אמאל'ה איזה איזכור על ג'קו

• פותח הנושא livi4
  • פורסם בתאריך

livi4

New member
אמאל'ה איזה איזכור על ג'קו ../images/Emo2.gif

די נמאס שלכל מקום מכניסים אותו בהקשר הזה !!! אני שואלת את עצמי - האם ככה צריכים לזכור את הדבר הכי טוב שקרה לנו בשנה האחרונה???? אוףףףףףףףףףףףףף עם זוהר הג'יפה הזה איחסה ביחסה !!!!!

eilati27

New member
אויש נו באמת איזה שטויות!!!!

מה יהיה??? בסוף יעשו פורום של משתמטים ויבקשו מג'קו להיות מנהל הפורום!!!! "שייסתכלו עליי... רק עליייייי"... אבל רק בעיניים טובות אמן!!!!!!! לבי -
באישי!

livi4

New member
כן אה???

שכחו שיש עוד מליונים כמוהו אבל דווקא אותו חייבים להזכיר !!!! אוי אל תשאלי אני לא מצליחה להכנס לתיבת המסרים מאתמול - יש לי הודעת שגיאה - לא יודעת מה יש לאמאשלהם הקיצר אני זזה עוד מעט אני אתקשר אלייך יותר מאוחר .....

rifkin1

New member
אנשים, זה כבר צריך להיות

ברגיל... בכל פעם שמזכירים את הצבא חייבים להזכיר את ג'קו... זה קרה עם אביב, בר ועכשיו ג'קו... הוא "המשתמט התורן" ואין מה לעשות אלא להגיב בהומור ולעבור לכתבה המפגרת הבאה...

eilati27

New member
אבל התחושה כרגע...

היא כאילו שאנחנו דורכים במקום... פתאום אין איזכורים טובים בכתבות (זוהר ארגוב,רמי קליינשטיין) ואין מידע חדש לגביי הופעות.. המצב הזה מייאש,כאילו חזרנו חודש וחצי אחורה...

rifkin1

New member
אילתי, לא צריך להגזים!

אין מה לעשות, יום אחד יש הופעה וכולם כותבים כמה כיף היה ואז יש מלא סיקורים מגניבים שג'קו היה באירוע הזה והזה ומלא תמונות חמודות עם צביקה. ויום אחר כך יש מאמר של עיתונאי ממורמר שמחליט לתקוף אותו בלי שום סיבה וכל מני עקיצות אחרות בכל מני עיתונים אחרים... יום אחד ישמיצו אותו ויום אחר יהללו אותו...ככה זה עובד. כנראה שעכשיו התקשורת שוב פעם בגל של "בואו נמרמר לג'קו את החיים" למרות שלדעתי לא היה שום דבר רע בכתבה של רמי קליינשטיין....אבל זו דעתי. ואנחנו רק בהתחלה...כן??? חוץ מזה ג'קו בנתיים חזר רק בקטנה ולא בצעדים גדולים והוא שומר על פרופיל נמוך, וטוב שכך. אסור לשכוח שאנשים, במיוחד התקשורת, עדיין לא שכחו לו המון דברים (לצערי) ותמיד ייעקצו אותו בכל דרך אפשרית וייקח זמן עד שהוא ממש ייכנס לעניינים. מזל שאנחנו לא מעריצי נינט...אצלה יחסי התקשורת הם סלט אחד גדול ואי אפשר לדעת מתי מפרגנים לה ומתי הורסים לה תחיים...

talytal

New member
בנות, אני מבקשת....

בימים האחרונים אני רואה פה יותר ויותר גילויי פסימיות קשה וביאוס, ואני באמת באמת לא חושבת שיש לזה סיבה. אולי זה המזג אוויר שמוציא מכולנו את הדיכדוך, אבל באמת שדברים עומדים במקום מעולה, ויהיו הופעות בקרוב, והאלבום בתהליכי עבודה, וג'קו לגמרי לגמרי חזר לפעילות... שום דבר לא נראה כמו לפני חודש וחצי. ולתת לכמה עיתונאים קטנים להרוס לנו את המצב רוח זה לגמרי לגמרי מיותר. בעיקר כשמדובר באיזכורים כאלה, שהם כל כך מינוריים וחסרי חשיבות, שמבחינתי הם באמת לא שווים אפילו איזכור כאן. פרופורציות זה דבר חשוב, גם לטוב וגם לרע, וכרגע יש נטייה לנפח כאן כל נפיחה הכי קטנה נגד ג'קו. חבל על האנרגיות. סביר להניח שתמיד יהיו מי שינסו לתקוע לו מקלות בגלגלים, אבל כל עוד הוא ממשיך להתקדם, אין שום סיבה לתת להם כל כך הרבה קרדיט...

reviital

New member
מנהלת, כמה שאת צודקת!

כל כך נהנתי לקרוא את דברייך. דברי חוכמה ומציאות!

talytal

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה, חמודיזה!

אני באמת לא מבינה את הדיכדוך הזה, כשהמצב באופן אובייקטיבי כל כך טוב... אולי זה תהליך הגמילה מהופעות...

Nova5

New member
מגעיל, אבל

אם משווים את ג'קו לזוהר - הוא בחברה טובה ובכלל ראיון מקסים, מגעיל מה שהוסיפו העיתונאים היקרים שלנו

eilati27

New member
כמו בכל יום הגיעה השעה...

חמודות שלי אני אשתדל להכנס בבית לשרשורי הערב שלכן,אבל המחשב שלי בבית פשוט נוראי!!!! אז אין הבטחות אבל אני מקווה שאני יוכל להכנס... אז שיהיה לכן המשך ערב נעים ומהנה... אוהבת'ותכן!

דורית41

New member
מאיפה הקריצו את הריאיון הזה עכשיו.

לא הבנתי למה נזכרו להעלות אותו כעת....?ממש מוזר לי-ועוד בדף הראשי של YNET?כאילו יש מידע חדשותי טרי בנושא של זוהר ארגוב....

שונית 7

New member
דורית אני אסביר לך את "ההגיון" של

העיתונאים :בין זוהר לג'קו כולם שירתו בצבא: הבן של בנאי הבן של ארצי בר רפאלי השחקן איתי טיראן ועוד ועוד כום כולם היו חילים למופת. גם טרחו לציין שזוהר עשה מילואים בהו פעות....מישהו הציע לג'קו ?

דורית41

New member
כן,זה ברור שג'קו היחיד במדינה

שלא שירת....וגם ברור שכל מי שמשרת תורם המון...וגם ברור שזה ההקשר החשוב וה"רלוונטי" ביותר שבו על העתונאים לאזכר את ג'קו ,ברור שהשירות הצבאי חשוב בהרבה מהכשרון,הקול, (הכל בציניות כמובן). מה שלא הבנתי-מדוע כ"כ חשוב לYNET לכתוב כעת על הקריירה הצבאית המפוארת של זוהר ארגוב שמת לפני אי אלו שנים. גם אצלכם המצב של המחשב מזכיר צב ביצה?

שונית 7

New member
אצלי גם אבל המצב של המחשב שלי

לא דומה לשום דבר אחר לפעמים אני מרגישה איתו כאילו אני מנסה לשאוב מיים מבאר יבשה

shongold

New member
היי קרן את כמה שידוע לי

לא הוא לא עשה צבא...אבל למה להטפל לבן של אחד מאושיות הברנג'ה..ואני חולה על מושונוב שלא יהיה ספק בכך. אבל ג'קו זה ג'קו והבן של מוני הוא הבן של מוני. וודקא לראיון הטלוזיוני עם איזכור כזה או אחר של ג'קו בנושא הצבא, לי באופן אישי לא מזיז באופן מיוחד. עוד יהיו הרבה איזכורים במינונים כאלה ואחרים עד שירדו מן הענין.

שון, זה חשוב לי לדעת

כי אני מעוניינת לשלוח מכתב ל-Ynet להביע את מחאתי. זה לא בסדר שהם רק מזכירים את ג'קו בהקשר לצבא כשיש עוד רבים שלא עשו צבא. (כל אחד מסיבותיו הוא). (גם אני מחבבת מאד את מושונוב.) ודורית ציינה את איתי טיראן המתורבת שגם לא עשה צבא! וכל המדינה התלהבה ומחאה לו כף. אני מתכננת לשאול אותם למה הם לא מזכירים אחרים - ורק את ג'קו, הם אפילו לא יודעים את הסיבות המדוייקות שבגללן הוא שוחרר. זו ממש הוצאת דיבה.

למעלה