אם מישהי ראתה היום רפואה שלמה OFF

MiSsY 100

New member
אם מישהי ראתה היום רפואה שלמה OFF

אז היום בבוקר היה פרק ממש חמוד ומתקור לאלה עם ילדה אחת שחלתה במחלה מסויימת (לא זוכרת איזה ) ואותה ילדה לקחה כלב אחד מהרחוב אליה הביתה ואיך היא קראה לו מר ג'סטין טימברלייק איזה חמודה היא והכלב ממש חמוד אבל מסתבר שהוא יום אחד נשך וגרר את הילדה בבית ביד והוא שייך למישהו שעשה אליו הימורים על קרבות כלבים ומי שלקח את מר ג'סטין טימברלייק "הרדים" אותו והאחות היתה צריכה להגיד את זה לידיה והילדה בכתה וזה היה כל כך עצוב...... סתם משהו שרציתי לכתוב לכם זה קשר לג'סטין....

justin love

New member
*מנצלת שירשור*

תמונות חדשות חדשות לגמרי אז בקשה.... פשוט התאהבתי בתמונות האלה:

הוא לא צריך קצת להיתגלח??../images/Emo12.gif

+
אבל גם ככה הוא כוסון

MiSsY 100

New member
ה-2 האחרונות הם ממגזין Q שאצלנו

בארץ!!!!!!! ראיתי את המגזין והוא כזה חמוד שיער אבל חמוד והוא מגלח בסוף את כל זה בתמונה אחת רואים את זה ולא היה לי מספיק כסף לקנות את המגזין באסה....

justin love

New member
איזה שווה הוא????!!!!!

כזה בונבון..... יש מלא תמונות חדשות שהביאו...במיוחד ברוליג סטון מגזין... כאלה תמונות יפות...

justin love

New member
שאלון!!!!!!!!

*מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את ג'סטין ?? * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של ג'סטין??(מכל הדיסקים) *איך יותר שווה ג'סטין?עם תלתלים או בלי?? *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של ג'סטין בשבוע?? *מה יותר עדיף??ג'סטין לבד או ג'סטין עם אנסינק? *מה את מעדיפה להיות יותר?אישתו או אחותו? *כמה תמונות של ג'סטין יש לך על המחשב? *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של ג'סטין או יש לג'סטין מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של ג'סטין? *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר?האופציות הן: 1.אין כניסה!הכניסה מותרת רק לג'סטין טימברלייק! 2.אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת ג'סטין בנשיקה לוהטת! 3.בחדר הזה גרה בכיף אישתו של ג'סטין טימברלייק נא לא להפריע! 4.הדלת סגורה מסיבה חשובה, ג'סטין רק חזר מהופעה והרבה זמן לא עשה *** אז אם אתם לא רוצים להכנס למצב מביך אז לא להכנס! 5.החדר של ספירג'סטין והתינוק המתוק שלנו!

justinet

New member
תשובות שלי...

מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את ג'סטין ?? מהדיסק השני..נו סטרנג אצד..או איך שלא רושמים... * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של ג'סטין??(מכל הדיסקים) אממ יש לו דיסק אחד....ואם את מתכוונת כולל אן סינק אז יש מלא... *איך יותר שווה ג'סטין?עם תלתלים או בלי?? אמממ בלי...אבל אני רוצה שיחזור לטיפה לתלתלים ויחזור לקצר.... *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של ג'סטין בשבוע??חחחחח הרבה...כל ערב כמעט.. *מה יותר עדיף??ג'סטין לבד או ג'סטין עם אנסינק? גם וגם!!! *מה את מעדיפה להיות יותר?אישתו או אחותו?וואאוו ברור שאישתו!! *כמה תמונות של ג'סטין יש לך על המחשב? אני לא יכולה לספור...הרבה מאוד מאוד.. *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של ג'סטין או יש לג'סטין מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של ג'סטין? מה הכוונה? יש לי פוסטרים על הקיר.. *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר?האופציות הן: 1.אין כניסה!הכניסה מותרת רק לג'סטין טימברלייק! 2.אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת ג'סטין בנשיקה לוהטת! 3.בחדר הזה גרה בכיף אישתו של ג'סטין טימברלייק נא לא להפריע! 4.הדלת סגורה מסיבה חשובה, ג'סטין רק חזר מהופעה והרבה זמן לא עשה *** אז אם אתם לא רוצים להכנס למצב מביך אז לא להכנס! 5.החדר של ספירג'סטין והתינוק המתוק שלנו אמממ 4...בכל זאת יש לי הורים חחחחחחחחחח

°AmandA°

New member
תשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את ג'סטין
מהדיסק הראשון של אן סינק... איזה 2 שירים אתם הכי אוהבים של ג'סטין
אממ יש הרבה... איך יותר שווה לג'סטין
אם תלתלים או בלי
בלי
כמה פעמים בשבוע אתם שומעים את הדיסק של ג'סטין
פעם זה היה כמעט כל יום... עכשיו בערך פעם בשבוע... מה יותר עדיף
ג'סטין לבד או עם אן סינק
לבד! מה את מעדיפה להיות
אשתו או אחותו
ברור שאשתו
כמה תמנוות של ג'סטין יש לך במחשב
195 תמונות איך החדר שלך ניראה
מפוצץ בפוסטרים של ג'סטין או מקום קטן עם 7 8 9 תמונות של ג'סטין
האמת, אין לי בחדר פוסטרים של ג'סטין אבל יש לי מקום שיש שם כמה תמונות שלו... איזה שלט היית יותר מעדיפה שיהיה לך בחדר
1) אין כניסה! הכניסה מותרת רק לג'סטין טימברלייק! 2) אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת ג'סטין בנשיקה לוהטת! 3) בחדר הזה גרה בכיף אישתו של ג'סטין טימברלייק נא לא להפריע! 4) הדלת סגורה מסיבה חשובה, ג'סטין רק חזר מהופעה והרבה זמן לא עשה *** אז אם אתם לא רוצים להכנס למצב מביך אז לא להכנס! 5) החדר של ספירג'סטין והתינוק המתוק שלנו! אמממ... אני בוחרת את 2! אחלה שאלון

jt fan

New member
סבבה והתשובות הן:

מהדיסקnsyncיעני הראשון. -לאסט נייט ורוק יור בודי...(6,8) -בלי תלתלים,אפילו שגם עם תלתלים א י ן עליו!!!!!!!!! -כל יום,כל היום! -אן סינק נשמות,אבל...ג'סטין לא היה כזה סטאר אם הוא לא היה פורץ לבד ובכלל,כשיש לך כשרון כזה,מי צריך אן סינק??? -אחותו??לא יודעת נראה לי... -להתחיל לספור??הייתי גומרת בערך ב5000-6000 -מפוצץ כל פינה! -3,אין ספק!!!!!!!!!!! אחלה סקר,ספיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורום מהמם!

jenngirl

New member
My Answers../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

*מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את ג'סטין? שום דיסק, פשוט מלפני שנה וחצי * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של ג'סטין?(מכל הדיסקים)Like I Love U, *איך יותר שווה ג'סטין?עם תלתלים או בלי?בלי *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של ג'סטין בשבוע?כמעט כל היום *מה יותר עדיף?ג'סטין לבד או ג'סטין עם אנסינק?גם וגם
*מה את מעדיפה להיות יותר?אישתו או אחותו?אישתו
[כאילו דההה] כמה תמונות של ג'סטין יש לך על המחשב?משו כמו 300 *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של ג'סטין או יש לג'סטין מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של ג'סטין?לא מפוצץ כי אין לי כוח לשאלות ולהטפות של המשפחה. *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר?האופציות הן: 1.אין כניסה!הכניסה מותרת רק לג'סטין טימברלייק! 2.אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת ג'סטין בנשיקה לוהטת! 3.בחדר הזה גרה בכיף אישתו של ג'סטין טימברלייק נא לא להפריע! 4.הדלת סגורה מסיבה חשובה, ג'סטין רק חזר מהופעה והרבה זמן לא עשה *** אז אם אתם לא רוצים להכנס למצב מביך אז לא להכנס! 5.החדר של ספירג'סטין והתינוק המתוק שלנו! את אחד- נראה לך שהייתי שמה שלט כזה שההורים שלי יראו

למעלה