אם כבר המלצות שיהיו שוות

עוד שיר

עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי אני יודע אבל אין לי חלל נקי מסתכל מאחורי הפנים שלי רק שלא ישמעו את השיר שלי העיר הזאת מנגנת לא טוב דמעות של 10 שעות אחרי השתייה ועולה שוב תהייה משאירה סימני שיניים לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר...לא קוקיות אדומות על עיצים ירוקים כפר כפתל איפה שרק יורקים...כןן!! יש לי מעצורים תודה לאל על חסדים קטנים רק להיות נשמות שמחות אנשים מחפשים ומוצאים סיבות אני נשען על הזויות כמו כסא הפוך בשמש לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר...לא לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח כבר...לא ארנבים אבודים בתוך עשב ירוק מכונית משטרה מרעישה מרחוק רק בשביל סוף מתוק מחכה כמו קיפוד בדלת

ביאנקה...חדלי...את לא תצליחי...

לעצבן אותי! חה-חההה!! השמאלנים אתמול הוציאו לי ת´מיץ איך שאומרים...!! עכשיו שבוע אני לא עצבני...נגמרה לי המחסנית.. אז...דברי אל היד..אבל יפה אחרת תקבלי..לאטמה...

וואי אף

אדום זה כוכב עליון! מוכר לי נשק ורובים וויאטנם זה לא אצלם וגם אנחנו רחוקים מיאמי בית שדה נעים ולא זורקים שם אבנים דיסנילנד והכוכבים את הירח גם מוכרים אין גבול יש גבול הוליווד כבר לא זוכרת איך הוא בא...! כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה עולים יורדים חוזרים עולים לאמריקה אדום זה מביט עליי מבין שרות רקרקים לפי שחקן סוחר סמים עושים ביחד עסקים הכל מותר לפני שנים להיות אפילו אלוהים עולם מפלא דברים יפים ורק אנחנו עוד בוכים יש גבול אין גבול הוליווד כבר לא זוכרת איך הוא בא אז כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה עולים יורדים חוזרים עולים לאמריקה

למעלה