אמאלה!!!! הירקות עולים פשוט הון!!!!

מאיוש י

New member
הטעם יותר מתקתק

מכיוון שיש גם סוכר חום אז זה יוצא מעט מתוק וזה מאוד טעים השילוב של חמוץ מתוק ככה אני מטגנת בצל ואחרי כמה דקות מוסיפה שום כתוש שן אחת מוסיפה 3 כפות סוכר חום, רוטב סויה , מעט גינגר יבש מעט מלח ופלפל שחור מקפיצה את הרצועות עוף כמה דקות ואז מוציאה ומכניסה את הירקות והנבטים נותנת להם הקפצה של 10 דקות מחזירה את העוף מוסיפה 3 כפות גדושות חמאת בוטנים מערבבת היטב ואז מוסיפה איטריות שבושלו קודם במים מערבבת היטב וסוגרת גז. כל אחד יכול לטבל יותר או פחות לפי טעמו אצלי זה המאכל היחיד עם ירקות שהם אוהבים
 

יפית מן

New member
ברוך הבא פלפל שאטה,וברוך שובך!

ב"ה נכדי היגיע הבוקר עיף לא ישן יממה שלמה עכשיו הוא חטף חרופ,,, אני מבקשת אותכם המומחיות שני עוגות ואת המרשמים שלהם 1 :בבית מלון נתנו עוגת פרג בחושה ובפנחם היה פירית צבעוניים ירוק אדום אני חושבת שזה קליפות של תפוז זה היה טעים מאוד וגם היה בפנים חתיכות של שקדים יש לכם בעלות הגלריות איזה מרשם לעשות את זה לשבת?(דרך אגב עשיתי את עוגת הטורט עם הדובדובנים יצא משהו... עכשיו מרשם של פאי תפוחים גם כן היה במלון נא לרשום בבקשה מרשמים ברוכות הבאות לפורם ברוכןת בשם ה' ולפלפל שאטה לא תעזוב אותנו יותר דאגנו לך!כל טוב בטוב הנראה והנגלה ושוב שיהיה לנו חודש טוב הבא עלינו לטובה בשבת זאת
 

יוכי68

New member
יפית, פאי תפוחים פשוט וטעים

פאי תפוחים/יוכי מכינים בצק פריך : 1/2+ 2 כוסות קמח רגיל 1 א. אפייה 2 ביצים 1חב' מחמאה 3 סוכר וניל או כף סוכר + מעט תמצית וניל ליצור מכל הנ"ל בצק פריך (לא ללוש לישה מרובה) , להניח במקרר לרבע שעה. * הבצק לא מתוק (ניתן להוסיף עוד סוכר אם רוצים). בסיר קטן: 5 -7 תפוחים בינוניים חתוכים לקוביות גסות (ניתן לקלף וניתן להשאיר עם קליפה) כוס סוכר כפית קינמון צימוקים עפ"י הטעם לבשל בסיר את התפוחים, הצימוקים, הסוכר והקינמון מס' דקות עד לאיחוד החומרים, אין צורך להפוך זאת לריבה רכה, טעים מאוד כאשר מרגישים בתפוחים הטריים. אגוזים עפ"י הטעם - להוסיף בסוף הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק לשני חלקים, לבסיס חלק גדול יותר (כשני שלישים), משטחים בתבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית משומנת מעל הבצק מפזרים מעט פירורי בסקויטים או פירורי לחם (לספיגת הנוזלים העודפים של התפוחים). מפזרים באופן שווה את תערובת התפוחים כולל האגוזים. את הבצק הנותר כשליש, מחלקים לרצועות: ניתן ליצור גלילים כמו נחשים ולסדר יפה בתבנית בשתי וערב או לרדד את הבצק ולחתוך בעזרת גלגלת משוננת רצועות ארוכות ולסדר בשתי וערב.......ניתן למרוח את הבצק בחלמון וניתן להשאיר ללא ציפוי. לאפות בחום גבוה 180-200 מעלות עד להזהבה כ - 25 דקות בערך. מצננים ומפזרים א. סוכר. עוגה קלה וטעימהההההה.......תהנו.
 

מאיוש י

New member
יפית יקרה יש לי משהו בשבילך

מתכון של עוגת פרג בחושה שאני מכינה המון, בעוגה שמים תמרים קצוצים, העוגה קלה, קלה, אם תרצי תחליפי ותשימי בפנים פירות מסוכרים כמו שראית במלון. אז ככה בקערה אחת לערבב הכל יחד 3 ביצים 1 וחצי כוסות סוכר חצי כוס סוכר חום 200 גרם פרג טחון טרי חצי כוס אגוזי מלך קצוצים 10 תמרים ללא גרעינים קצוצים אני מוסיפה גם קוביות שוקולד מריר 2 כוסות קמח חצי שקית אפיה קמצוץ מלח שלושת רבעי כוס שמן כוס מים או מיץ קינמון מעט מעט אגוז מוסקט טחון לערבב הכל יחד לשים בתבנית 28 ולאפות בערך 45 דקות יוצא מצויין אפשר לשים מעל רוטב שוקולד למי שרוצה לא לאפות יותר מדי
 

מאיוש י

New member
למון הנה זו העוגה של אהרוני

אבל אני שיניתי אותה לגמרי וחוץ מזה מדיניות פירסום מספרים זה רק לגבי ספרים חדשים והספר הזה כבר ענתיקה יש לי אותו 3 שנים לפחות ככה אני יודעת מהפורומים האחרים. רק ספרים שראו אור לאחרונה אסור לפרסם מהם חוץ מזה יש את כל המתכונים של אהרוני באתר קשת
 

יפית מן

New member
חן חן מאיושי,חן חן יוכי אני מיד עושה את שניהם

אני בדרכי לחתונה אבל בכל זאת היצצתי בפורם ומיד כתבתי את שניהם אני מקוה שיש אצלינו במיני מרקט פרג טחון אם לא אבקש מבעלי בדרכו לעבודה שיחפש בדרך באיזה שהוא סופר כי אני רוצה לעשות את העוגה לשבת וביום שיני הבא לטובה יש לנו מפגש עם אחות טיפת חלב שיצאה לפנסיה והדריכה אותנו בזמנו עם הילדים שלנו הזמנו אותה ועושים לה ערב כך שאני רוצה להביא את העוגות האלה למפגש כך ששוב אני מודה לכם על המרשמים ערב טוב בלו בנעימים אני בדרכי לחתונה שיהיה בשעה טובה ומוצלחת בייבנות..
 
למעלה