אם כבר ג´רי עוסק בנשיקות

כנראה הובנת לא נכון

אני אוהב את השירים האלה.מאוד אוהב .אפילו חולה עליהם . א-ב-ל ,בעזרת חוש שישי שהצלחתי לפתח בשנים האחרונות , הגעתי למסקנה שהם לא עוסקים במסרים של שלום עולמי או הצלת דולפינים אי שם בעולם - הם פשוט טפשיים( כמו מיסטר ויין,איטס מי לייף ווואט איז לאב )

alonbb

New member
בוא אני אסביר לך משהו על שירי מחאה

הם כל כך לא נחוצים בעולם של היום..אתה רוצה לשמוע על שלום ופוליטיקה? תפתח ערוץ 22 - "ערוץ הפיגועים" או ערוץ 11 או ערוץ 10 או ביביסי או ביביסי פריים או סי אן אן תוכל לשמוע על דברים כאלה כמה שאתה רוצה..תאמין לי אם להקות או זמרים היום היו רוצים לשיר על זה הם היו שרים אבל לא נחוץ בעולם המסורבל הזה. אהבה תפטור הכל באיחוד את המילחמות ככה שהם שרים על הפיתרון ותדע לך שזה עובד טוב מאוד.

התגובה שלך כ"כ לא עניינית....

לא דברתי על שירי שלום ומלחמה , דברתי כולה על יופי שבשירים שלא בהכרח מעבירים מסרים חתרניים או חשובים . גם אתה (כן,אתה עם האף) אוהב את השירים האלה ואפילו נהנה לשמוע אותם ! דוגמאות ? מקרנה,ברבי גירל, טמגוצ´י ,90% משירי האייטיז. שיקום מי שלא נדבק באחד השירים הנ"ל.

alonbb

New member
אבל

השירים האלה עושים לי טוב על הלב ושירים ולשירים ישנים אני לא מרגיש כלום חוצמה טיפשי שהם קיימים באותו העולם שאני קיים...אז לשירים ה"טיפשיים" ה"קיטשים" האלה כמו שאתה מכנה אותם יש קיום יותר השפעה מאשר לשירים אחרים ישנים מה שאומר שהמילים לא חשובות עד כדי כך..ואני בטוח שההורים שלך עוד אמרו לך את זה שהיית ילד קטן.

ההורים שלי הרביצו לי כשהייתי קטן

ולא אמרו לי מילה וחצי מילה על מוזיקה ומשמעות החיים . לפני שאני אגיב ,כמה טעויות : קיום= כיום,חוצמה= חוץ מזה. לגבי לחנים- זה דבר הראשון שאני שומע בשיר , וככה כולם. אם בדיעבד השיר גם מעביר מסר חשוב -דיינו ,אבל מה לעשות שבעשור האחרון יש די הרבה שירים שלא מעבירים שום מסר,אפילו לא כזה שקשור לאהבה למשל ,אבל לא זה מוריד מאיכותם .מאידך יכול להיות שהשיר עם המסר הכי חשוב בעולם מושמע עכשו ,אבל בגלל שהלחן שלו לא מושך -אף אחד לא שמע עליו. ודבר נוסף- השיר שהמלצתי עליו ,זה שפתח את כל השרשור הזה, בעצם כן מדבר על מרכיב חשוב בחיים. SEX.

alonbb

New member
זה לא הפריע להרבה ממוזיקת הפופ

לשבור שיאים חשובים..לתשומת ליבך פתח כל ספר שתראה של "שיאי גינס" משנות התישעים.

אתה שם לב מה אתה כותב ?

בדיוק מה שאני וג´רי מנסים לאמר לך :מילים הן החלק הפחות חשוב בשיר (וכידוע לכל, בפופ אפשר לאמר לה לה לה לה בפזמון ולהצליח).

אוי כמה שאני מתעב את המקרנה....

אבל אין כמו ברבי גירל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השיר שהוא האב טיפוס לפוסט מודרניסטיות של היורופופ.

אין לי כל כך דברים נגדם

אבל זכורה בהחלט לרעה ההופעה האחרונה שלהם באירויזיון בדנמרק וכל מילה מיותרת.

alonbb

New member
אקווה לא התפרקו

הם הולכים להוציא דיסק חדש שלחבר שלי כבר יש אותו (קומבינות) אז..אני מקווה שהם ימשיכו להוציא להיטים כמו הקודמים שלהם

howiefan

New member
התפרקו גם התפרקו

זה מה שכתוב באתר הרשמי שלהם: Goodbye to the circus, we hope you enjoyed the show. הדיסק שכנראה יש לחבר שלך הוא של לנה, הנה כתבה בעניין : http://www.canoe.ca/JamMusicArtistsA/aqua.html

howiefan

New member
והנה הכתבה בעניין

מאתר וואלה:http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=102766

Esmena

New member
....

אקווה לסקנדיבים הם מה שווסטליף לאירים. כלומר, אם הם סקנדינבים. הם סקנדינבים?

למעלה