אם רק הייתי יודע מאיפה להתחיל לסכם

Funky Giraffe

New member
אם רק הייתי יודע מאיפה להתחיל לסכם

את הערב הנהדר הזה, הייתי מסכם אבל אני לא יודע אז אני אגיד שהיה בן טריליון זונות וזהו אה ומי שלא היה שם צריך לתלוש לעצמו את כל השיערות בגוף ידנית + לבעוט בעצמו חזק + לדפוק את הראש בקיר + לקבור את עצמו באדמה ולצאת עוד הפעם רק כשזה ייקרה שוב

Duppy Conqueror

New member
אוי יוי יוי....

ללא שום ספק.... היה גאוניייי... השירים, האנרגיה על הבמה, הזרימה, הנגינה המעולה... היה ערב פשוט ל-פ-נ-י-ם..... יצאתי מורווח בדיסק, פלייליסט 4 סטיקרים ופוסטר, כמובן בזכרון הנהדר של ההופעה המדהימה הזאת, ובאיזה אלף תמונות שצילמתי, בקרוב פה... היה חזק חבל על הזמן...

JamicaniT

New member
זה בדיוק מה שאני אעשה ..

xero1

New member
פאק זה היה ענק אתמול

אם הייתי בת בטח הייתי מקבל אורגזמה מהבאסים של שחם. פאק

Duppy Conqueror

New member
עזובותך מוניטורים...

הבאס פידבק בטירוף, גם אצל שחם וגם אצל השני שאת שמו אני לא יודע אגב זה גם פאנסט היו לא רעים בכלל, שיכנעו אותי, לא הכרתי אותם מלפני זה.

Funky Giraffe

New member
נו שי

תהיה רגע אובייקטיבי, היו כמה שניות שהבאס של קליינמן הפציצו לי את הכבד :\ וגיא הגאון שכח לפתוח מיקרופון חליל אצל שלומי פה ושם... ישן בשמירה כמו שאומרים

כל כך נכון..

: \ אתה לא רק דורך על הפצעים אתה ממש חופר בהם.. : [[ קנית לי דיסק? ועידו השני תעלה תמונות ופליילסט!! בבקשה !!

Funky Giraffe

New member
קניתי פשוט מת לי האייסי בגלל זה

הקלדתי לך באייקונים כל פעם שאני מקליד הודעה נסגר החלון

Duppy Conqueror

New member
ייקחו קצת זמן התמונות

למה צריך להעביר את הכל לרזולוציה יותר קטנה קצת שייקח פחות מקום וזה ייקח לי קצת זמן לעשות את זה כי א) אין לי מושג איך. בכולופן אתם יכולים לקרוא לי זילבר למה במקום עידו השני וזה וממילא כולם עושים את זה...

למעלה