה לגמור את המשחק (ואולי לא?!) אם ברצונכם לסיים, תנו לי להקה שנגמרת ב- e שוב, ואז תראו...
eurythmics היתה לי עכשיו תשובה שהיתה יכולה לגמור את המשחק (ואולי לא?!) אם ברצונכם לסיים, תנו לי להקה שנגמרת ב- e שוב, ואז תראו...
ה המממ New member 2/7/02 #40 EAGLES עד שלא אומרים שרוצים לסיים את המשחק, אני לא אעשה את זה על דעת עצמי. חוצמיזה, אמרתי שמצאתי גם לזה המשך.. אז זה כבר לא אקטואלי... (אבל תודה בכל זאת).
EAGLES עד שלא אומרים שרוצים לסיים את המשחק, אני לא אעשה את זה על דעת עצמי. חוצמיזה, אמרתי שמצאתי גם לזה המשך.. אז זה כבר לא אקטואלי... (אבל תודה בכל זאת).