אם מישהי ראתה היום רפואה שלמה OFF

JTsSeNoRiTa

New member
התשובות שלי =)

*מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את ג'סטין ?? מהאלבום הראשון של אנסינק NSYNC* * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של ג'סטין??(מכל הדיסקים) כל השירים אבל אם אני צריכה לבחור אז cry me a river ו never again *איך יותר שווה ג'סטין?עם תלתלים או בלי?? ג'סטין שווה בכל מצב! עם תלתלים ובלי! *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של ג'סטין בשבוע?? כל יום *מה יותר עדיף??ג'סטין לבד או ג'סטין עם אנסינק? לא משנה עם מי הוא העיקר שימשיך לשיר ואני מאוד מקווה שאנסינק יחזרו *מה את מעדיפה להיות יותר?אישתו או אחותו? אישתו חחחח ברור *כמה תמונות של ג'סטין יש לך על המחשב? 4383 תמונות *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של ג'סטין או יש לג'סטין מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של ג'סטין? מפוצץ יש תקיר הראשי שהוספתי תמונה שלו ובנוסף יש תמונות מפוזרות בחדר *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר? לפני שג'סטין יבוא: 1.אין כניסה!הכניסה מותרת רק לג'סטין טימברלייק! אחרי שג'סטין יבוא: 2.אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת ג'סטין בנשיקה לוהטת! אחרי שיקרה מה שיקרה: 3.בחדר הזה גרה בכיף אישתו של ג'סטין טימברלייק נא לא להפריע!

justin love

New member
שמחה שאהבתם את השאלון!!!!

מאווההה.. יש לי רעיון כל שבוע אני ישים כאן איזה סיכום השבוע או שאלון או סקר קטן או משהו דומה מה דעתכם??

למעלה