אם כבר ג´רי עוסק בנשיקות

אם כבר ג´רי עוסק בנשיקות../images/Emo25.gif

די בא לי להמליץ על משהו חדש ששמעתי : קוראים להם paulmac ,לזמרת ששרה קוראים peta morris(יש לבטא :פיתה) ,ולשיר קוראים just the thing . בזמן האחרון אני די נדבקתי לשירים קצביים וטפשיים ,וזה אחד החביבים שבהם . מה הקשר לנשיקות ,שאלתם ? - בקליפ רואים אנשים מתנשקים (וחילוף הפרטנרים שם כמוהו כחילוף חומרים) .

../images/Emo32.gif שימו לב לפורום לימפ ביזקיט

או כפי שהוא נכתב בתפוז לימפ ביזיקט - יענו busy cat

alonbb

New member
קרלוס...

אם השירים האלה טיפשיים לדעתך למה אתה מקשיב להם? אנשים אוהבים שירים שהם טובים להגנתם ולא שהם טיפשיים...המשפט שלך לא בסדר תתקן את הטעות

מה הקשר מה הפשר? אני למשל נהנה

לזמזם את השיר של שקירה למרות שמדובר בתמצית טיפשות מרוכזת. מה זה קשור?

alonbb

New member
לא....

היא כתבה את השיר הזה על מערכת יחסית יפה שהייתה לה עם בעלה שרק הכירו לכם זה מבטל את המשפט שהשיר טיפשי.

מה כתבה? היא בקושי יודעת מילה

באנגלית ומעניין את סבתא שלי שזה על בעלה. מבחינתי זה שיר מטופש על ציצים של איזה מישהי וזה שאני אדע את ההיסטוריה שלו לא ישנה את דעתי. זה כמו שתביא לי המבורגר מסריח ותגיד "אבל הפרה היתה נחמדה". סו?

אויש אלון אלון...

השיר של שקירה זה אחד השירים הכי מטופשים שנכתבו. אתה בטוח שהבנת את המילים?! כי הן מפגרות לאללה.

alonbb

New member
אני אסביר לשניכם

תתפלאו אבל גם לפני 40 ו50 שנה עשו שירים שהם חלקם (לדעתי לא) היו יפים אבל המילים היו מפגרות...באיחוד בשירים של מחאה. העיקר המלודיה בשיר והמילים פחות חשובות..אתה תקנה דיסק של אביב גפן כי הוא אומר שהדור שלנו מזויין או כי השיר מוצא חן בעיניך?

alonbb

New member
ועוד דבר קטן שאולי ירפא אותכם

מהקללה...השיר עצמו הוא בספרדית והביצוע באנגלית פחות משמעותי מהביצוע הספרדי (להזכירכם שאקירה מספרד) ובספרדית למילים הרבה משמעות.

שאקירה מספרד?!

קצת התבלבלת. היא בכלל מקולומביה. ושתמשיך לשיר בספרדית, הדיסק הראשון שלה בספרדית מהמם, רק שלא תתרגם את השירים שלה לאנגלית, הם פשוט נשמעים מטופשים.

ובכן, אני סבור שגם המלודיה בשיר של

שקירה מטופשת ונשמעת כמו עשרות שירים ששמענו עוד ב92 (והחלילים? מי כאן מספיק
כדי לזכור את פאוור אוף אמריקן נייטיבז של דאנס טו טראנס?), יחד עם זאת זה לא פוגם לי בהנאה מהשיר. אבל אני ממש לא מתכוון להכריז שמדובר בשיר של פרופסורית. בתחילת שנות ה90 היו שירים כל כך מטופשי, הן מלודית והן במילים (מיסטר ווין, אקסטזי של צ´ימו באיו, ג´יימס בראון איז דד, אניוואן?) אבל זה לא הפריע לאף אחד לאהוב אותם.

alonbb

New member
כמובן שזאתי רק דעתך

ולא דעתם של (לא נגיד כמה אנשים שלא יצאו לך העיניים מהמקום מרוב אוכלוסיה) אנשים אחרים שמוזיקה משנות ה90 עשתה להם את זה יותר מהכל. ואגב לשיר הזה יש הרבה מלודיה ובגלל זה הוא הפך למגה-היט.

בוודאי שזו רק דעתי.

אבל בניגוד אליך אני לא מנסה לגרור את הפורום לויכוחים מטופשים שמיום ליום מזכירים לי את כיתה ד´. אז הרשה לי להסביר לך (אני אשתדל לעשות את זה לאט וברור): לכל אחד יש דיעה שונה פה. כל אחד זכותו להביע אותה. מטרת הפורום הוא לאפשר דיון אינטלגנטי/מבודח/מעניין בנושאים הללו. הפורום לא יכול לנהל דיון אם כל הנחת יסוד של משתתף פה (להלן:דיעה) תזכה לויכוחים אינסופיים עם מישהו שמנסה לשכנע את כולם כל הזמן שהם טועים ושלו יש מרפא לבעיותיהם החמורות. וכדי להוכיח לך משהו: קיילי מינוג שאתה כה מתעב מכרה הרבה יותר ממה ששאקירה יכולה לחלום עליו. האם שיניתי את דעתך עכשיו? לא. בדיוק. הנתצונים על אנשים שאוהבים יותר/מעוניינים יותר וכו´ לא ישנו את דעתי בס"מ. תהיה בריא.

מרתה סטיוארט וחנה בבלי התאחדו.

אני אשתמש בלשון רבים, לשון יחיד, לשון נקבה, לשון זכר, ולשון בקר ברוטב פטריות. אולי גם תקבע לי מה ללבוש? אולי אני סובל (או נהנה - תלוי בהשקפה) מפיצול אישיות?

למה אתה קורא טיפשי??

מה יש לך נגד חלילים? אני מת על הצליל שלהם, במיוחד אצל ג´תרו טול, ואני מת על כל שירי הדאנס הישנים האלה, אלה הדאנסים שאני הכי אוהב! what is love, it´s my life, sing halellujah, equador- אין כמו הקלאסיקות האלה! לפחות לטעמי... ג´רי, אף אחד לא התעמק בתוכן של השירים האלה כאילו הם היו יצירות של שייקספיר, בדיוק כמו שאף אחד לא מתעניין בזה ששאקירה שרה את whenever, wherever על בעלה לשעבר (טוב, אולי ילדי בועה כמו פלוני אלמוני שלא אציין את שמו). התוכן של שירים כאלה לא ממש משנה, כי כשהשיר והמנגינה קליטים אף אחד לא שם לב לתוכן. בגלל זה כשאתה מדקלם שיר בלי שום מנגינה אתה פתאום תשים לב למשמעות של המילים יותר מאשר כשתשמע את השיר עם הלחן המקורי.

למעלה