אמאלהה אני לא מאמינה! שלוםם!!!!

maihlevi

New member
אמאלהה אני לא מאמינה! שלוםם!!!!

ואווו אני לא מאמינהההה שישש פורווםםם שללל קיןן בארץץץ!! אני שנים מחפשתת! אני חולהה עליהםםם כ"כ!!! מכורה לשיריים שלהם בטירוף.. טוב שניה..לנשום......ווווואהה... קוראים לי לבנת אני מאזור המרכז ואני נורא אוהבת את קין =] לאבב יו =]

ברוכה הבאה לבנת ../images/Emo24.gif

אני שרי
ופרטי קצת- איך הגעת לקין? שירים אהובים, וכו'...

maihlevi

New member
אממ אוקי =]

לקין הגעתי בכיתה ח לפני שנתיים' אחרי הפרסומת של ליי קופר שהיה ברקע את somewhere only we know (היום אני בכיתה י' ) שממש אהבתי אותו..ואז הורדתי את כל הדיסק....ושמעתי אותו והתאהבתי מכל שניה ושניה ואז קניתי את h&f שזה הדיסק הכי מעולה שיש! ומשם זה התפתח... =] השירים האהובים? bedshaped TITLT SOWK Crystal ball nothing in my way bad dream cant stop now bend&break try again everbody's changing bad dream frog prince hamburg song

maihlevi

New member
אגב תודה רבה מתוקה!

ומכל אלה שכתבתי...יש גם מביניהם את ההכי הכי שלי =] אבל כשאני מתחילה לספור אני מתחילה להתבלבל אז אני רק אגיד ש sowk זה אחד מהשירים הכי הכי אהובים

lesli

New member
חחחחח

זה ממש מצחיק כי זה בדיוק איך שאני הגעתי לקין.. אז... ברוכה הבאה!!!

באמת?../images/Emo12.gif מהפרסומת ללי קופר?../images/Emo12.gif שתיכן?../images/Emo12.gif

צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים
מטריד.

justin9

New member
יבורכו לי קופר היקרנים אש ../images/Emo130.gif

ובכן גיתית תני בתזכורת, איך את הכרת את קין? לבנת! ברוכה הבאה!
איך הכרת את הפורום?

ובכן שמעתי שיר ברדיו, וחשבתי לעצמי שזו להקה

שמתאים לי לאהוב, אז הורדתי שיר שיר עד שהתמכרתי

כנ"ל ../images/Emo99.gif רק בלי הקטע של ההורדה...

על סמך SOWK וחצי מTITLT (ששמעתי באינטרנט) בלבד- קניתי כבר את H&F, ובעוד שבועיים, H&F נמצא בבעלותי כבר 3 שנים

maihlevi

New member
חחח חמודה...הם באמת צדיקים...רק שיצנזרו קצת:p

איך את הגעת אליהם!?

maihlevi

New member
חחח באמתת?@?!?! =] בהתחלה.

לא ידעתי מי שר את זה ...לכן לא יכולתי להוריד את השיר אז הייתי כלל היום על האתר של LEE זה היה נחמד:p...

../images/Emo6.gif זה היה גם על האתר שלהם? ../images/Emo6.gif

וואו אני ממש חייבת להתחיל לקנות אותם כדי לגמול להם טובה. אה רגע זה ממש יקר עדיף ללכת פשוט להופעות של קין

CrazyPenguin

New member
ברוכה הבאה P:../images/Emo191.gif|פינגווין|

התגובה שלי הייתה כמו שלך לפניי איזה שבועיים שלוש XD אוחחחחח קין קין

maihlevi

New member
כן,זה מדהים...שנתיים אני מאוהבת בלהקה הזאת

ורקר עכשיו גיליתי שיש פורוםםם של קין בארץ זה מושלם

למעלה