אם כבר התחלתם לדבר על שולם....

yoavl1

New member
ציון טוטו....איזו נוסטלגיה...

אחותי הגדולה, שהיום כבר בת 27, הייתה מתנדבת במד"א, והיא סיפרה לי שציון טוטו היה מזמין לעצמו אמבולנס בערך פעם בשבוע. מישהו יודע אם הוא כבר זכה פעם במשהו?

מיאו

New member
הוא זכה במזל !!

כי אם לא הייתי עוזבת את רחובות הוא היה זוכה ממני לאגרוף ! הבן אדם הזה פשוט מטרד תמיד הוא היה רודף אחרינו שהיינו קטנים. איכס חיק טפו.

yoavl1

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכר עוד משהו... במהלך הטירונות שלי, חזרתי הביתה והלכתי למסיבה אצל חבר, ובבוקר חזרתי הביתה (6 בבוקר בערך) והוא ראה אותי והתחיל ללוות אותי. מאיזור בית העם ועד ביטוח לאומי הוא ליווה אותי ואז בא ונתן לי חיבוק (ולא היה לי נעים להתרחק) והתחיל כמעט לבכות... ממש ריחמתי עליו. אבל הלכתי הביתה שמח וטוב לב, על כך שהוא לא ליווה אותי עד הבית... עוד הוא היה מגלה איפה אני גר ומחכה לי שם כל בוקר עם ידיעות כדורגל חדשות...

Black Hawk

New member
ציון....

עדיין לא זכה בכלום, וכן- הוא עדיין מטריד אנשים. לרוע מזלי, ציון מסתובב תמיד בשכונה שאני גר (איזורי ויצמן) ואני רואה אותו המון! במיוחד היתה תקופה כזאת שכל יום הוא היה מסתובב ובדרך לבית הספר הייתי פוגש אותו... תמיד הוא מראה לי את הטופס טוטו שלו, מה אני חושב על המשחק שיהיה וכ"ו. והוא היה הולך איתי עד לשער של הבית ספר!! כיום, כמעט ולא יוצא לי לראות אותו... עכשיו בקשר לשולם, הוא באמת שוטר, או שהוא סתם פסיכי שהולך עם מדים??

niminet

New member
שונא אותו.

פעם הוצאתי את הכלבה שלי. והוא שאל אותי אם אני רוצה אהמ.... להביא ביד איתו. אחרי זה כשסיפרתי לחברים, שלושה ילדים ספרו לי שגם אותםפ הוא שאל. חולרה.

אנדרסן

New member
האיש שיושב באייזנברג פינת הרצל

הוא לא מסכן בכלל יש לו כסף לסיגריות אתם יודעים מה אפשר לעשות אם כסף וסגריות אפשר לקנות לחם וחלב זה פשוט מכער את העיר אבל מה לעשות יש את זה בכל הארצות .

ממ זה לא נחמד../images/Emo4.gif

לצחוק על הומלסים אגב הזה ליד סטמצקי הוא לא הומלס הוא נווד! והוא איש ממש נחמד

מיאו

New member
תגידי את נורמאלית ? לאן הוא נודד ?

הוא הומלס בכל מובן המילה ! אולי הוא נודד לכמה שעות קצת יותר רחוק מסטימצקי אבל הוא תמיד חוזר לאותה הנקודה. השורשים שלו הם מחו"ל... פעם נכנסתי לסטימצקי והוא ביקש ממני לקנות לו עיתון באנגלית אז קניתי לו. הוא גר שם ברחוב כבר כמה שנים... אם זה לא הומלס מי הומלס ? זה שגר במגדלי המוזאון? נודד זה מישהו שכל הזמן זז ממקום למקום ומגיע רחוק ככל האפשר... זה העליבות שבחיים האלה שבגלל שאין לו כסף אין לו לאן לנדוד. או שזה עניין של סמנטיקה....

yellow cheese

New member
../images/Emo32.gif איזה מנהל שווה יש לכם!!

יואבוש, אני חולה עליך!

Synthetic mE

New member
אם כבר אז כבר

יש כמה.. האיש בסחבסב (להלן - הקרונוע הקטן הזה שזקנים נוסעים עליו) שקשור לו כלב רועה גרמני לאחד הדפנות של הקרונוע וכשהוא נותן גז הכלב נגרר על הכביש.. עצוב.. ויש גם את האישה עם השיער הבלונדיני שצועקת על ילדים שלא אומרים לה בוקר טוב.. אלינור או משהו ויש כמוווובן את הבית שנמצא ברחוב המקביל לבית ספר ויצמן, ותמיד היינו מספרים שיש שם מכשפה זקנה משוגעת שאוכלת ילדים.. כשבעצם זאת הייתה מט"בניקית חביבה שהייתה מחלקת בזוקות בראש השנה (באמת!!) לילדים אחחח... רחובות...

so called osnat

New member
אוי!!!!

גם מול בן גוריון הישן היה בית שכולם חשבו שיש בו מכשפה, ופעם זרקו אבנים על הבית....זה היה מרושע P:

אני זוכר את הקטע עם האבנים...

זה היה כמה אנשים מהשכבה שלי (לא אני... אל תשמיצו...), הביאו משטרה וקטעים... אבל יש עוד בית באותו רחוב שכולם חשבו שיש שם מכשפה... פס´לה... היא הייתה נורא זקנה ומתה לבד ורק אחרי שבוע מצאו אותה בגלל הריח... עכשיו זה נטוש וזה השירותים של הקן שלנו... אגב- יש עוד מישהו שזה מרגיז אותו שהעבירו את בן-גוריון לטירה הזאת במקום להשאיר אותו... (אולי זה נוסטלגיה, אבל איך אפשר בית ספר בלי שלוליות של חצי מטר כל פעם שיורד קצת גשם ובלי רצפות שמתמוטטות כל שבוע...)

so called osnat

New member
נוסטלגיות!

את הקטע של פסל´ה סיפרו לנו אנשים מהנוער העובד באיזה מסיבת פיג´מות ביסודי...P: ובקשר לבן גוריון הישן- אז זה באמת די מעצבן, הישן הכי שווה! עם כל הדברים המתפוררים בו, היה כיף בו, אני זוכרת שסגרו מבנים כי הם עומדים להתמוטט- זה היה אחרי שכיתה התמוטטה והיה בור ונפלו אליו איזה 8 תלמידים....זה היה ממש מפחיד.....בכל מקרה....בן גוריון הישן-שולט! אבל אני עזבתי כבר את בן גוריון כשהם עברו לחדש (אני חושבת שהייתי שכבה לפני האחרונה)....אז אין דבר...שאחרים יסבלו P: בעקרון, השכבה שלי ביסודי גם ככה היתה ממש עצובה, מליון ערסים ופרחות..זה היה ממש ממש ממש עצוב

את במקרה עכשיו בי´?

כי החברה שלכם מבן גוריון באמת די מכוערים (די זה לא מילה...) בקטע הזה... אבל בקציר בשכבה שלכם יש פווול פריקים, שתכלס זה גם בכלל לא משהו...

yoavl1

New member
הייתה בתקופתי אישה שגרה מול בי"ס

וייצמן, וילדים היו צוחקים עליה וקוראים לה "פיפי בסלון". מישהו יודע על מי אני מדבר?

niminet

New member
אהמ...

כשהייתי קטן היה בגן הפלסטיק איש זקן שהיה מחלק סוכריות לילדים. הוא היה הולך עם שק כזה... כל האמהות הרחיקו אותנו משם.

למעלה