אמאל'ה כולם עוד פה

לירונעע

New member
אמאל'ה כולם עוד פה

היי לכולם!!
לא יודעת אם מישהו זוכר אותי בכלל
אבל הייתי כותבת פה כשעוד הייתי רואה טלנובלות... משהו כמו 15 שנה? איזה הזוי שיש פה עדיין יוזרים שאני מזהה! חוץ משניר כמובן שיש לי אותו בפייס

וואו כמה זמן עבר

חשבתי לקפוץ לפורום אחרי שראיתי שתשוקת הנצים עומדת להתחיל, ופתאום גיליתי ששידרו עד עכשיו את המתחזה ובטי המכוערת!!!! איזה הלם ובכלל לא ידעתי!
אני גרה בניו יורק אז מנותקת לגמרי... חזרתי לראות בטי למרות שהם כבר בפרק 80 ומשהו
אבל איזה כיף ומרגש לראות את זה שוב! מי היה מאמין שכשזה היה משודר בויוה הייתי בת 7....

אז מה קורה איתכם? באיזה טלנובלות אתם צופים?
אשמח לעדכונים כי כמו שאמרתי אני ממש מנותקת והפעם האחרונה שצפיתי בטלנובלה הייתה כנראה לפני 10-15 שנה לפחות.
אה ומישהו מזהה אותי במקרה?

טוק טו מי

evglev1

Well-known member
מנהל
אני יבגני, ייתכן ואנחנו מכירים מפורום נענע

פורום הטלנובלות הראשון בו גלשתי שאחר כך עבר לאג'נדה כבר אחרי שעזבת אם את אותה האחת שאני חושב.

אני צופה באני בטי המכוערת, המתחזה, לאהוב עד המוות וסוכר מר ועוד מוקלטים לי הפרקים בדם ואדמה שאני מתכנן לראות. ובויוה פלוס אני צופה בקוראיניות כולל כלתו של אל המים שבסיבוב הקודם הספקתי לראות רק 2 פרקים לפני שהייתה תקלה עם ההקלטות ובאישה.

לירונעע

New member
היי יבגני

אף פעם לא הייתי בפורום בנענע אבל נעים להכיר :)
וואו אתה צופה בהמון טלנובלות איזה כיף! גם אני צופה בבטי אז יהיה עם מי לדסקס..

&nbsp

הלהיט החדש עכשיו אלו הטורקיות

כמו הכלה מאיסטנבול שזכתה לרעש היסטרי ואימא אבל לא כמו הכלה מאיסטנבול.
&nbsp
הם פתחו רצועת וינטג' שתי משבצות קלאסיות. ובמקום ויוה פלטינה הפכו את זה לויוה פלוס ומשדרים שם טורקיות וקוריאניות.
&nbsp
ואני רואה רק טורקית אחת ובקרוב תתחיל טורקית נוספת אבל לא בויוה. בויוה הרגיל לא רואה כלום מאז טלנובלה משפטתית ומחכה לעונה שנייה.
&nbsp
בויטנג' פחות מדבר אליי כי זה ישן ולא אקטואלי אפילו אם ישדרו רובי לא אצפה בה אלא אם כן מדובר ברימייק.
&nbsp
ברוכה השבה אני רנת אגב לא יודעת אם את מכירה אותי.

לירונעע

New member
כן שמתי לב

והאמת שלא מתחברת בכלל, לא יכולה להחליף את השפה הספרדית בשום דבר אחר...
ראיתי את כל הבאזז שהיה על הכלה מאיסטנבול אבל האמת היא שאף פעם לא צפיתי,
אולי גג באיזה פריוויו של 10 שניות. לא ממש מתחברת... אוהבת את השחקנים הכיפיים של פעם וכמובן - בספרדית.
&nbsp
איזה קטע באמת נזכרתי שראיתי ויוה פלוס ושכחתי לגמרי שקראו לזה פעם ויוה פלטינה

את לא מתחברת לויוה וינטג'? לפעמים כיף להיזכר בטלנובלות הישנות של פעם שאהבנו.. אותי ממש מרגש לצפות בבטי שוב אחרי 20 שנה. מזכיר תקופות כיפיות

&nbsp
וכן אני בהחלט זוכרת את השם שלך! גם את היית פה לפני 15 שנה!!

Don Nirtin

New member
לא אובדן גדול

ויוה גילו את הדרמות הטורקיות ומאז פחות או יותר בטירוף עליהם. הלטיניות הוזנחו לטובת וינטאג', זבלונים, או דברים שאף אחד לא שמע עליהם (סוכר מר למשל.)

לירונעע

New member
ניר

איזה מוזר לראות את היוזר שלך אחרי כ"כ הרבה זמן!! אני זוכרת שבזמנו היינו מגיבים הרבה על.. חיים גנובים זה היה? כבר לא זוכרת
אבל זכורה לי טלנובלה ששנינו ראינו והיינו מגיבים עליה די הרבה...
חחח וואו איזה ישן.
&nbsp
וכן קצת מתבאסת על הטורקיות והקוריאניות האמת... פעם היו טלנובלות ממש ממש טובות. היום מרגיש לי שקצת פחות.

Don Nirtin

New member
טלויסה נכנסו לצרות פיננסיות

גלובו שמים קצוץ עליה
קולומביה דווקא חזרו לאופנה (סוכר מר)
ספרדיות גם הגיעו (אבל אף אחד לא מתעניין בהן)
טלמונדו עברו להתמקד בנרקונובלות (טלנובלות על סמים)
&nbsp
מה הפלא שויוה עברו לאוננות עצמית של טורקיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יודע אם ניר התכוון לשפה הספרדית או לטלנובלות מספרד

כי ויוה שידרו שלוש ספרדיות מספרד, אחת מהם הייתה ריימק לארגנטינאית עם עלילה שלא עניינה אותי ושתיים ראיתי ודווקא אהבתי. ועכשיו גם משדרים סדרה פורטוגלית, נראה שלמרות ההשקעה בטורקיות, ויוה מנסים דברים חדשים.

Don Nirtin

New member
כן, התכוונתי לטלנובלות מספרד

אין הרבה ביקוש בפייסבוק וגם לא פה.

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא כשאל פרינסיפה הסתיימה כתבו עליה מלא בפייסבוק

כלומר על הסוף שלה. ולגבי פייסבוק ייתכן ואנשים בורחים משום מרוב החזירות שיש שם לרוב מצד אוהבי הטורקיות שרוצים עוד טורקיות על חשבון קוריאניות ואפילו לטיניות, אבל מדי פעם באים גם "מסורתיים" שטוענים שויוה צריך להיות רק לטיני ולהוריד את הטורקיות והיפניות, מרוב בורות הם אפילו לא יודעים שמדובר בקוריאניות. אז מרוב רצון להוריד ז'אנרים מויוה, נראה שהכותבים האיכותיים בורחים מהמזבלה שהפייסבוק של ויוה הופך להיות.

Hadar169

New member
היי ברוכה השבה לפורום! אני בהחלט זוכרת את הכינוי שלך:)

לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל הכינוי הקודם שלי היה faery18
באמת נחמד שמחזירים את תשוקת הנצים הייתי צופה אם לא היה לי מה לראות
כיום אני צופה באדמה פראית(המקסיקנית)ובמראה של החיים(ברזילאית)דרך המחשב
ובקוריאנית בונג סון האדירה. בעצם בויוה כרגע אני לא צופה בכלום, אלא אם כן תגיע
ברזילאית שווה אחרי לאהוב עד המוות.

שתהיה לך אחלה צפייה בוינטג'יות! וד"ש לטראמפ חח

לירונעע

New member
תודה רבה, ברור שזוכרת!

איזה מפתיע לגלות שרובכם לא צופים בויוה, הם כנראה לא ממש מעודכנים ברצונות של הקהל...

&nbsp
תודה רבה חח!

evglev1

Well-known member
מנהל
דווקא עכשיו כשהוט סוף סוף הכניסו את ערוצי ויוה ל-VOD

אז אפשר לא להיות בקצב של ויוה גם בלי לפוצץ את הממיר בהקלטות, הדר צופה בסדרה שכבר הסתיימה בויוה וגם אדמה פראית שודרה בויוה, והדר נאלצה לנטוש בגלל העומס ועכשיו היא משלימה באינטרנט. אגב אני ממש לא בקצב של ויוה, עם פרטנר TV אני בפיגור של שבועיים, מה שמקליט אוטמטי אבל יש סדרות בהם אני בפיגור של מעבר לשבועיים.

דווקא לפני בטי המכוערת והמתחזה שידרו את בובה פראית, רצו כך לחגוג את ההופעה של נטליה אורירו בארץ שבסוף התבטלה וגילו שיש ביקוש לנוסטלגיה והכניסו את הוינטג'. והאמת הטורקיות כובשות גם את ארצות אמריקה הלטינית ואפילו טלוויסה מפיקה ריימקים לטורקיות. כך שויוה מוגבלים גם במבחר שלהם כי נראה שבקושי מפיקים עכשיו טלנובלות קלאסיות.

לירונעע

New member
שידרו את בובה פראית??? איך לא ידעתי מזה

מסתבר שהייתי ממש מנותקת..
מצחיק שכבר כולם רואים מהאינטרנט.
&nbsp
וכן גם אני תמיד הייתי מקליטה וכאלה, קשה להיות בקצב שלהם

האמת קשה באסה לשמוע שהטורקיות הולכות עכשיו ופחות הקלאסיות..פעם הטלנובלות היו ממש קלאסיות, מושקעות ומעניינות. ועכשיו הכול די השתנה...

elall

Member
מנהל
היי, אני זוכרת אותך

כבר הרבה פחות פעילים בגלל פייסבוק וכו', אבל עדיין קיימים. פחות עושים דיונים על טלנובלות, כי אין כל כך כבר מה לראות בויוה, ויש ים אפשרויות לצפיה עכשיו אונליין או בערוצים אחרים ופלטפורמות אחרות, אבל עדיין מדברים על שחקנים, טלנובלות וחדשות.

אני כרגע צופה פחות, בויוה אין לי מה לראות, אני אוהבת בעיקר טלנובלות מברזיל, וכרגע אין. אני עוקבת קצת באינטרנט אחר טלנובלה ברזילאית חדשה, שאני מקווה יום אחד תגיע גם אלינו.
כמה שאהבתי את "אני בטי מכוערת", ראיתי אותה כבר כמה פעמים, וגם כל מיני גרסאות, ככה שאין כל כך חשק לצפות שוב, כאשר יודעים כבר מה יהיה. דרך אגב, יש גם גרסא ממש חדשה לבטי , נקראת "בטי בניו יורק" של טלמונדו, היא עכשיו משודרת בארה"ב, או בדיוק הסתיימה. לדעתי כבר היה עדיף אם ויוה היו מביאים אותה, בכל זאת משהו קצת יותר חדש.

לירונעע

New member
היי אלה!

כמו שבדיוק הגבתי להדר, מה קורה עם ויוה? נראה שלא הרבה מרוצים מלוח השידורים שלהם, הם עושים איזשהן בדיקות לבדוק שביעות רצון מבחינת הקהל שלהם?

ראיתי שאחרי הברזילאיות והטורקיות התחילו להביא גם קוריאניות, את צופה בהן?
&nbsp
אם להיות כנה, אני ממש מתגעגעת לויוה של פעם, שהייתי צריכה לבחור במה לצפות בין מלא טלנובלות מצוינות, כדי שלא אשב 10 שעות מול המסך (בסוף הייתי יושבת "רק" 5 שעות
) וכרגע שסופסוף מרגישה חשק לחזור ולצפות, לא מתחברת בכלל...במיוחד לטלנובלות שלא בספרדית

במה צפית לפני הטלנובלות הנוכחיות? הייתה איזה טלנובלה בויוה לא מזמן שהייתה שווה צפייה?
&nbsp
בקשר לבטי, האמת היא שממש ממש כיף לי לצפות בטלנובלה האורגינלית למרות שיודעת מה יהיה (האמת לא כ"כ זכרתי, קראתי את התקצירים
), ודווקא אני פחות מתחברת לחידושים, פשוט כי כ"כ כיף להיזכר בשחקנים של פעם. אבל לגמרי יכולה להבין למה את פחות מתחברת

evglev1

Well-known member
מנהל
הקוריאניות באו הרבה לפני הטורקיות

הקוריאניות בויוה מ-2007 והטורקיות מ-2011.

מסכים על בטי המכוערת אין על המקור, אני נהנתי מאוד משיכורה מאהבה ואפילו צפיתי פעם שנייה, אך בכל זאת הייתי רוצה לצפות בקפה ניחוח אישה המקורית שזכתה להרבה שבחים. וגם השחקן של ארמנדו משהו שאני עוד זוכר בתור דוקטור דימס פנטוחה מהאלמנה שמסתבר שאילצו אותו לשחק שם בלי משקפיים למרות שהיה צריך אותם כבר אז ולמרות שבויוה האלמנה שודרה אחרי בטי המכוערת האלמנה צולמה הרבה לפני.

לירונעע

New member
וואו הטלנובלות הישנות

בתכלס אין על הישנות! ממש מזכיר לי נשכחות כל הטלנובלות שהזכרת, איך הזדקנתי ככה

&nbsp
טוב לדעת שהקוריאניות זה לא איזה טרנד חדש, משום מה אני לא זוכרת אותם פעם.

למעלה