ומי יספק את רצונותיי בעסקה הזאת
T the freaky girl New member 14/6/04 #16 ../images/Emo9.gif מי גילה לך על החלום הסגסגל שלי?.. חשבתי שרק אני והחתול יודעים את זה... רייגע! רייגע! זה הוא סיפר, נכון? אני יודעת... הנוכל הקטן.. גרר.. גרר..
../images/Emo9.gif מי גילה לך על החלום הסגסגל שלי?.. חשבתי שרק אני והחתול יודעים את זה... רייגע! רייגע! זה הוא סיפר, נכון? אני יודעת... הנוכל הקטן.. גרר.. גרר..
E eMiFrEaK New member 14/6/04 #23 חחחחחחחחחחחחחחח אנשיםםםםםם.. תתחילו להזיז פה את העניינים!! הכל למען החלום הסגלגל!!!
E Evil Gremlin New member 14/6/04 #24 ההודעה המאה תהייה שלי!!!! *(ברקעברקים* מוההאהאהאההאהאהא *שיעול* מואהאהאהאהאהאהאה!!!!
E eMiFrEaK New member 14/6/04 #25 ../images/Emo6.gif אהא... שמעתי שלחלום זה נחמד... אתה מתכוון ששלך תהיה ה 101... אהמ אהמ...ה100 כבר תפוסה אח שלי!! אה!!!! וזה איום!!
../images/Emo6.gif אהא... שמעתי שלחלום זה נחמד... אתה מתכוון ששלך תהיה ה 101... אהמ אהמ...ה100 כבר תפוסה אח שלי!! אה!!!! וזה איום!!
T the freaky girl New member 14/6/04 #26 שניכם יכולים להפסיק לריב... אני מתכוונת לגנוב את התהילה פה.. ה-100 יהיה שליייי!!! חה חה חה!!..
E Evil Gremlin New member 14/6/04 #27 27 אני יותר מוכן... אני יודע בדיוק כמה הודעות יש פה.. ואני אף פעם לא יושן מואאהאהאהאהאההאהאהאה!!!! ו... אני לא מגולח... מואהאהאהאהאהאההאהא!!! ו... מואאההאאההאהאה!!!
27 אני יותר מוכן... אני יודע בדיוק כמה הודעות יש פה.. ואני אף פעם לא יושן מואאהאהאהאהאההאהאהאה!!!! ו... אני לא מגולח... מואהאהאהאהאהאההאהא!!! ו... מואאההאאההאהאה!!!
E Evil Gremlin New member 14/6/04 #28 את יודעת.. ..זה לא ממש הוגן.. את ממציאה תחרות שאת הפרס צריך לתת משהו אחר נ.ב. 28 הודעות
T the freaky girl New member 14/6/04 #29 אממ.. מי אמר שה"יוצרת" המשחק לא יכולה להנות מפרי משחקה? טוב, טוב, אולי אני אוותר הפעם.. תלוי במצב הרוח שלי.. ***29
אממ.. מי אמר שה"יוצרת" המשחק לא יכולה להנות מפרי משחקה? טוב, טוב, אולי אני אוותר הפעם.. תלוי במצב הרוח שלי.. ***29
E Evil Gremlin New member 15/6/04 #30 כדאי שתוותרי כי אני אנצח.. 56 (מנסה לבלבל "חיחיחיחיחיחי" (צחוק של מרושע קטן ירוק ואכזרי))
T the freaky girl New member 15/6/04 #31 אני טיפוס עקשן.. וכזה שמשיג את כל מטרותיו, בכל דרך.. איממ גונה ווין, הא הא הא הא!!! (צחוק מרושע של בלונדינית מסוכנת)
אני טיפוס עקשן.. וכזה שמשיג את כל מטרותיו, בכל דרך.. איממ גונה ווין, הא הא הא הא!!! (צחוק מרושע של בלונדינית מסוכנת)