אם כבר חנונים אז...:

קלארק עובד בתור כתב בעיתון

בטח מדור כלכלה
(ככה! כי אני רוצה!) לפחות בסרט בסצנה עם המונית הוא היה סופר חנון ווין מבאטמן אדם

lovesessh

New member
כמובן שדקסטר לא חנון....

הוא נראה לך חנון???? באמת, אתה צריך לעבוד על השקפת העולם שלך.

דקסטר חנון P:

הוא בונה מערכות אבטחה בחדר שלו בזמנו הפנוי והבריונים בבי"ס מביאים לו כאפות

הוא כן

הוא משתמש בשכל שלו כדי לנקום בבריונים, ביגוד אליהם שמשצמשים בכוח הפיסי. מתממש כאן העיקרון הידוע שהמוח מנצח את הכוח בסופו של דבר אבל רק בסופו דבר וזה עקרון שבד"כ הורים של חנונים ותוכניות חינוכיות יעדיפו להעביר. לסיכום: דקסטר חנון.

Dooritos

New member
גם חנון וגם שנון!../images/Emo132.gif

וגם חמוד! אוחח פיטר פיטר... גו ספיידרמן! מנצח את כ-לללללללללללל הגיבורי על... וסתמו

../images/Emo85.gifהומ.

גיבורי על? גדלתי על החינוכית :S אממ טוב נו הייתי רוצה להיות סופה מאקס מן
היא כוסית
והייתי רוצה שיהיה לי יכולת לקריאת מחשבות ^^ זה מגניב לדעת מה אנשים חושבים עליך כשאתה עובר לידם P:

את לא חושבת שלפעמים עדיף לא לדעת מה

אנשים חושבים עלייך? או מה אנשים חושבים בכלל? אבל אולי אני חושבת ככה כי נורא קל לשנוא אותי..

המ

אם אני גיבורת על, משתמע מההגדרה שלי שאני אמורה להציל את הזולת - על. כלומר זה מעבר לסתם כוחות על שמוענקים לי. וזה לא כזה משהו כי עדיף כשיש בחירה מה לעשות עם כוחות, גם לרשעי-על יש כוחות על וגם לסתם אנשים בקרקס או בריפלי'ס שעושים מזה עסק. יש את הבחור שעשו עליו את הסרט "רייןמן", הוא לוקה בפיגור אבל הוא מסוגל לזכור כל דבר שהוא אי פעם שמע או קרא. תחשבו כמה הוא יכול להועיל עם זה, אבל הוא לא ממש עושה עם זה כלום חוץ מלפרנס את עצמו (אני מניחה שהגיגס שלו לא בחינם). זה יוצא בשבילו אחלה סידור. לא הייתי רוצה יכולת כזאת כי היא מביאה גם דברים רעים יש דברים שעדיף לא לזכור, ועזבו את הפיגור. הממ הכי מגניב זה להיות מסוגלת לזוז ולקלוט דברים מממש מהר.

yuki kun

New member
ספיידרמן ../images/Emo99.gif

זה רק אני או שלכולן כאן הייתה את תקופת הטל מוסרי שלהן?

avinoam edry

New member
ה Q

הוא אידיוט ,הוא בא ממימד אחר ויש לו כוחות של אל (הכוונה היא ל Q מן מסע בין כוכבים )

EdisonGirl

New member
סופרמן!!! ../images/Emo99.gif

או פיטר-פן.. או הרבה כוחות על-טבעיים שפירטתי עליהם פעם ואין לי סבלנות לחזור עליהם עכשיו..

למעלה