אם מקובל, נעשה שרשור הכרות קצר ?

אם מקובל, נעשה שרשור הכרות קצר ?

אם זה בסדר מבחינתכם, אשמח אם כל מי שירצה יכתוב על עצמו בכמה משפטים קצרים. לא צריך לצאת מהארון לגמרי
אבל נניח תחום, אוניברסיטה (או מיקום גיאוגרפי), שלב ומי שרוצה גם נושא המחקר ? אני בינתיים לא כותבת בכלום בעצמי, אם זה מתאים למשתתפי הקומונה, אתם מוזמנים להתחיל ואראה בכך אישור

מרחף1

New member
נתחיל

זה קצת אאוטינג כי אין הרבה. שם: גיא אזור: מרכז הארץ + ארצות הברית תחום מחקר: פיזיקה גרעינית נסיונית שלב: היום סיימתי את התיקונים של המנחה לתזה ושלחתי לבדיקה נוספת אצל מישהו בחו"ל. מקווה להגיש סופית תוך חודש. תוכניות לעתיד: מתלבט קשות בין פוסט+אקדמיה לעבודה "אמיתית"

PeehD

New member
ממשיך

אני אבישי, גר בתל אביב ועושה את הדוקטורט שלי בפסיכולוגיה חברתית באוניברסיטת בן גוריון בנגב. הנושא, בגדול, זהות ומחלות, דוקטורט איכותני. החלטתי על נסיון לפרסם שלושה מאמרים במקום דוקטורט בגלל בעיות במימוש הצעת המחקר המקורית שלי. כרגע - שוקל להמיר את ההחלטה הזו בנסיון אובדני או משהו פחות מלכלך!!!
למישהו יש רעיונות?!?

מממאיה35

New member
נושא מעניין, אפשר יותר פרטים

מה בדיוק אתה חוקר? ואם זה אאוטינג לך, אז במסר.. תודה!

tayenka

New member
זוחלת מארון הסמויים

היי, הייתי כמה זמן סמויה בפורום... אבל אולי הגיע הזמן לצאת מהארון (הספריה, במקרה שלי). לפני כמה ימים נזכרתי בקומונה וגיליתי שהיא הפכה לפורום - וזה נראה כמו מקום מצויין בשבילי (פורום הסטדנטים כבר איכשהו לא ממש רלוונטי...) יש כמה "פרצופים" שמוכרים לי מימיי המועטים בפורום הסטודנטים
מצחיק איך "גדלנו" אני עושה דוקטורט בהיסטוריה באונ' העברית, ממש רגעים לפני ועדה שתכריע אם אעבור משלב א' לב' (סיימתי עכשיו שנה ראשונה בדוק').

tayenka

New member
היי גם לך! ../images/Emo140.gif

אני אולי סמויה פה, אבל אתה לגמרי סמוי באוניברסיטה - לא רואים אותך בכלל! כולאים אותכם במרתף של פסיכולוגיה כדי שתסיימו לכתוב בזמן או משהו? (אם כן - אולי יסכימו לכלוא גם אותי? אני זקוקה למוטיבציה מהסוג הזה...)

cinnamoni

New member
טוב, אז אם כבר יש שרשור שכזה ../images/Emo9.gif

אני מתחילה השנה רשמית את התואר השני בספרות, באונית"א, ומשתעשעת במחשבה להשיג ציונים מספיק טובים כדי ללכת על הישיר לדוק'. למען האמת, הכיוון שלי מבחינת נושא (ואפילו מנחה, אף שהוא עוד לא יודע מזה. הא!) כבר די ברור לי, אבל בטח צפויים לי כיוונונים עדינים יותר ופחות בחודשים הקרובים. מובן שרק אחרי שתחבתי את אפי לפורום, קראתי את התקנון וראיתי שהוא כלל לא מיועד לי ולכשכמותי, ושלמעשה אני צריכה לחכות שנה בחוץ. אבל אני נורא בוגרת לגילי, אז אפשר להצטרף בכל זאת?

Aeroguy

New member
טוב

גיא גר בסידני, דוקטורנט ב- University of Western Sydney אני סטודנט ב- School of Biomedical and Heal Science ונחשב לחלק מה- Social Justice and Social Change Research Centre ואני על המאבק האבוריג'ני לקבל שליטה קהילתית על שירותי הבריאות, כחלק מהמאבק האבוריג'ני להגדרה עצמית.

Margo10

New member
טוב גם אני אצא מן הסמויים...

שם: מריה כרגע מסיימת תואר שני במנהל עסקים בבן גוריון עם תיזה בתחום, שוקלת ברצינות להמשיך לדוקטורט.

בקצרה

דוקטורנטית למדעי הרוח באוני' תל-אביב, שלב ב', יש לי עוד שנה וחצי (הזמן הולך ואוזל) להגשת הדיסטרציה.

ברוכים הבאים וברוכים היוצאים מן הסמיות ../images/Emo140.gif

מאוד מאוד שמחה לדעת עכשיו קצת יותר מי אתם. תהיתי על תחומיכם כבר הרבה זמן (של אלה שכותבים כאן), ואני שמחה על הצטרפותם הגלויה של האחרים.

מצטרפת ../images/Emo13.gif נחמד למצוא תמיכה ושותפים לדרך

הילה (לא שמי האמיתי, דבר ששב ומפתיע אנשים כבר המון שנים
) דוקטורנטית שנה אחרונה (ד) לפסיכולוגיה קלינית במסלול הישיר באונ' בר-אילן במקביל מתחילה עבודה בחצי משרה באינטייקים שלא לדבר על אימא לקוץ מהמם בן שנה ושמונה ואשתו של הגבר סיימתי את איסוף הנתונים ובערך 2/3 מהקידוד, נותר עוד כלי אחד מהיר יחסית. מקווה להעביר את כל החומר לניתוח סטטיסטי בתוך חודש החוזה שלי (מלגאית נשיא
) קבע תאריך הגשה של סוף פברואר 09 אז כנראה שזה מה שהולך להיות. ו... זהו. בשלב שזקוקה ומחפשת המון עידוד, תמיכה ומשמעת (שלושה דברים נוספים שאני לא מקבלת מהמנחה שלי)

קבלי מה שאת מחפשת לפי הסדר

הילה וג----בר! הילה וג---בר! הילה וג----בר! הילה וג----בר! למה שלא תבואי אלי למלון ואני אדאג לך? אם תבואי באיחור אני אקשור אותך למיטה ואעניש אותך, ילדה רעה!

בקצרה

מיקום - אוסטרליה (כרגע בטריטוריה הצפונית) תואר - דוקטורט נושא- היבטים בהתנהגות התנועה וההגירה של כרישי לוויתן שלב- ארבעה וחצי חודשים בפנים (אחרי עזיבת המעבדה הראשונה לאחר כשנה). עוד חודש נותן מצגת בכנס

tulkin

New member
תמיד משעשע אותי העניין הזה

"טריטוריה צפונית" באוסטרליה.... כשחושבים על זה במובן הגלובלי, זה סוג של אוקסימורון. (במיוחד לאנשים כמוני, שכמהים לטיול בטריטוריה צפונית אחרת - זו שבקנדה)

למעלה