אם כבר חנונים אז...:

Saint Jane

New member
אם כבר חנונים אז...:

איזה גיבורי על הייתם רוצים להיות? או איזה כוח מיוחד הייתם רוצים שיהיה לכם?

mr Zebra DS

New member
אמממ

או לעוף או לרוץ ממש ממש מהר או להיות בעלת העוצמה הפיזית הגדולה בעולם
אם כבר סופר הירו כלשהו אז וונדר וומן
(אני מסורתית כשזה מגיעה לסופר הירו..) מורגן.

קמילעעע

New member
לאור התמכרותי לפסטיגל

הייתי רוצה להיות אחת משלושת המופלאים כדי להיות עם ציון בצוות!ניניניניניניני!

MajorWinters

New member
באטמן...

תמיד נורא חיבבתי את הבחור... הוא לא חייזר, הוא לא נעקץ ע"י שום דבר ולא עשו בו ניסויים כשהוא היה ילד... הוא פשוט איש עם רצון. הוא תמד גורם לך להרגיש שאם יהיה לך כושר גופני מטורף, וכסף, גם אתה תוכל להיות כזה...

פעם גם אני חשבתי ככה

אבל מדובר באדם עם OSD קשה, שמכיל בתוכו פארנויה, מאניה דיפרסיה, סכיזופרניה, ועוד שלל מחלות נפשיות. אדם בודד. שכל מי שהוא מכיר נפגע. שלא מעריכים את מפעל חייו. לא חיים סימפטים. אם לבחור רק כוחות של סופר גיבור הייתי בוחר את הכוחות של אקסאוויאר או של סופרמן. (אני לא סובל את שניהם) אם לבחור סופר גיבור שהייתי רוצה להיות הוא. באטמן הוא ללא ספק אחד מהראשונים, השני הוא גמבה (גמביט) שיש לי חיבה לסגנון שלו ולדרך בה הוא רואה את העולם. והאחרון הוא ללא ספק ניקולד D וולפווד. השקפת עולם תואמת לחלוטין.

../images/Emo140.gif יש לי כמה

או רוג או סופה מאקסמן דבר ראשון לשתיהן יש כוחות שאני ממש הייתי רוצה ^.^ דבר שני תמיד אהבתי לצפות באקסמן כשהייתי קטנה

דקסטר! ../images/Emo3.gif

טוב, לא ממש גיבור על... אפשר אולי לענות שארצה להיות האדם על של ניטשה... אבל זה קצת נדוש אולי בורג? קשה מדי, אדם

noname202

New member
סופרמן../images/Emo99.gif

מה נסגר עם הסמיילים, כל רגע אני רואה עוד חדשים..
...

yuki kun

New member
ספיידרמן!

כי הוא הסופרעל היחיד שהוא גם חנון! [והאמת דיי חתיך... גו פיטר פארקר!]

כן, כי קלארק קנט ממש לא חנון

וגם לא מר וויין, ברח לי השם הפרטי וכמובן דקסטר גיבור על בהחלט לא חנון אדם

yuki kun

New member
האמת לא!

קלארק וואנבי חנון.. זה שיש לו משקפים לו אומר כלום. חנון זה דרך חיים, פילוסופיה. ודקסטר לא סופר על. זה שהוא מחונן לא אומר שום דבר על כוחות על טבעיים. מי זה מר ווין?

למעלה