גיל: סבא של כולכם מסנג'ר... שיר אהוב של איפקציה: פתח תקווה (כל מילה אמת) מקום מגורים מאז ומתמיד עד לפני חודשיים - פתח תקווה, אלא מה... מסר לאומה- החתימה שלי.
שם: טובי [tovi] גיל: 16.4 איזור מגורים: ירושלים אייסקיו\מסנג'ר: 219809392 שיר אהוב של אינפקציה: יש מלא... זכוכיות עוד שירים- זה עושה לי שמח/שלי/אם הדרך
שם:נרקיס גיל:15 איזור מגורים:חיפה אייסקיו\מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של אינפקציה:עושה לי שמח/אציטון/ככה מפנקים מסר לאומה:אין שכל אין דאגות וככה הכי טוב לחיות
שם: מושי גיל: 15 וחצי איזור מגורים: צפון חולון אייסקיו\מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של אינפקציה: נקרופיל, קרובים קרובים, עין הנמר, אציטון.. נו כמעט כל השירים. מסר לאומה: גיטרה. המפתח לחיים.
אז... שם- טל גיל0 16 וחצי איזור מגורים- דרום אייסקיו\מסנג'ר- 174171126 ו[email protected] שיר אהוב של אינפקציה- אממ זה קשה מידי.. אני יכולה לבחור שיר שאני לא אוהבת מסר לאומה- מי צריך שוקו כשיש ירמי קפלן!?!?
ספיר 15 וקצת משגב- חיה בבועה וגאה בזה אייסיקיו 263183804 שיר אהוב... זה עושה לי שמח\זכוכיות מסר לאומה? A.J doesn't feel he have to explain his art, and so do I מציירת, כותבת ואוהבת מאוד מאוד לטייל. פקאצות לגיליוטינה!