אם כבר עוגות, שאלה על מערכת העיכול

פולספגן

New member
הבאתי לו את המידע שהוא צריך לחפש

מה שנותר לו לעשות, זה להריץ מילות חיפוש עם המסקנה שהבאתי לו, כמו effective, Pastille ,injection ביחד עם B12. עובדה, שהוא צלח במשימה להבדיל מהרבה גולשים כאן

deathcaster

New member
לא ידעתי שנימי הדם מתחת ללשון

מגיעים לאילאום, את רוצה לפרט לנו קצת על המסלול האנטומי הזה?
אני אשמח מאוד להחכים

ראה הערתו של האבלוק

ראה תגובתו של עוזי (לעניין, כיף ללמוד ממנו) ראת תגובתך (רמז צינית ומתנשא כרגיל )

deathcaster

New member
תגובה

כתבת לי תגובה ש"מתקנת" את התגובה שלי שאותה לא קראת טוב וניסית להתנשא בעצמך ולנסות לתקן אותי. הגמל אינו רואה את דבשתו, אז מן הסתם מפריע לך שמתנשאים עלייך אבל כשאת עושה זאת זה בסדר.

לא לא לא

ממש לא ניסית להתנשא, למיטב זכרוני היה שויטמין B12 צריך את ה IF כיון שהוא נהרס במערכת העיכול ולכן נותנים זריקות... התגובה של עוזי האירה את עיני לספיגה דרך נימי הדם בצורה ראויה ומכובדת לא הייתי כותבת לך את זה אם זה לא היה שיטתי אצלך, מותר לך גם לקבל ביקורת ולהשתפר

deathcaster

New member
תגובה

"לא הייתי כותבת לך את זה אם זה לא היה שיטתי אצלך"- והערות ותיקונים על שטויות - ימשיך להיות שיטתי אצלי. "מותר לך גם לקבל ביקורת ולהשתפר"- אז מן הראוי שאת תקבלי ביקורת ותשתפרי: א. לפני שאת מתקנת אנשים ע"פ מיטב זכרונך, תבדקי את עצמך ורק לאחר מכן תתקני. ב. אם עשית טעות, מן הראוי שתודי בכך ואם זה מתבקש, גם תבקשי סליחה על כך שתיקנת אנשים שלא לצורך. (כי אם לא זו התנשאות) מה את אומרת?

מה אני אומרת

שהכתיבה כאן בפורום היא לא כתיבת מאמר מדעי בלאנסט ואף אחד לא צריך לעשות דוקטורט בכל תחום לפני שהוא מגיב, מותר לבקר ולהיות מבוקר, להרגיש חופשי להתבטא, לטעות ולבקר טעויות להתווכח וגם לטעות, ושגם משתתפים אנונימיים אחרים שרוצים להשתתף בפורום לא יחששו לכתוב שאלה, הערה, ביקורת או "שטות" כל עוד זה נעשה בצורה נעימה ידידותית בלי שאף זורה מוות יתריס בלעג וציניות כלפיו ואף אחד לא צריך להתנצל על כך!

deathcaster

New member
ובתגובה זו הוכחת שאת גם חסינה בפני ביקורת

אז אל תבקרי אותי בעתיד, אינך שונה ממני.

פולספגן

New member
המאגרים -

אחד מהן הולך לשרירים ולכבד ומאוכסן בתור גליקוגן, שהוא סוג של סוכר המשמש את הגוף כדלק בזמן הרעב, השני הולך למאגר השומנים שאנו לא אוהבים במיוחד, שגם הוא היה משמש כסוג של דלק לרעב אם היינו נתקעים על עץ במשך שבוע שתחתיו היה אורב לנו טירנוזאורוס... לאחר כמה שעות הסוכר בדם נגמר והגוף מתחיל להרגיש רעב, בינתיים, עד הארוחה הגוף שורף את מאגר הגליקוגן שגם הוא לאחר זמן מה מתחיל להיגמר.

למעלה