אמאלהה אני לא מאמינה! שלוםם!!!!

כשמדובר באנשים מפורסמים, האיסור מתבטל...../images/Emo6.gif

maihlevi

New member
תוםם מדהיםם! ואני שומרת נגיעה מכולםם חוץ

מ..תום שובי דובי וכרטיס מרטין =/ סווריייי!:'(

../images/Emo45.gif

אני רוצה שוב ושוב ושוב לנצח. ואת יודעת מה לבנת? קחי את עצמך בידים והתחילי לחשוב על זה ברצינות! הגשימי לעצמך את החלום! ככה דברים באמת קורים! אל תחשבי פשוט "יו כמה בא לי", תתחילי לחסוף, לחפש תאריכים, לברר... באמת! וזה יתגשם את תראי!

maihlevi

New member
איך?!<?!?!?

אני אטוס לחו"ל זה כ"כ מסובך! את יודעת אני בד"כ בטבעי בנאדם לא שפוי אבל בקשר לקין ולקולדפלי זה כאילו אפילו חברות שלי מתחרפנות ממני! אני חייבת לראות אותם! ואיןןןן איךךך אני אעשה את כל הדברים האלה@ זה טו מאצ' מסובך זה טו מאצ' לא אפשרי להגיע לחול! לבד! ובא לי לבכות מזה! באמת...

אז תבואי איתי! רציני! את חייבת לגרום לזה

לקרות וזה יקרה! מקסימום תעשי מה שאני עשיתי- אני עושה שירות לאומי שנה ב' בלונדון... וככה זכיתי לראות אותם כל כך הרבה...!

lesli

New member
מה זה??

גם אני רוצה לעשות שירות לאומי בלונדון!
איך מגיעים לזה בכלל? ודרך אגב ראיתי השבט כדי לראות מי זאת אמבריי... (חחח) אבל הם אומרים אמבר.. או שזו מישהי אחרת? או שפשוט התרגום של ערץ 1 דפוק? ו-WHAT THE FUCK ! מה זה הבגדים האלה??? והשיער הזה??? מה יוצרי הסדרה/המלבישים/השחקנים חשבו לעצמם??? סתם אני יודעת שהשחקנים לא אחראים על הבגדים אבל הם יכלו לסרב...

איזו הקרבה, לסלי! ../images/Emo6.gif

אז אמבריי זה בעצם אמבר+ בריי מהסידרה.... והתלבושות והאיפור זה אחד מהדברים היותר ייחודיים של הסדרה- העולם של "השבט" הוא עולם בלי מבוגרים, ולכן גם המראה החיצוני של כל הדמויות הוא מאוד שונה ומרדני.... תמשיכי לראות!!!!!

justin9

New member
גם אני ראיתי פעם השבט

עד שמישהי שם נכנסה להיריון וזה כבר לא עניין אותי. אני רק זוכרת שהיו שם חתיכים ומישהי הייתה ממש דומה לבריטני ספירס. וגיתית, אולי ננצל הזדמנות זו ותספרי לנו איך הגעת ללונדון?

אמבר?../images/Emo12.gif ומי דומה לבריטני?../images/Emo6.gif

אני עושה שירות לאומי בלונדון. שנה ראשונה עשיתי בארץ ואז מאיזור חנוכה של שנה שעברה נכנסתי למערכת המיונים והתקבלתי ואז עשיתי ראיון ללונדון והנה אני פה

justin9

New member
איזה מגניב לעשות שירות לאומי

בארץ אחרת. לא נראה לי שיש יותר שווה מזה. אני מספרת לכולם עלייך... כולי מתלהבת - "אתם יודעים? אני מכירה מישהי שעושה שירות לאומי בל-ו-נ-ד-ו-ן!!!" אז את גרה בדירה של העמותה עם עוד בנות ישראליות שעושות שירות לאומי כמוך? וזאת דומה לבריטני.. כנראה זאת אמבר כי אני זוכרת שהיא די דמות ראשית...

חחחחחחח איזה כיף לי../images/Emo3.gif

וכן אני גרה עם עוד בנות... חחח אני לא מאמינה שאת חושבת שהיא דומה לבריטני
מטריד

justin9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

ידעתי שלא תהיה כאן הסכמה, אבל הן עדיין דומות בטירוף לדעתי

חחחחחחחחחח בחיים לא ראיתי את זה

אבל בתמונה הזאת אני רואה את אמבר בבריטני. מטריד!

maihlevi

New member
אמרו לי שקשה להתקבל...אבל אני מניחה שאני אנסה

...אוף...חח את דוברת?!@=] ובאיזה אולפנה למדת!??

למעלה