אם מישהו יכול לעזור בבקשה

מצב
הנושא נעול.

שלום יש לי שאלה. אבא שלי היה שותף של מישהו והיתפטר לפני ארבע וחצי שנים. כיום הוא עצמאי. הגיע מכתב ממס הכנסה שאבא שלי צריך לשלם מס הכנסה בגלל שהוא שותף של אותו מישהו. טכנית לא הוחתם שום חוזה על ביטול שותפות אבל הם כבר לא שותפים האם יש דרך או חוק שאבא שלי יכול להעזר בו להוכיח שהם לא שותפים כבר 4 וחצי שנים ? מה עליו לעשות. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש

שיר ורד

New member
זה לא הפורום המתאים לשאלה

שלום יש לי שאלה. אבא שלי היה שותף של מישהו והיתפטר לפני ארבע וחצי שנים. כיום הוא עצמאי. הגיע מכתב ממס הכנסה שאבא שלי צריך לשלם מס הכנסה בגלל שהוא שותף של אותו מישהו. טכנית לא הוחתם שום חוזה על ביטול שותפות אבל הם כבר לא שותפים האם יש דרך או חוק שאבא שלי יכול להעזר בו להוכיח שהם לא שותפים כבר 4 וחצי שנים ? מה עליו לעשות. אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
זה לא הפורום המתאים לשאלה
תנסו לשאול בפורום חוק ומשפט או בפורום מיסוי. בעקרון הוא צריך להציג הסכם על פרוק השותפות, שבו אמור להיות מצוין שאין לו יותר אחוזי בעלות בעסק ובדרך כלל, אמור להיות בו גם נספח המתייחס למי ישלם חובות שנוצרו בתקופה בה התקיימה השותפות. אם אין לו הסכם כזה, הוא כנראה יצטרך לשכור עורך דין שיוציא אותו מהבוץ אליו הכניס את עצמו, כשפרק שותפות בצורה לא מספיק מסודרת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה