אפרופו ניצול שאריות/ירקות
במקרר עמדו להן בסלסילה עגבניות שרי שלא ראויות לשמש כראווה בסלט טרי.........ליבי דאב והחלטתי לנצלללללל. הכנתי פשטידה במחבת מעגבניות שרי חתוכות ומבצל מטוגן.......יצא מעולההההההה. פשטידת עגבניות שרי ובצל במחבת/יוכי שוטפים כשני חופנים של עגבניות שרי וחוצים לשניים רצוי להיפטר מהנוזלים. מטגנים 2 בצלים גדולים קצוצים עד להזהבה. בקערה: 2 ביצים כחצי כוס פירורי לחם (בלילה בסמיכות בינונית) מוסיפים את הבצלים המטוגנים מוסיפים את העגבניות החצויות (ניתן להכין מעגבניה רגילה חתוכה לקוביות) מלח, פלפל, א. מרק, כף קטשופ, מעט פפריקה מתוקה מרפדים מחבת בינונית או סיר קטן בנייר אפייה בקוטר התחתית, יוצקים מעט שמן ומחממים. יוצקים את התערובת לשמן ומטגנים על אש גבוהה מס' שניות ומנמיכים......מכסים ומחכים מס' דקות להתקרשות הפשטידה. הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת שטוחה או מכסה שטוח ומחזירים כשהצד הלא מוכן כלפי מטה (פעולה שדורשת מעט מיומנות) מטגנים מס' דקות מצומצם על להבה נמוכה........הופכים שוב לצלחת הגשה....מצננים מעט ופורסים לצד סלט טרי.......מעדן.