אם רק הייתי יודע מאיפה להתחיל לסכם

Duppy Conqueror

New member
=]

שמעי קיבלתי פלאפון חדש והחלטתי לחגוג.... אולי זיהיתם אותי, אני הזה הממש גבוה עם סוודר פסים שכל שנייה צילם כל דבר שזז והנה שכחתי עוד תמונה חשובה מאוד

זה שלומי?

אני מזהה רק לפי החולצה.. הוא מצביע על משו? לא רואים כלום.. אתה יכול לצלם את הפליילסט ולהעלות אותו או פשוט לכתוב את השירים שהיו?

Duppy Conqueror

New member
זה בהחלט שלומי

פשוט המצלמה שלי לוקח לה טיפה זמן לצלם אז הוא חשב שצילמתי וזז לכיוון שהאור מסנוור אותו קצת ולא קלטתי והנה הפלייליסט-

Duppy Conqueror

New member
כןןןןןןןןןןןןן יו זה היה גאונות לשמ

ה.. שהחליפו מתופפים וזה וואי תמיר ואטרף אדירים..... פשוט זוג הטובים בארץ בעייני גרוב ושליטה מעולה....

ה מה של פאנסט?

לא.. זה המתופף של קולולוש

Duppy Conqueror

New member
וואלה

לא מכיר היה מלא כלי הקשה אתמול אז חשבתי אולי פיספסתי בנאדם שלישי לא מזוהה... בקטנה

בצוללת

אלרן אמר שהקהל לא שר את זה מספיק טוב והפסיק את כל הלהקה ולימד אותנו איך אמורים לעשות את זה.. והוא גרם לכל הקהל לשיר את "מאש לו מי" לבד! זה היה כזה מצחיק.. מלך

Funky Giraffe

New member
רגע רגע

אז אתה ההוא שצעקו לו אתמול 'זילבר!' בסוף ההופעה בבבארבי וטרחו ליידע אותך שאלתרמן היה שם? אחרי זה דווקא נכנסתי והלכתי לקנות מים וראיתי אותו ואפילו שאלתי אותו בשיא התמימות: 'מה אתה דפווווק? למה לא באת עד עכשיו?
'

Duppy Conqueror

New member
כן זה אני בין היתר =]

הייתי בריחוף מטורף אתמול אחרי ההופעה וגם עכשיו אני לא מפוקס למה איזה עשר שעות אני מעביר תמונות מרזולוציה אחת לאחרת =]

shiepki

New member
היה טוב מאוד מאוד

והדיסק למרות שלא הספקתי לשמוע הכל נראה ממש מבטיח! יש מלאא אינסטרומנטלים וג'אמים וכאלה.. כמו שצריך

ArinKelgar

New member
אני הכרתי את החברים לראשונה אמש...

ובחיים לא נהנתי ככה! היה כל כך פאקינג מעולה זה לא ייאמן! שתי להקות ענק על אותה במה... הא! את פאנסט הכרתי קודם אבל זה פשוט היה ערב עמוס אנרגיות שזה פשוט מטורף!

moooom

New member
היה כל כך טוווווווווווווווווווווווב

הופעה ראשונה שלי של פאנקנשטיין הם פרופרמרים ממש ממש טובים הפקה מדהימה הבס הרג לי ת'אוזן אבל בקטנה פאנסט גם נחמדים ההדרן היה משעשע ביותר (מתי זה יגמר???) אבל חזק ובכלליות היה שולט Don't stop the Funk

ArinKelgar

New member
ושכחתי להגיד...

שגם היה קהל יפייפה! כמה אהבה הייתה שם... קהל פשוט יפה!

Jonah Balona

New member
הופעה בת זונה!

זה היה ההופעה השניה שלי של פאנקנשטיין. הם פשוט מלכים אחד אחד! זילבר אתה מלך שהעלת את התמונות. אני פשוט לא יכול להפסיק לשמוע את הדיסק...!

לא הבנתי תסבירו לי

איך בדיוק הם הסתדרו? הם החליפו כל הזמן כאילו מתופפים גיטריסטים וכו' או שהם ניגנו כולם ביחד?

למעלה