הטעם יותר מתקתק
מכיוון שיש גם סוכר חום אז זה יוצא מעט מתוק וזה מאוד טעים השילוב של חמוץ מתוק ככה אני מטגנת בצל ואחרי כמה דקות מוסיפה שום כתוש שן אחת מוסיפה 3 כפות סוכר חום, רוטב סויה , מעט גינגר יבש מעט מלח ופלפל שחור מקפיצה את הרצועות עוף כמה דקות ואז מוציאה ומכניסה את הירקות והנבטים נותנת להם הקפצה של 10 דקות מחזירה את העוף מוסיפה 3 כפות גדושות חמאת בוטנים מערבבת היטב ואז מוסיפה איטריות שבושלו קודם במים מערבבת היטב וסוגרת גז. כל אחד יכול לטבל יותר או פחות לפי טעמו אצלי זה המאכל היחיד עם ירקות שהם אוהבים
מכיוון שיש גם סוכר חום אז זה יוצא מעט מתוק וזה מאוד טעים השילוב של חמוץ מתוק ככה אני מטגנת בצל ואחרי כמה דקות מוסיפה שום כתוש שן אחת מוסיפה 3 כפות סוכר חום, רוטב סויה , מעט גינגר יבש מעט מלח ופלפל שחור מקפיצה את הרצועות עוף כמה דקות ואז מוציאה ומכניסה את הירקות והנבטים נותנת להם הקפצה של 10 דקות מחזירה את העוף מוסיפה 3 כפות גדושות חמאת בוטנים מערבבת היטב ואז מוסיפה איטריות שבושלו קודם במים מערבבת היטב וסוגרת גז. כל אחד יכול לטבל יותר או פחות לפי טעמו אצלי זה המאכל היחיד עם ירקות שהם אוהבים