אם כבר התחלתם לדבר על שולם....

אם כבר התחלתם לדבר על שולם....

אז יאאאלה בואו נעשה רשימה מלאה של כל האנשים האלו שכולם מקירים..... ובהזדמנות זו אני גם אשאל, לאן נעלם האיש הירוק???? (אם מישהו בכלל עוד זוכר אותו....)

הירוק נהפך לוורוד ואז נעלם ככה

אומרות השמועות והנה עוד מישהו שבטוח כולכם מכירים: ההומלס ליד סטימצקי!! אני מנייאק אם מישהו לא מכיר אותו

Big 7

New member
מכירים מכירים

איזה מוזר הוא..נראה כמו נורווגי שיכור שחזר מסיור בספינת רפאים..מה הקטע שלו?פעם הוא עמד עשה תנועות מוזרות עם הידיים ודיבר בשפה מוזרה(נראה לי גרמנית) לעצמו..

yoavl1

New member
אתמול הייתי במטריקס, וראיתי אותו...

הוא עמד שם ליד המעבר חציה בחצות וקצת ונראה כאילו הוא מחכה לטרמפ... בסה"כ, אנחנו נהנים לנו פה לרכל על דמויות מוכרות, אבל הוא די מסכן....

הכי מצחיק../images/Emo41.gif

הכי מצחיק זה שלפעמים אתה עובר לידו והוא פותח במונולוג מטורף לעצמו והוא צועק ומדבר,זה נשמע כמו איזה מונולוג ממחזה הונגרי או משהו....

Synthetic mE

New member
אחח הוא חמוד :)

אנחנו מביאים לו שקיות עם בקבוקים לפעמים.. אנחנו קוראים לו "איש הבנגומט המהלך" חחח

Ido4Ever

New member
../images/Emo6.gifמישהו זוכר .......

שהיה איש שהה עומד בהרבה מקומות ועושה לנהגים שלום מנפמנף לכולם עם היד זוכרים ?

חחחח הוא לא נפנף! חחח הוא כעס כל

הזמן ונפנף למכוניות ברמה של הכל בגללכם!! טמבלים!!

Big 7

New member
ומי מכיר את יוסי השיכור?

800 בקבוקי וודקה הוא שוחב על הגב ומספר סיפורים מוזרים אני נשפך איש מוזר

man20

New member
מי מכיר את...

דוד וואנא התמני משערים שכל היום מוכר ביצים.. דוד ביצים בכינוי העם שמקבל חזקה את כל הבירות של הרומנים בעיר חזרה.. בזמן האחרון הוא מתחיל למכור ביצים בפינה של רחוב יעקב על הרצל מאמין שנתקלתם בו.. המיסכן לפני 5 שנים נישרף לו הבית עם כל הכסף בפנים(זה היה צריף רעוע)

yoavl1

New member
זה ההוא שאוהד את שעריים?

וקורא להם כל הזמן מכבי נעליים?

Black Hawk

New member
יש את...

"ציון טוטו". זה האיש "הנחמד" שנטפל אל אנשים, הולך איתם ברחוב ומדבר איתם על כדורגל וטור הטוטו שהוא מילא.

חחחחחחחחחחח נכון!!! הוא אומר: אם אנ

י זוכה אתה תקבל מיליון לפי מה שהוא אומר הוא חייב כבר מיליונים! חחח

למעלה