אמאאאאאאא
D darklighter New member 10/2/04 #5 אני מסכימה עם בקי.... הראשון הרבה יותר שווה (דומה לחבר שלי כמובן...) והשני ... יש בו משהו מרגיז.... קחו עוד תמונה של הראשון ותשוו...
אני מסכימה עם בקי.... הראשון הרבה יותר שווה (דומה לחבר שלי כמובן...) והשני ... יש בו משהו מרגיז.... קחו עוד תמונה של הראשון ותשוו...
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #9 ../images/Emo12.gif יש בכלל רביעי ושלישי אם כן, אז הוא פשוט מושלם התאהבתי שם מלא ותמונות מיד
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #10 david tom ../images/Emo122.gif אבל זה באמת אית'ן הוא נראה ממש צעיר אוך נראה לי אתה עובד עליי... אז איפה הוא כן שיחק
david tom ../images/Emo122.gif אבל זה באמת אית'ן הוא נראה ממש צעיר אוך נראה לי אתה עובד עליי... אז איפה הוא כן שיחק
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #12 נכון../images/Emo122.gifאבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת מי זה דייויד טום
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #13 אוקיי גיליתי שהוא משחק בצעירים חסרי מוח אין לי כוח לראות את השיעמום של הסדרה בגללו נראה איפה עוד הוא שיחק.....
אוקיי גיליתי שהוא משחק בצעירים חסרי מוח אין לי כוח לראות את השיעמום של הסדרה בגללו נראה איפה עוד הוא שיחק.....
P python 4 New member 10/2/04 #14 בילי שלי../images/Emo99.gif זה דיוויד טום, הוא משחק את בילי אבוט בצעירים חסרי מנוח. אחותו גם משחקת שם (את ויקטוריה) ויש לו עוד אחות ששיחקה באופרת הסבון המצויינת נני.
בילי שלי../images/Emo99.gif זה דיוויד טום, הוא משחק את בילי אבוט בצעירים חסרי מנוח. אחותו גם משחקת שם (את ויקטוריה) ויש לו עוד אחות ששיחקה באופרת הסבון המצויינת נני.
P python 4 New member 10/2/04 #15 נו תגידי לי לא שווה לסבול 40 דקות ביום של צח"מ רק בשביל להנות מהפרצוף החמוד הזה?
P python 4 New member 10/2/04 #16 טוב, פעם אחרונה... הנה בילי עם אם ילדי ג'יל (במקרה היא אמא שלו בסדרה, איזה פוקס!)
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #18 שווה שווה../images/Emo70.gif מעכשיו אני יגיד לאמא שלי לראות צעירים רק בחדר שלי אני בנתיים הולכת לחפש עוד תמונות שלו
שווה שווה../images/Emo70.gif מעכשיו אני יגיד לאמא שלי לראות צעירים רק בחדר שלי אני בנתיים הולכת לחפש עוד תמונות שלו
P python 4 New member 10/2/04 #20 say no more! הנה עוד בילי אחד, לא חמוד כמוהו אבל מה לעשות. אגב, כשחיפשו מחליף לתפקיד של בילי אחד הנבחנים היה ברוס מייקל הול (ריס שלנו) שלא נבחר והלך לשחק במקום זה בלחיות את החיים שגם משם העיפו אותו לא מזמן. אח שלו החליף אותו בצ'וקות.
say no more! הנה עוד בילי אחד, לא חמוד כמוהו אבל מה לעשות. אגב, כשחיפשו מחליף לתפקיד של בילי אחד הנבחנים היה ברוס מייקל הול (ריס שלנו) שלא נבחר והלך לשחק במקום זה בלחיות את החיים שגם משם העיפו אותו לא מזמן. אח שלו החליף אותו בצ'וקות.
A AsHtOn GiRl 3 New member 10/2/04 #17 ../images/Emo12.gifויקטוריה היא אחותו במציאות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וואלה? מגניב....... אני לא רואה את האופרה אמא שלי ראוה ולפעמים היא משתכנת לי בחדר ורואה אז אני מציצה לפעמים...... נכון יש את מאק נראה לי ככה קוראים לה..... היא מהממת וגם הוא
../images/Emo12.gifויקטוריה היא אחותו במציאות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif וואלה? מגניב....... אני לא רואה את האופרה אמא שלי ראוה ולפעמים היא משתכנת לי בחדר ורואה אז אני מציצה לפעמים...... נכון יש את מאק נראה לי ככה קוראים לה..... היא מהממת וגם הוא
P python 4 New member 10/2/04 #19 ויקטוריה היא אחותו במציאות הת'ר טום. ויש גם מק צ'יקן בצח"מ - הנה היא. מהממת? לא נראה לי בככככלללל.