אם נהיה רגישים מספיק,אולי הגשם בשבת

אם נהיה רגישים מספיק,אולי הגשם בשבת

יגיע רק מהצהריים והלאה???????????????? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אם נהיה.....

יש לי בחור בקבוצה הירושלמית ששמו אורי וכסלר..............אח של..... היא אומרת שזה יתחיל רק מהצהרים של שבת.אמן כן יהי רצון.

גשם לא היה אבל רוח מזרחית איומה

שכמעט הפילה אותי מס' פעמים הבוקר. הסבל במישרים היה נורא בעיקר כשהרוחות היו צידיות. בעליות היה קל יותר כיוון שהרוח "נחסמת" מאחורי הגבעות. והירידות עם הרוח בגב............אילו כבר מילים אסורות.

Yarnin

New member
עמנואל - תעלה במשקל...

זה יפטור לך את הבעיה של נפילות בגלל רוח חזקה
ולחבריך את בעית הקצב שלך בעליות, לפחות באופן חלקי.

cipo 1

New member
עמנואל זוכר את הימים שהיתי מסיים

ב: "והעיקר שתהיה לנו רוח גבית" היום בדרך הביתה זכיתי לאחת כזו. מה יהיה מחר ????????????? שבת שלום !! עודד

תאמין לי ירנין שמה שהכי רציתי היום

זה להיות ג'באר, זה היה בילתי נסבל ממש. היום קינאתי בך!

Yarnin

New member
היום אחרי הסיבוב בשדרות

המשכנו, דן ואני, לכיוון חוות השיקמים-דורות-רוחמה והלאה לכיוון נתיבות. איך שעברנו את חוות השיקמים ניכנסנו לרוח פנים נוראית. את הקטע הזה של ה-10 ק"מ גבעות שאנו בדרך כלל עושים תוכ כדי הוצאת המיץ האחד לשני, עשינו בניסיון ללא להדרדר אחורה בעליה ופידול מאומץ בירידה. אחר כך כבר היתה לנו רוח גבית של כ-10 ק"מ ושוב רוח פנים של 12 ק"מ. אולי זו היתה רכיבה של 118 ק"מ על ספידומטר אבל עם מאמץ של כאילו עםד איזה 50-60 ק"מ ביגלל הרוח. מי יתן ומחר הרוח פנים היחידה תהיה - אנו רוכבים קדימה.

yaia

New member
יאיר, תסתתכל בכרטיס אישי

מחר יש נ"ש באימון תתפלל לרוח גב :D

אה תותח, נפל לי האסימון כבר קודם.

נתפלל קודם כל לאי-גשם, ואחר כך כל השאר. האופניים מדהימים וקלים בטירוף. אני עדיין צריך כיוונונים שונים, גובה וכסא וכו', וכמובן להתרגל.

כן, אופניים חדשים ומדהימים באמתחתי

רק שאינני יודע כיצד "להביא" את התמונה שלהם לפורום. אודה לך אם תדריך אותי.

למעלה