אם מישהו מעוניין

Funky Giraffe

New member
צ'יקי ארד - אני לא אוהב את הטיפוס הזה

מהכרות קודמת אני יודע שהבחור הזה מלא ארס ולעג כלפי כל אדם שני. והוא לא יודע איך שומרים אותו בפנים.

TakTik

New member
בלי שאני מכיר באופן אישי אף אחד מהמעורבים

(חוץ מההודעות של נועם כאן ממזמן) ורק על פי הקריאה של הפוסט שפירסים צ'יקי ארד - אני באמת שמבין את נועם. תקיפה אישית, מלאת רעל וגועל היה בפוסט הזה, ולא שאני מצדיק אלימות, אבל גם אלימות מילולית דוחה כמו שקיימת בפוסט שפירסם צ'יקי ארד זה מזעזע. מעבר לביקורת על כתב העת שהוציאו וואהל וחבריו (שעם כמה שהיא מקובלת, כתובה בצורה מגעילה) היו שם תקיפות והשפלות אישות כנגד וואהל כמו: "צעיר נאה וצהוב בשם נועם וואהל" "לא הבנתי בתחילה מה ממלמל נער הסדנאות" "אך נועם וואהל לא נראה כחסיד גדול של מטפורות או כבעל חוש הומור" " המאמר שלו כולו היה כתוב בשפה של תלמיד שנה א' לא מבריק אך לא טיפש במיוחד בגילמן שעושה אדפטציה עקלתונית ולחוצה לאלן בלום באיחור של כמה עשורים" "כאמור מדובר באיש רווי סדנאות ולכן נושא המטפורות וההומור קצת רחוק ממנו" "הוא נפגע ממעט הביקורת שלי. מכיוון שהוא היה רגיש, הייתי צריך להרגיע אותו" "בכל זאת, התחילו אצלו טיקים והוא כמעט פרץ בבכי" "אור היה יותר קוּל מנושא הכלים הצעיר והמבועת שלו". אשכרה תקיפה אישית והרמת אף שלא נראו כאן מאז הדמות "ניר" מזבנג...
לא יודע למה רשמתי את זה בכלל, סתם נראה לי אדם דוחה שתקף אישית אדם אחר, ואחר כך היתמם...

Funky Giraffe

New member
אבל זה לא שוואהל יזם את זה

צ'יקי ארד נתקל בו ברחוב ו"עקץ" אותו. התגובה התבקשה...

moshe alfasi

New member
איזה שטויות ת'מדבר...

אם אחד כזה היה עוקץ אותי ככה לעיני כל, לא רק שהייתי דוחף אותו, הוא היה מתקשר ל101 ולא למשטרה המעפן. קראתי את הפוסטים הקשורים לאירוע, ובונא, אם זה היה נכתב עליי, לא הייתי נתקל בו בטעות, הייתי מוצא דרכים יותר נחמדות להפגש איתו, ולא ממש בטעות. רואים כמה ארס יש לבנאדם, ואיזה מעפן הוא, זה הרבה יותר מעצבן אותי מאשר אם היה גונב לי משהו, משקר לי או כל דבר אחר, איזו צביעות אחרי כתיבה כזו, לבוא וללחוץ יד, פשוט בנאדם גועלי. נועם, איך לא פוצצת אותו? רק מלקרוא ת'פוסט המעפן הזה שלו, יצאו לי קרניים. חג שמח.

Psycho BuZZ

New member
מה זה השטויות האלה?

כשאתה תוקף ככה אדם ללא סיבה, תהיה מוכן לעמוד מאחורי המילים שלך גם בפנים אל פנים. לא נראה שלווהל היה עניין כלשהו להיכנס איתו לריבים על גבי בלוגים, והוא בסה"כ הגן על כבודו. זה לא שהוא חיפש אותו במיוחד, וכנראה שאם הצ'יקי הזה לא היה מתפלצף ברחוב, לא היה קורה כלום.

Silly A

New member
פלצנות פציפיסטית בשקל.

אני לא אומר שנועם הגיב בצורה אופטימלית, אבל רק מקריאה של הבלוג של צ'יקי אפשר להבין שהוא הגיב בצורה לגיטימית. אתה מנהל עם בנאדם שיחה עניינית וידידותית באופן אישי, אח"כ הוא מגולל את השיחה ביניכם ברצח אופי מוחלט בפלטפורמה שמגיעה לעיני רבים, ואח"כ כשאתה שוב רואה אותו פנים מול פנים הוא gets in your face בזלזול, צביעות וציניות. אני לא יודע איך אני הייתי מגיב, כי שלא-במודע אני בד"כ לא בוחר בפיתרון הפיזי (אילוצים:)), אבל האירוע הזה ממש לא גרם לי לכבד את נועם פחות, אולי אפילו להיפך. ואין פה עניין של גרסאות, לדעתי את כל המסקנות אפשר להסיק רק מקריאת הבלוג מלא הרעל-הכביכול-מנומס-ומחוייך של רועי ארד.

moshe alfasi

New member
מכתה ג' מלמדים אותי שאלימות מילולית

הרבה יותר גרועה מאלימות פיזית, ובמקרה הזה, הכי נכון בעולם, אם היה נכתב עליי כזה דבר, הייתי פגוע עד סידן עצמותיי שאין דבר כזה שלא הייתי מגיב, פיזית! ואל תתנשא עליי ותחשוב שאתה חכם או כל דבר אחר, אם מישהו היה יורק עליך כזה ארס לא היית מסוגל להגיב לו בכל צורה, גם בגלל שלשון מחודדת כמו שלו אין להרבה מאוד אנשים וגם בגלל שלא הייתה לך את הבמה, וכבודך היה נשאר מתחת לבלטות. אל תשחק אותה חכם בזה שאתה משחק אותה סנוב ולא מגיב. ברצינות, איך היית מגיב לו? כותב עליו בבלוג? שולח לו מכתב לבית?

חולוני

New member
תגובה לך ולכולם

סייקו - מה הוא משחק אותה ג'יי וסיילנט בוב? לא משנה מה כתבו עליך וכמה שחטו אותך בביקורת, זה לא לגיטימי לעבור לאלימות. סילי - בסדר, אז הוא קוקסינל ומעפן וחרא בנאדם והוא שחט אותו בבלוג שלו, ברגע שנועם עבר לאלימות זה אומר שהוא נכנע מילולית וזה הוציא את צ'יקי כ"מנצח" בסיפור. אלפסי - בלי להעליב, יש לך חשיבה של ערס ממוצע. "הוא פגע לי בכבוד אז בוא נפרק אותו מכות". יש הרבה אפשרויות לגיטימיות להגיב, אם זה בטוקבק בבלוג או בפוסט חדש בבלוג משלו (גם אם אין לו, זאת לא בעיה לפתוח אחד בשניה) או במאמר בכתב העת של "הליקון" בו הוא כותב.

חולוני

New member
ועוד אפשרות להגיב

הוא הרי מפיק, אז שיקח איזה ראפר ויקליט נגדו דיס או משהו.

moshe alfasi

New member
מעניין שרק לי הגבת בצורה כזו...

הרי גם סייקו וגם איליה כתבו שזה לגיטימי, אבל אני ערס נו...

חולוני

New member
כי אתה כתבת שגם אתה היית דופק בו מכות

ושאלימות מילולית יותר גרועה מאלימות פיזית.

למעלה