אמאלה

אני לא רוצה לחטט, אז תרגישי חופשייה לא לענות

אבל למה בן אדם אחד צריך 4 חדרים???? מילא אם זו דירה שירשת ואת כבר גרה בתוכה, אבל להיכנס מראש לדירה שיש בה 4 חדרים? מה תעשי בהם? לי יש 3 חדרים, שמתוכם אחד מיותר לי ואני מתאמצת להשכירו... מובן שזה נחמד שיש עוד חדרים, אבל לא עדיף למכור אותם ולחסוך את הכסף שבהפרש? מילא אם הייתה לי משפחה זה היה סיפור אחר, אבל היות שאינני מתכוונת להקים כזו, אני לא רואה שום היגיון בלעבור לדירת 4-4.5 חדרים אחרי הפינוי-בינוי שלנו. אני כנראה אדבר עם הקבלן שיעשה לי עסקה כזאת של מכירה וקנייה של דירה קטנה יותר, או שאקנה תמורת הדירה שלי שתי דירות קטנות בבניין, ואשכיר אחת, גם אפשרות. מה שאני מתכוונת זה שחבל לא לנצל את הערך הכספי של השינוי, ולהסתפק בהגדלה רצינית של שטח הדירה. תחשבי על עוד דבר - הרי הארנונה מחושבת לפי המטרז' של גודל הדירות - ככל שהדירה שלך גדולה יותר, כך תהיה גם הארנונה. אם יש גם ככה כסף זה נחמד, אבל היות שלי באופן אישי המצב דחוק מאוד, אני בהחלט מתכוונת לבחון את האופציות שציינתי (זה היה רעיון של השח"ע, למען האמת). וגם את החנייה שאקבל אני מתכוונת להשכיר. מה אני צריכה אותה? ממילא אין לי רכב.

מילקי110

New member
תראי זה לא תלוי בי

הדירה הזאת היא חלק שלי וחלק של אמא שלי .

נכון אדם אחד לא צריך 4 חדרים .. אני צריכה 2.5 כי יש לי מכונת כביסה ומייבש ובדירות שראיתי שהיו שני חדרים זה היה קטן

בדירה הזאת גם לי יש חדר שאני לא צריכה אבל כאן זה בשכונה שרציתי , עם אטובוס לעבודה , תחבורה ציבורית , בסביבה שמוכרת לי ...

* כאשר הדירה תהיה מוכנה וזה ייקח זמן כי זה אמור לקחת שנתיים אבל אולי זה ייצא יותר אז אני אראה אני אדבר עם ההורים שלי . אבא שלי אמר שבסופו של דבר

הדירה הזאת תהיה שלי , גם הבית שלהם בסופו של דבר יהיה שלי ... זה נורא לחשוב כמה שכסף , רכוש ונכסים אמורים לגרום לאדם להרגיש טוב .. אני בטוחה שאם הייתי

כמו שאני אבל גרה באוהל אז היה לי יותר רע , ואיך מישהו אמר " איזה אנשים מפונקים יש פה , על מה הם מתלוננים בכלל כאשר הם גרים בדירות שעולות אלפי שקלים

מקבלים תמיכה כלכלית מההורים ואני נאלץ לגור עם המשפחה שלי ולקבל מביטוח לאומי 1500 ש"ח" והוא צודק אני מבינה למה הוא מתכוון

אבל זה לא כמו שזה נראה , גם אני מקנאה בבנות שכותבות פה שיש להן בני זוג , גם לי בא לכתוב להן הודעות ולאמר " על מה אתן מתלוננות , אני אף גבר לא יורק בכיוון

שלי ואני רווקה זקנה , ועוד משהו שאני מתביישת לכתוב ) .

אז אני אדבר איתם כאשר הדירה תהיה מוכנה נראה מה אני יעשה . אולי עד אז יהיה לי מקצוע מי יודע ואוכל להחליט איפה לגור ... את הדירה החדשה אני בחרתי זה כן

אבל את הדירה של סבתא שליז"ל גרתי שם מחוסר ברירה . כי אין לי כסף לשכר דירה אני מרוויחה שכר מינימום ...ולא אבא שלי לא יעזור לי , הכסף לשכ"ד כאן יהיה

מהקבלן.

הלוואי שתרגישי טוב!

למעלה