אם כבר היינו קודם בסיפורים על...

אם כבר היינו קודם בסיפורים על...

יציאות מפגרות של אנשים (מצטערת, השרשור ההוא נהיה לי מסובך מדי...) אז אני חייבת לספר לכם את המקרה הכי מצחיק בעולם! אני לא מאמינה ששכחתי לספר את זה קודם... אז ככה... באחד הברים שעבדתי, הגעתי יום אחד למשמרת וישבתי בינתיים בכיף שלי... בכל מקרה, אחד הבעלים ושני ברמנים עומדים ומדברים על זיקוק של וודקה. מתווכחים כמה פעמים מזקקים את הוודקה הזו וכמה את ההיא... ואז המלצרית נעמדת לידי בפרצוף המום ואומרת לי: "מה זאת אומרת זיקוק וודקה? מה, אתם שמים בתוך הוודקה זיקוקין דינור???" (דמיינו ערסית\פרחה אומרת את זה). הקיצר, החלטתי שאין מצב שהבחורה כזו טיפשה ושמתפקידי לנסות להשכיל אותה והתחלתי להסביר לה בשפה למתקשים מה זה תהליך זיקוק. כשסיימתי קיבלתי התגובה הבאה עדיין בפרצוף המום: "יו, ואת כל זה אתם עושים פה לבד?" בשלב הזה התייאשתי והחלטתי להנות מהעניין ואמרתי לה שכן. אני מכינה ברמן אחד מכין אבסולוט, השני מכין פינלנדיה, השלישי מכין ג'וני, אני מכינה את הג'ק.... היא הסתכלה עליה בפרצוף כל כך מטופש שהייתי חייבת להמשיך אז גם אמרתי לה שאנחנו מיישנים את הוויסקי והיין שאנחנו מכינים לבד בחביות ליד המטבח. הבחורה הלכה לבדוק, ראתה את החביות של הבירה וחזרה המומה ואמרה לי: "יא! כל הכבוד... אז בגלל זה תמיד לוקח לכם הרבה זמן לעשות סגירה!" חודשים אחרי שהיא פוטרה עוד המשכנו לצחוק מזה
 

maxfain

New member
חחח אדיר!! מזכיר לי קטע דומה..

מלצרית, אחרי חצי שנה שהיא כבר עובדת, עושה לי כזה: "כל הזמן שואלים אותי אם מיץ התפוזים סחוט במקום ואני אף פעם לא יודעת מה להגיד אז אני אומרת שכן".. אני בתגובה: "מה קרה לך? ברור שאנחנו סוחטים את זה פה (מראה לה את המסחטה של הלימונים), כל יום ראשון אני ועומר הולכים לשוק, מביאים סטוקים של תפוזים ואשכוליות, את הלימונים המטבח מביא.. אחרי זה אנחנו באים לפה, וסוחטים.. אני ועומר את התפוזים, כי זה רץ הכי הרבה.. שירה אחראית על הלימונדה, לינור וליאת על האשכוליות.. אנחנו עובדים קשה!" היא: "ואו.. באמת קשה.. אני מקווה שמשלמים לכם על זה" יום למחורת, מגיע לקוח לבר ואומר לי: "שמע, כל הכבוד לכם.." אני: "תודה, על מה גבר?" לקוח: "שמעתי שאתם עושים אחלה עבודה עם התפוזים.."
 

The German

New member
צחוק צחוק

בבלק היו \ אולי עדיין סוחטים לימונים לבר. בכמויות.
 
הייתי בפאב בשיקגו

ממש מיוחד שם באמת במטבח סוחטים תפוזים [שמגיעים בתבניות כמו של ביצים]
 

or83

New member
לסחוט זה מעולה

אצלי סוחטים כל בוקר שני ליטר ליים וליטר לימון. יש מסחטה על הבר, אם יש זמן ואין לחץ אין לי שום בעיה לסחוט למישהו וודקה תפוזים (את הוודקה אני מביא מהמזקקה שבמרתף כמוובן...) מה שכן סוחטים טרי לפי הזמנה זה מיץ תפוחים. אין כמו מיץ תפוחים סחוטרי!
 

maxfain

New member
גם אנחנו סוחטים לימונים..

אנחנו עושים סאוור טרי כל יום. בחודשיים האחרונים מליים ולא לימונים.
 

temptation411

New member
מקסי..

לא כל לימון ירוק הוא ליים.. וזו לא העונה של הלימונים..בגלל זה עם די קטנים וירוקים
 

maxfain

New member
אני יודע

שלא כל לימון ירוק הוא ליים. אבל על הארגז רשום.. אז עשיתי קצת בירור (עם הירקן למטה), ומסתבר שגם הוא מוכר את הליים הזה, כמו שהוא מגדיר אותו "ליים ליצוא". בכל אופן, יש לנו גם לימונים (די ירוקים - אבל לא מוציאים מיץ), וגם ליים (שמוציא אחלה מיץ).
 
חחחחחחחחחח

אולי נפגיש בינה לבין המלצרית הסתומה שלי? אולי אם נחבר ביניהן נקבל מנת משכל של בנאדם אחד נורמלי?
 

maxfain

New member
ערב קירוב לבבות

פרחה סתומה (שלך), ובלונדינית סתומה (שלי), במפגש קורע לב, ושיחות עמוקות על זיקוק וסחיטה..
 

maxfain

New member
עד שבנינו כזה שולחן

את רוצה לוותר עליו לטובת פרחה שתגיד על הג'ק שלך שהוא מגעיל ועל הקטל שלי שזה דומה לוודקה גולד??
 

obbb

New member
אני היחיד ש...

בגילאים האלה שתיתי דווקא וודקה אלסקה? אצלינו בכפ"ס זאת הוודקה ש"תופסת"... וכמובן טאקו טאקו אבל זה לא וודקה זה טאקילה, בעצם גם טאקילה זה לא...
 
למעלה