אם לא מזמינים אתכם למסיבה שלא רציתם ללכת אליה, זה מעליב?

קלייטון.ש

Well-known member
עדכון הסיפור מהדקות האחרונות: מה שחשבתי על המטרה של הגברת בטלפון אלי היתה נכונה.
היא חיפשה איך להעביר מסר למנהל. לשם כך פנתה לתפוצת נאטו. אני הייתי רק אחד בשרשרת ארוכה.
אני יודע כי לפני כמה דקות הגיע מייל "התייעצות" ממנה, שבו היא מספרת לי שקיבלה מייל מהמנהל, והוא מסביר לה שלא הוזמנה "משיקולים אלה ואחרים" (כך היא כותבת, לא כתבה שהוא אמר לה שלא הוזמנה כי בין כה וכה לא היתה באה), והוא מבקש שתפסיק להפיץ את הסיפור כי הוא מייצר תגובות שליליות.
נראה שהיא הצליחה לעורר תמיכה בה וביקורת כלפיו.
איך שאני מכיר קצת את הנפשות הפועלות, זו רק ההתחלה של הסיפור הזה.

(אני חושב ולא יודע איך להגיב למייל הזה. מצד שני הוא בטח יצא לאיזה 20 איש אז שיענו הם)

נערך לאחרונה ב:

צליליתה1

Well-known member
עדכון הסיפור מהדקות האחרונות: מה שחשבתי על המטרה של הגברת בטלפון אלי היתה נכונה.
היא חיפשה איך להעביר מסר למנהל. לשם כך פנתה לתפוצת נאטו. אני הייתי רק אחד בשרשרת ארוכה.
אני יודע כי לפני כמה דקות הגיע מייל "התייעצות" ממנה, שבו היא מספרת לי שקיבלה מייל מהמנהל, והוא מסביר לה שלא הוזמנה "משיקולים אלה ואחרים" (כך היא כותבת, לא כתבה שהוא אמר לה שלא הוזמנה כי בין כה וכה לא היתה באה), והוא מבקש שתפסיק להפיץ את הסיפור כי הוא מייצר תגובות שליליות.
נראה שהיא הצליחה לעורר תמיכה בה וביקורת כלפיו.
איך שאני מכיר קצת את הנפשות הפועלות, זו רק ההתחלה של הסיפור הזה.

(אני חושב ולא יודע איך להגיב למייל הזה. מצד שני הוא בטח יצא לאיזה 20 איש אז שיענו הם)
אין כמו קצת office politics לעיצוב האישיות.
העיקר שתמשיך לעדכן. מעניין מאוד לאן הולך הסיפור הזה
(אני כרגע חושבת בכיוון של ״שיקולים כאלה ואחרים״, כלומר, המנהל לא סובל אותה, ויעשה קצת מאמץ וימצא סיבה להעיף אותה לקיבינימט)

קלייטון.ש

Well-known member
אין כמו קצת office politics לעיצוב האישיות.
העיקר שתמשיך לעדכן. מעניין מאוד לאן הולך הסיפור הזה
(אני כרגע חושבת בכיוון של ״שיקולים כאלה ואחרים״, כלומר, המנהל לא סובל אותה, ויעשה קצת מאמץ וימצא סיבה להעיף אותה לקיבינימט)
היא מסוג העובדים שקשה מאד לפטר. מאד חשובה ומקצועית וקשה להחלפה. צריך שיקרה משהו ממש קיצוני כדי שיפטרו אותה, סכסוך כזה לא מספיק.
בינתיים עניתי לה בכמה מילות תמיכה, תוך הבעה של הסכמה מלאה עם הצד שלה.
החזירה לי שקיבלה עוד מייל מהמנהל, והוא מנסה להסביר שהיתה טעות, היו אמורים לשלוח לה את ההזמנה ומי שטיפל בזה טעה.
אומרת שעכשיו הוא כותב לה שדווקא חיפש אותה במסיבה והיה מוזר לו שלא באה.
היא אומרת שהיא לא מאמינה לזה (באמת לא אמין) אבל כרגע היא המנצחת.
המסכן חגג 60 והמתנה שקיבל ממנה זה גינוי מכל עבר.
אולי הוא יבין עכשיו את מה שאני יודע מילדות, שנשים הן עם מאד מסוכן.
כפי שנאמר: Hell hath no fury like a woman scorned

למעלה