אמאאאאאאא

• פותח הנושא sd14
  • פורסם בתאריך

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif

דומים
הראשונה משמאל למטה

python 4

New member
אה, דורינוש, מצאנו משהו משותף!

הנה כל המשפחה, הת'ר, ניקול, דיוויד ופיי טום. (ואל תשאלי אותי מה אני עושה עם התמונה הזו במחשב שלי..
)

darklighter

New member
רגע רגע פייטי......

השלישי והרביעי זה לא אותו אחד בטעות???? או שהם תאומים???

python 4

New member
אה, דרקי...

למעשה ניצלתי ניצול ציני ופושע שרשור מסכן ותמים שדן באית'ן השונים לדורותיהם על מנת להגניב כך סתם תמונות של אלילי בילי (אל תשאלי). רגע... יש לי פלאשבק.

darklighter

New member
למה פייטי...

סתם ביאסת אותי שנצטרך להיתקע עם איתן 2 הרבה זמן..... לאאאאאאאאאא לפחות יש לנו עוד הרבה זמן בארץ עם הראשון..... ויש הרבה שחקנים גרועים בסידרה: סימון, וויטני כמובן, צ'ריטי, גוון,צ'אד, ג'סיקה...... וטי.סי מעצבן כמובן...

moran14h

New member
אני חייבת לחלוק

גוון לא שחנית גרוע! להפך .. וגם סימון דווקא בסדר..היא לפחות מצליחה לבכות..

Bow Wow2004

New member
גוון, לא שחנית גרוע,

פשוט את צריכה להתאמן יותר ברוורס... *תקראי לפני שאת שולחת, מותק.

moran14h

New member
מותק

לא הבנתי מה הבעיה? אמרתי "להפך" ..יעני היא שחנית טובה.. או שהתכוונת שבטעות רשמתי "גרוע" במקום "גרועה"

darklighter

New member
צודק פייטי ../images/Emo3.gif

האיתן השלישי באמת הכי חתיך אבל רק עכשיו גיליתי על קיומו.... בזכותך... תודה.... רק שמשום מה (ולא שזה רע.... אבל בשבילי זה חבל) הוא נראה לי הומו.... ושוב אל תהרגו אותי אני אוהבת הומואים רק חבל שהם נראים כל כך טוב והם משאירים לנו את הסטרייטים שרובם לא משהו..... חוץ מחבר שלי (שדומה לאיתן 1) שדרך אגב היום הוא התגייס לצה"ל המסכן וליוויתי אותו עכשיו!!!! תראו מה שאהבה עושה לאנשים קמתי ב5 וחצי בבוקר באמצע החורף ונסעתי במיליון אוטובוסים.... ומרוב עייפות נרדמתי לקראת סוף הפרק.... ואני גם כמובן מקליטה לו 24 אחרת הוא יתאבד חחחחחחח......

jazinka

New member
מה פתאום, איתן השני לא מגיע

לקרסוליים של איתן הנוכחי...

למעלה