רוב הזמן נח
Well-known member
התחילו פרסומות על אבוקדו כאילו חושבים שנולדנו אתמול.
אכלתי 2 אבוקדו בארוחה אחת ולא היה לי בלגן בבטן, זהו פרי בריא מאוד ולמרות השומן שלו, הוא מרזהאם תאכלו הרבה אבוקדו יהיה לכם בלגן בבטן
כי אתה משהו מיוחד.אכלתי 2 אבוקדו בארוחה אחת ולא היה לי בלגן בבטן, זהו פרי בריא מאוד ולמרות השומן שלו, הוא מרזה
כי אתה משהו מיוחד.
יש משהו באבוקדו שעושה אי נוחות בקיבה/ קצת כאבי בטן.כמה לאכול ביום? זה מה שלא ידעתם על אבוקדו | ישראל היום
הוא טוב לעיניים, לבריאות הלב ואפילו מסייע בתחושת שובע • לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שוחחנו עם הדיאטנית סימה פלג ממכבי שירותי בריאות על הפרי שמככב בכל ביתwww.israelhayom.co.il
לא יודע אני לא אוהב!יש משהו באבוקדו שעושה אי נוחות בקיבה/ קצת כאבי בטן.
הזן הראשון שיוצא בדרך כלל האבוקדו אגס הוא טעים. הזנים העגולים פחות טעימים.לא יודע אני לא אוהב!
שמעתי ש"האס" הכי טוב.הזן הראשון שיוצא בדרך כלל האבוקדו אגס הוא טעים. הזנים העגולים פחות טעימים.
זה מה שאמרו בפרסומות.שמעתי ש"האס" הכי טוב.
הוא רווי בשומן הטוב שמעלה את השומן הטוב בדם HDL.אכלתי 2 אבוקדו בארוחה אחת ולא היה לי בלגן בבטן, זהו פרי בריא מאוד ולמרות השומן שלו, הוא מרזה
HDL זה הכולסטרול הטוב. לא שומן.הוא רווי בשומן הטוב שמעלה את השומן הטוב בדם HDL.
HDL זאת המכונית שמסיעה כולסטרול מהדם חזרה לכבד לפירוק.HDL זה הכולסטרול הטוב. לא שומן.
הנורמה לאדם בריא צריכה להיות בסביבות 40 מליגרם ל100 מיליליטר.
במח הוא נחוץ מאודHDL זאת המכונית שמסיעה כולסטרול מהדם חזרה לכבד לפירוק.
LDL זאת המכונית שמסיעה כולסטרול בדם לאן שצריך אותו.
וכל ההתעסקות בכולסטרול כגורם מזיק זה שטות.
זאת בדיוק הטענה, כי טוענים ש-LDL קולסטרול זה רק נזק.במח הוא נחוץ מאוד
אתה מתנגד לטענה שכולסטרול מאיץ הסתיידות עורקים ?
לכולסטרול אין קשר לבעיה. מה שגורם לבעיה זאת דלקת.במח הוא נחוץ מאוד
אתה מתנגד לטענה שכולסטרול מאיץ הסתיידות עורקים ?
נכנס לנישה של קנונייתי?התחילו פרסומות על אבוקדו כאילו חושבים שנולדנו אתמול.
הוא טועה,עכשיו מתחילה העונה אז סביר שאם רוצים לפרסם אז יתחילו.נכנס לנישה של קנונייתי?
אתה חושב שיש קנוניה להאכיל אותנו באבוקדו?נכנס לנישה של קנונייתי?
לא. אני חושב שיש קנוניה בלהפחיד אותנו לא לאכול אבוקדו...אתה חושב שיש קנוניה להאכיל אותנו באבוקדו?
אולי תעשה ניסוי כמה אבוקדוס אתה יכול לטחון עד שתרגיש תופעותלא. אני חושב שיש קנוניה בלהפחיד אותנו לא לאכול אבוקדו...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.