אם מישהו מעוניין

שטולמן

New member
אם מישהו מעוניין

לשמוע ת'להקה שלי sigma מנגנים פאנק היפ הופ וקצת רוק אז כנסו ותהנו!!! www.myspace.com/sigmagroov

Funky Giraffe

New member
ממליץ בחום

החבר'ה האלה תותחים, במיוחד המתופף שפתח את השרשור הזה, כולה בן 14 ומנגן כמו לא יודע מה... סחתיין.

חולוני

New member
../images/Emo207.gif נועם וואהל דפק מכות לצ'יקי ארד

מפינג פונג בגלל ביקורת שצ'יקי כתב עליו בבלוג שלו - הידיעה זה אותו נועם שהפיק לטאבו פלוס ו-51 אחוז וגם כתב פעם בפורום, לא?

אה, זה הבחור מ"פינג פונג"...

הוא מצליח להבדיל על מה ולמה מורידים לו מכות? זה אמור להיות עניין יומיומי בשבילו. וברצינות, יופי של תעלול יחצנות.

Psycho BuZZ

New member
לפי איך שהוא מתבטא בבלוג שלו

לגבי כל העניין הזה, כנראה שהגיע לו. סתם פחדן מעפן.

Silly A

New member
צ'יקי ארד חתיכת קוקסינל.

ולמען האמת, לא מזמן הגעתי למסקנה שמכל חבורת 51% המורחבת, נועם הוא המוכשר ביותר. קראו אותו במקום לשחק בקקה.

חולוני

New member
קוקסינל קוקסינל

אבל "בין מוסר לאופנה" של פינג פונג הוא אחלה אלבום של פופ ציני (יש לי אותו מקורי, קניתי לפני 4 שנים ב-10 ש"ח בדיסק סנטר). קבלו את הקליפ לבורגר ראנץ

נו באמת

לא כל יצירה ברנז'אית, צינית, חתרנית צריכה לקבל כבוד במיוחד אם היא נעשת בחוסר טוב טעם כמו ש"פינג פונג" עשו. יש באמת גבול לכמה אפשר לסגוד לכל דבר מחתרתי, במיוחד אם קונים אותו עבור הקוריוז וההצגה שלו על מדף הדיסקים. ואם קנית אותו ב10 ש"ח אז שתדע שזה מחיר ממש מוגזם לתחתית לכוס.

חולוני

New member
שמעת את האלבום?

אני באמת חושב שמדובר באלבום טוב מאוד ומהנה ביותר שלא הוערך כראוי בזמנו. במיוחד השירים "יש לי אהוב בגבעתי", "רוצה למות להיט", "בורגר ראנץ", "זקנים", "נערת הכרך", "רוקדת בחתונה" ו-"היי היי מר ישראל". הנה ביקורת עליו באתר "אינדי" משנת 2004. איך אמר פעם ג'ורג' מייקל - Listen Without Prejudice.

volatile

New member
נכון לגמרי

צ'יקי ארד חתיכת חרא יומרני ומעפן. מגיע לו כל מה שהוא קיבל ואני הייתי מוסיף כאפה. נועם לעומת זאת גבר.

למעלה