אם תהיתם להיכן נעלמתי...

איילתי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

וואווו, איזה מרגש. ממש עמדו לי דמעות בעיניים. העיקר שהכל טוב ושכולכם מרגישים מצויין הרבה הרבה מזל טוב וחיים מאושרים כשלישייה...

יעלי2

New member
תמרה !

מזל טוב! איזה סיפור! חבל על הזמן! כנראה ידעת למה את בוכה! אז הוא הקדים קצת (זכור לי שכתבת כאן שמדובר על דצמבר). המון המון מזל טוב לכל השלישיה ובמיוחד לאם המאושרת והבוכיה. אגב, לפי החישוב אם הכל בסדר כבר היתה צריכ להיות ברית. עשיתם את זה בסוף הכין שתכננתם? שוב, ריגשת אותי וצימררת אותי, המון מזל טוב.

תמרה יקירתי

אני תמידד אומרת לדני שבשבילי הוא המלך. "שים לב, אני אומרת לו, כל כך כיף לי להגיד לך שאתה מלך, איכשהו באופן אוטומטי זה עושה אותי "המלכה". ולך אני אומרת יקירתי, זה שהבן שלך הוא המלך עושה אותך למלכה האם!!! נוחי כל כמה שאת יכולה, רכשי לך עזרה פעמיים בשבוע (כן, כן!!! ) אחר הצהריים. באופן מלאכותי כדי שתוכלי להתפנות לעצמך קצת. אם יהיה לך כח, תוכלי למצוא המון כוחות עבור בר.

מאי26

New member
וואו, תמרה, הסיפור הזה ממש

מדהים, אני כל כך שמחה שהכל עבר בשבילכם בשלום והסתדר. שיהיה לכם המון מזל טוב.

keren1877

New member
תמרה!

המון המון מז"ט לרגל הולדת מלך הפורום הקטן... הסיפור היה מרגש עד דמעות! שתהיו הכי מאושרים עולם!

dorlim

New member
יקירתי, המווווון המווון מזל טוב |4u

אושר
ונחת ושתהנו מכל רגע עם הפלא הקטן
. סוף טוב הכל טוב. אגב, אני גם מאד אוהבת את השם (גם לבן וגם לבת
)

fila

New member
מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

שיהיה לכם המון אושר ונחת

daldan

New member
מ ז ל ט ו ב ! ! ! ../images/Emo24.gif

איזה סיפור, אני כל כך התרגשתי , איזה כיף שהכל עבר בשלום, ושכל זה מאחוריך. מאחלת לך שתדעי רק אושר ושמחה מהגוזל המתוק שנולד לך. המון המון מזל טוב

nonaa

New member
המון המון מזל טוב !

סיפור ממש מרגש ואני שמחה שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר ! הרבה אושר, בריאות ונחת מהבן הבכור !

Hadar p

New member
WOW מזל טוב קודם כל../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif

איזה סיפור מדהים! מזל טוב לכם אני בטוחה שעכשיו כולם מרגישים כבר טוב והמשפחה המורחבת מאושרת ושמחה! שיהיה לכם המון אושר וכיף עם בר הרבה בריאות וכמובן לא לשכוח..... להנות מכל רגע!

kisses

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif לתמרה ירון ובר

אוך תמרוש רק עכשיו ראיתי ודמעות בעיני
איזה סיפור. אני בטוחה שאמך היתה שם ושמרה על הנכד שלה ואני כל כך שמחה לדעת שהכל עבר בסופו של דבר בשלום מאחלת לכם רק אושר ובריאות אמן ואמן

למעלה