אם כבר היינו קודם בסיפורים על...

הממ... אני בגיל הזה שתיתי

"וו וו" כאילו אין מחר!

אגב קטעים מוזרים\מצחיקים

אני עדיין לא בטוחה לאיזה מהם מה שקרה לי אתמול משתייך... אני וידיד שלי ישבנו באיזה בר והיה שם ברמן שהיה ממש מוכר לי ואני יושבת ואומרת לידיד שלי שאני מכירה את הברמן הזה מאיפשהו אבל פשוט לא זוכרת מאיפה (אני קצת סנילית לפעמים). בכל מקרה לא עוברות 2 דקות, הברמן הזה מסתכל לכיוון שלי, ניגש, מרוקן לי את המאפרה, זורק אותה עלי בהפגנתיות, מסתובב וחוזר בחזרה לעמדה שלו. עכשיו אני שוברת את הראש מאיפה לעזאזל אני מכירה אותו ומה לעזאזל עשיתי לו שזיכה אותי ב"יחס מיוחד". מוזר... נו, לפחות החלטתי אם זה מצחיק אותי או שזה מוזר. נראה לי שקצת משניהם.

פשע נתעב ../images/Emo2.gif

הייתי מוריד לו ת'בקבוק בראש רק על חוצפה לערבב סינגל מאלט משובח שכזה עם הזוועה הזו שנקראת רד בול
. אין צורך להוסיף

or83

New member
נזכרתי במשהו

לא קרה לי אבל שמעתי סיפור על זה. לקוח בא לפאב ומבקש קרלסברג. הברמנית שואלת אותו חבית או בקבוק והוא אומר לה: "ברור בקבוק. איך אני אסחוב חבית?" ומכירים את אלו ששואלים אותם אם הם רוצים חצי או שליש והם מבקשים כוס מלאה? או כאלה ששואלים מה יותר גדול?

or83

New member
עוד משהו מאתמול בערב

לקוחה שאלה אותי למה אנחנו לא מכינים את הקוקטייל המסוים הזה אחרי 11, והראתה לי את השם שלו בתפריט. הייתי צריך להסביר לה שזה המחיר...

למעלה