The Real Big Joe
Well-known member
תעשה אתה. אני אוכל אבוקדו בשביל הכיף, לא בשביל המדע...אולי תעשה ניסוי כמה אבוקדוס אתה יכול לטחון עד שתרגיש תופעות
תעשה אתה. אני אוכל אבוקדו בשביל הכיף, לא בשביל המדע...אולי תעשה ניסוי כמה אבוקדוס אתה יכול לטחון עד שתרגיש תופעות
עשיתי. בגלל זה אני לא אוכל הרבה.תעשה אתה. אני אוכל אבוקדו בשביל הכיף, לא בשביל המדע...
אם תאכלו הרבה אבוקדו יהיה לכם בלגן בבטן
3 בארוחה. יותר מזה, גם יעשה בלגן בבטן.
גבר, לפני איזה שנתיים היה להיט למכור זוג אבוקדו מיניאטרי בשלים, יעני אחרי כמה זמן היה להיט למכור אבוקדו לפני העונה ושיתבשל בבית ימים רבים3 בארוחה. יותר מזה, גם יעשה בלגן בבטן.
לא הבנתי איך זה קשור למה שרשמתי.גבר, לפני איזה שנתיים היה להיט למכור זוג אבוקדו מיניאטרי בשלים, יעני אחרי כמה זמן היה להיט למכור אבוקדו לפני העונה ושיתבשל בבית ימים רבים
גבר, אני מסכים שאין קשר ישיר, יעני חוץ מהשיווק האגרסיבי שגורם לאנשים לאכול אבוקדו בלי מעצוריםלא הבנתי איך זה קשור למה שרשמתי.
גם היום מוכרים 2 אבוקדו ארוזים.
אבוקדו מידי פעם. אם אוכלים יותר מידי זה נמאס.גבר, אני מסכים שאין קשר ישיר, יעני חוץ מהשיווק האגרסיבי שגורם לאנשים לאכול אבוקדו בלי מעצורים
אפשר למצוא יתרונות בריאותיים גם לשווארמה בלאפה.התחילו פרסומות על אבוקדו כאילו חושבים שנולדנו אתמול.
זה בהחלט בריא, אם אוכלים את זה בכמות הנכונה.אפשר למצוא יתרונות בריאותיים גם לשווארמה בלאפה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.