אם נהיה רגישים מספיק,אולי הגשם בשבת

cobra_1

New member
מברוק יא עמנואל../images/Emo160.gif

תתחדש ותהנה ותעביר בפורום תמונה של תומכות הכסא ולא של הקוקפיט כי זה מן הסתאם מה שאנחנו נראה בכביש כשתעבור על פנינו...

תודה נשמה. קטונתי,במיוחד במישור+רוח

זו כבר "אופרה" אחרת. אבל אם תתעקש לראות את האחוריים אז בבקשה. הגלגלים שלי אינם כמו בתמונה, אלא מאביק קסיריום "בלבד".

cobra_1

New member
מי נשמה, יא רבע עוף?!../images/Emo123.gif

סתאם סתאם זה מתסכול בגלל המהירות שלך בעלייה , בקשר לגלגלים: טוב עשית ש"הסתפקת" במאביק [ק]סיריום!! לדעתי הם תשובה טובה יותר לצרכים ולצרכנות של רובנו ובגלל שיצא מהפורום הרבה אוויר חם ביממה האחרונה[וטוב שכך..] לא אזכיר את שם האלטרנטיבה שבתמונה-זה גלגל שמתאים יותר למספונסרים תהנה ותן לנו סקירה לאחר כמה רכיבות שונות

השעה קצת אחרי 09:00 ו...

איזה מזל שלא התעוררתי היום בזמן לרכיבה (כנראה ששתיתי קילקיני אחד יותר מדי אתמול
), כנראה שגם היום אני על הטריינר, מישהו רוצה להצטרף?

cobra_1

New member
טעות גדולה../images/Emo182.gif

אין , פשוט א י ן כמו לרכב בגשם אם אתה לבוש נכון! ערדליים,מעיל דק שקוף על החליפה, כפפות ארוכות וחשוב מאד: כובע מצחייה מתחת לקסדה שמונע התזת מים לעיניים\מישקף הטכניקה משתפרת, הכביש שטוף ונקי והחוויה מעצימה. אגב: מומלץ עם קבוצה ורכב לווי בגב ודבר קטן נוסף: הרבה מאתנו שוכחים משום מה שגם במזג קר צריך [חייבים] לשתות מסודר ולאכול קצת יותר מהרגיל על האוכף עכשיו חם

אמיר פז

New member
להיפך... היית קם מוקדם ומספיק

לרכוב לפני הגשם. לפחות כאן במזרח (הרי ירושלים...) הוא הגיע רק בעשר בערך והספקתי לחזור לפניו. עוד מעט יהיו יומיים אביב ואחר כך נתגעגע לקור.

התכוונתי לקום יותר מוקדם

אבל כפי שהסברתי שתיתי כנראה קילקיני אחד יותר מדי אתמול, ולכן ההשכמה בשבע הפכה להיות יקיצה טבעית בתשע. בכל מקרה הרווחתי גם יציאה נחמדה בערב וגם רכיבה נחמדה על הטריינר (בשבועיים האחרונים למדתי איך אפשר גם להנות מהטריינר).
אם כבר הזכרתי בירה, אתמול יצא לי לטעום בפעם הראשונה בירה צ'כית מצוינת מומלצת לכולם, אני לא זוכר את השם המדויק אבל זה משהו בסגנון של "סטארופמפן" (או משהו דומה). מוכרים אותה בפאב הצ'כי ברחוב הירקון בתל אביב (אוכל מצוין ומומלץ, אבל לא כשר).

רחל צ

New member
עמנואל אסור להגיד אולי.......

כשאומרים אולי יש ספק ואז הגשם מוצא אותו וניכנס... מים יודעים למצוא את הדרך דרך כל חור קטן של ספק בשבת הבאה כולם בלי ספק חושבים שמש
שמש
שמש
רק ככה זה עובד! אנחנו התחלנו ביום נפלא כשאיבדנו ריכוז ולא חשבנו חיובי הגשם בא אבל אז כבר היינו באמצע האימון...

Yarnin

New member
עמנואל -תתחדש

ה"יצחק" שלך פשוט מדהים - תמיד חשבתי ש"יצחק" זה כלי רכב מדהים. תרשה לי להעיר שלא היה צורך בתמונה בה רואים את האחוריים והמבין יבין. אני שוקל שוב את האופציות. לא להגיע לאזור המשושל יותר - שמא ניפגש באיזו עליונת ו... אפשרות שניה להוריד הרבה במשקל ולעלות הרבה הרבה הרבה באימונים. אפשרות שלישית לא להגיע לאזור המרכז, צפון, מזרח או כל מקום אחר עם עליות ואולי ביכלל להתחיל ללכת ברגל - גם לעבודה (אני קיבוצניק). בכל מיקרה אני אצה לי מחר או מחרתיים לרכיבה ארוכה כדי לחשוב על זה. והכי חשוב תהנה מהם כמה שיותר וסחתיין על הקמפי...

החלקים הם דורה-אייס והגלגלים מאביק

התמונה שצרפתי היא מהאתר של ISAAC. כך שיש שינויים קלים בין מה שיש לי לבין התמונה. גם כך הם קלים מאוד ויפים הרבה יותר במציאות. כשראיתי אותם (ומיששתי) הופתעתי עד כמה המציאות יפה יותר מהמצולם. וחוץ מזה: כבוד הוא לי לרכוב איתך וגם כיף לראות אותך בתחרויות. וחוץ מזה שגדלנו באותו איזור-אני במקור ממושב תלמי-אליהו לא רחוק ממך.

Yarnin

New member
כנ"ל פה -

אבל יסלחו לי השימנואים אבל אני, וללא כל הסבר הגיוני, חולם על קמפגנולו מאז שאני זוכר את עצמי רוכב על אופניים. כלומר כ-20 שנה ועוד כמה שנים של חוסר הבנה מוחלט ברכיבה - אבל רכבתי בכל זאת. אגב עמנואל - ירדתי כ-4 עד 5 קילו מאז ניפגשנו לאחרונה אז...

בויקו

New member
ברור שירנין ירד כמה קילוגרמים הרי

סוף סוף מישהו קורע אותו כל יום שישי!!

למעלה