אם מישהו זוכר עוד את סיפור חדר הכושר

אין ספק שביטחון עצמי הוא דבר חשוב

ואפשר להבין בנאדם שחי 30 שנה כחנון ביישן, שלא ישנה את אופיו בין לילה בעקבות מייקאובר וחשיפה טלוויזיונית זו או אחרת.

עם זאת, אני משוכנע שגם פסיכולוגית, מאז התוכנית והמייקאובר, התחיל אצלו שינוי כלשהו בביטחון העצמי כלפי נשים. הוא מרגיש שהוא מוערך יותר ע"י המין השני, וזה אמור לתרום לחיזוק הביטחון העצמי. כמובן שאלו תהליכים של שנים.

בכל אופן, בין אם יש לו ביטחון עצמי ובין אם אין לו, עדיף להראות כמו לאחר המייקאובר, כי זה פותח יותר דלתות.

dori78

New member
אתה טועה.

כלומר אתה צודק באבחנה שביטחון עצמי זה דבר חשוב, אבל אתה טועה בנוגע לשינוי בנושא.
יש לי חברה שנמוכה ממני בראש ושוקלת לפחות 12 ק"ג יותר ממני. לא משנה איפה הייתי איתה, זה יכול להיות בספריה בפקולטה כלשהי להנדסה או בפאב אפלולי באלנבי. כל המבטים מתרכזים רק בה, בלי קשר לטעם אישי. כי היא תמיד בטוחה שהיא פצצה מהלכת ואני הייטי בטוחה שאני סחבה מהלכת שלא ראויה לתשומת לב אנושית (בהקצנה, כמובן, כי אני עושה שינוי משמעותי בעניין כבר עשר שנים).

למרות מה שאתה משוכנע בו, חשיפה טלוויזיונית ואפילו זוגיות (אפילו שתיים) לא בהכרח מביאה לשינוי בביטחון העצמי.
אין פתרונות קסם, שינוי בביטחון העצמי הוא משהו שדורש החלטה מאוד מודעת ועבודה לא פשוטה בכלל.
יכול להיות שהוא עוד בתהליך, אבל השינוי לא תלוי בחשיפה כזו או אחרת. ואני מנועה מלהמשיך לפרט
.

אתה יכול לבוא לבקר קצת בפורום חסרי ניסיון מיני וזוגי בגיל מאוחר, כדי להתרשם מהנושא.
מדברים שם על ההבדלים בין ביטחון עצמי כללי לביטחון עצמי במישור הזוגי והרומנטי, על איך לעזאזל עושים את השינוי כשהסביבה משדרת לנו שאין סיבה אמיתית לחוסר הביטחון (יש שם כמה אנשים שנראים מעולה, נפגשתי עם חלקם).

מספר דברים:

1. החברה שנמוכה ממך בראש והיא + 12 קילו, האם יש לה במקרה חזה ממש גדול ? לחלופין (או בנוסף) האם היא מתלבשת בצורה פרובוקטיבית יותר ממך ? (כי מישהי שמשוכנעת שהיא פצצה, עלולה להתלבש בצורה פרובוקטיבית יותר ממשהי שלא משוכנעת שהיא משהו, אבל המבטים עצמם מגיעים מעצם הלבוש שלה, ולא מעצם המחשבה שלה בראש).

2. לגבי אור שוחט, פחות התכוונתי שהחשיפה הטלוויזיונית כשלעצמה תעשה את ההבדל. מה שיעשה את ההבדל זה שהבנאדם יראה שבחורות שמות עליו, כשהוא הולך ברחוב הן מסתכלות עליו ומחייכות, שהן מתחילות שיחת חולין איתו, וכו' (לא רק בגלל שמכירות אותו מהטלוויזיה, אלא בגלל שהוא נראה טוב), זה מאוד יחזק לו את הביטחון שהוא "שווה" ושהוא "אטרקטיבי". לאט לאט הדברים הללו מחלחלים, והביטחון העצמי בהקשר של נשים, עולה. בסך הכל מהתוכנית עלה שהוא בחור אינטיליגנטי שיודע להחזיק שיחה מעניינת כשהוא רוצה.

dori78

New member
1. לא. אנחנו יכולות להתלבש באופן זהה.

זה לא יעשה שום הבדל.

2. הוא לא

לגבי 1

אני מצטער שאני קצת חופר בנקודה הזו, אבל חשוב לי להבהיר אותה:

- האם החזה שלה יותר גדול משמעותית ? (או שהולכת עם פוש אפ ואת לא)

- האם היא הולכת עם שיער פזור ארוך, ואת לא ?

- האם היא מאופרת ואת לא (או מאופרת באופן משמעותי יותר ממך) ?

- האם יש לה צבע עיניים בהיר ולך לא ?

אתה מודע

לכך שהוא לא היה נראה כמו בתוכנית, כן?
ביקשו ממנו לגדל זקן והלבישו אותו בבגדים הזוועתיים הללו.

אבל השלושר מספר לנו שמתלבש כך מבחירה...

לגבי אור שוחט, הוא אמר שבעקבות התכנית שינה את כל המלתחה , והוא מתייעץ עם סטייליסטית. כך שבהחלט עשה שיפור .

בהחלט

הוא עשה שיפור.
אבל הוא לא היה כה נוראי כמו שהציגו אותו בתוכנית.

לגבי השלושר, אין לי מושג, אבל קשה לי להאמין שהוא מתלבש ככה.

אני רק יודע מה הוא מספר לנו כאן

יכול להיות שכמו שפאפו חושב, הוא מסתלבט על כולנו. לוקח את האופציה הזו בחשבון.

shayCn

New member
שוב אתה מסתמך על החנון מהריאליטי

היינו כבר בסרט הזה, דניאל..
אמרתי לך כבר שהיא היתה שם בשביל הפירסום,בשביל להכנס לתודעה
ולא בגללו.הוא יכול גם ללכת רק עם התחתונים של דיויד בקהאם
וזה לא ישנה שום דבר לגביו מבחינת הנשים.
היא,אכן הצליחה להכנס לרשימת 'הסקסיות ביותר בישראל',להשיג חוזי
דוגמנות,פרסומות וכד' שלא בטוח שהיתה משיגה ללא התכנית.
הוא?..הוא מותג כחנון על שיודע להתלבש יפה.

לא חשבתי שיש לו סיכוי איתה גם אחרי המהפך

אבל השינוי החיצוני שהודגם שם (בין הלפני לאחרי), הוא שינוי שבהחלט יעשה שינוי גדול לטובה עבורו בעולם הדייטינג.

dori78

New member
דניאל, אני אגיד את זה הכי ברור שאני יכולה

מוצר דפוק, גם אם תארוז אותו הכי יפה שאתה יכול - ברגע שיסירו ממנו את העטיפה הלקוח ירוץ להחזיר לחנות, כשהמוכר צריך לקוות שלא יתבעו אותו על שקר בפרסום. יש מבין?

אוקיי, הבנתי את הנושא הספציפי הזה :)

אבל, אם המוצר הוא איכותי (ע"ע השלושר), אז תסכימי איתי שאם יעטפו אותו באריזה איכותית, זה רק יכול לעזור. לא ?

בהנתן ההזדמנות המתאימה - כן

אבל מה לעשות שהרבה הזדמנויות, הן לא מתאימות כדי לזהות איכות פנימית. המון הזדמנויות הן מאד קצרות (מבט על פרופיל באתר היכרויות, מבט ברחוב או בבית הקפה, וכו') שבהן האיכות החיצונית מקבלת משקל יתר.

אני בעד איכות פנימית + חיצונית.

יש גם עניין אחר, של משיכה מינית, והיא כן מושפעת מהחיצוניות. אבל מסבירים לי פה שאצל נשים זה לא עובד כך, והגבר יכול גם להזניח את עצמו אם הוא איכותי. טוב, אצלי זה לא עובד ככה.

shayCn

New member
למען הסר ספק

דיברנו על אור מהיפה והחנון,לא על השלושר..מאיפה הגיע הטוויסט הזה?
עוד בונבון?

השלושר

New member
דיון מוזר

דווקא ביפה והחנון צפיתי קצת,
אולי מתוך הזדהות, גם אליי
תמיד מתייחסים כפרצוף יפה ותו לא.

בכל מקרה, אני כנראה אהיה
מנהיג המחתרת האריתראית
לפני שאני אסתובב עם סטייליסטית צמודה.

ובכל מקרה של הבכל מקרה,
מספר הבחורות הרלבנטיות