אם כבר כושר אז גם מישקל...

אם כבר כושר אז גם מישקל...

היי רציתי לדעת אני בת 15 גובה 1.66 כמה אני אמורה לישקול? שאלה שנייה שלי זה שאני עושה הרבה ספורט כלומר לא כל היום מיתאמנת אבל אני הולכת חוזרת כל הזמן בתנועה עכשיו יש ימים שאני פיתאום כל היום בבית בימיוחד בימי גשם האלה ואני מיתחרפנת בא לי למות שלא שרפתי קלוריות היום... האם זה בסדר אם פעם או פעמיים בשבוע אני יהי במנוחה? שאלה שלישית אני ביום אוכלת 900 קלוריות זה הרבה לא ????. תענו מהר בקשה.... תודה מראש

דורון K

New member
משקל

בכללי תדעי שזה לא ממש משנה כמה את שוקלת-מה שכן חשוב זה היחס בין שריר ושומן אבל המשקל האידיאלי על פי הספר הוא משהו כמו 58-56. זה בסדר גמור ואפילו מומלץ לקחת יום יומיים מנוחה בשבוע. 900 קלוריות זה מעט-מאוד מאוד מעט-במיוחד בהתחשב בגילך-אני לא רואה איך את מקבלת מינרלים ויסודות כמו סידן וברזל שאת צריכה במיוחד בגילך,רק לידע כללי הדיאטה המינימלית ביותר שנוהגים להמליץ עליה היא לנשים בוגרות היא 1200 קלוריות-900 קלוריות זו ממש דיאטת הרעבה שתורידי בה הרבה יותר שריר משומן מה שאחר כך יאט את חילוף החומרים הבסיסי שלך ויגרום לך להוציא פחות קלוריות במנוחה ולאגור יותר שומן בגוף. אני מציע לך להעלות את כמות האוכל(ומהר) בשיתוף עם תזונאי על מנת לוודא של יהיו לך חסרים!

תאמין לי שאני מבינה!!! והסיפור ארוך

אני מבינה אני יכוולה להיות דיאטנית יש לי טבלת קלוריות בראש אני הייתי במצבים לא נעימים (הפרעות אכילה) וכל התהליכים והתופעות של המחלה אבל פשוט ההורים שלי כבר ירדו קצת מהקטע של להיתעקש והגענו לפשרה לאכול את מה שאני אוכלת עכשיו ולי זה ניראה הרבה עדיין... למרות שלאמא שלי לפחות זה ניראה כאילו אני לא אוכלת כלום ואני אוכלת הרבהההה וגם ניראה לכולם שאני רזההההההה ואני לא רזה ביכלל !!!!!! אבל תודה בכל מיקרה רק רציתי ליראות מה אחרים אומרים

למעלה