אמא אבא ביסלי

scooby4

New member
אמא אבא ביסלי ../images/Emo24.gif

הגיע הזמן לעוד "משחק קיץ מטריף" מבית היוצר של אלון תייר. השאלה להיום היא: מה שמה של הדמות (תמונה מצורפת להודעה) בעברית ובאנגלית ? דגי ואפרת - אתם לא יכולים לענות, כי גם ניצלתם את הפעם השניה.

scooby4

New member
נכון.

אבל לא ענית על כל השאלה - מה שמו של הגמד בעברית ובאנגלית אני שאלתי. אנשים ! תתחילו לשים לב לכאלו דברים !

black flower

New member
מה נכון?!?!

איפה אתה חיי??? זה כל כך לא אפצ'י!!! לאפצ'י יש זקן!!!!!!!!!!!!!! אתה בכלל ראית שלגיה ושבעת הגמדים?!?!?! אין שום קשר בין אפצ'י לגמד הזה חוץ מהעובדה שהם גמדים!

scooby4

New member
אבוי לי ! עשיתי טעות נוראית !

אני מצטער פוסידון אך השם בעברית הוא לא אפצ'י כמו שאמרתי קודם. אני ראיתי חלק מהסרט עכשיו וגיליתי מהו שמו האמיתי של הגמד. הקווים פתוחים לכולם, חוץ... מלפרח שחור ודגי. איזה כיף לדעת את השם כשאף אחד אחר לא יודע !!!

scooby4

New member
לא...

שטיה, אבל אני אקבל את התשובה. אם תגיד לי מה שמו באנגלית תוכל לזכות אולי...

Posiedon

New member
../images/Emo32.gif חצי.....

יש עכשיו בערוץ קרטון וי טון... על סמוראי ג'אק וזה גם חצי עם מפלצות וכל אלה ממש יפה המלצה שלי....

ד ג י

New member
אני משוכנע שאת השם שלו כותבים...

"שתיה" עם פתח ב-ש' ובלי חיריק ב-ת'

scooby4

New member
אתה טועה - הסבר:

המילה שטיה היא עיבוד של המילה שטות. את ההסבר המלא אני אכתוב מתי שתגלו את השם של הגמד גם באנגלית ! לאפרת ולדגי: מכיוון שאף אחד לא עונה אני נותן לכל הפורום עד שעה שמונה בערב בדיוק לגלות את שמו של הגמד באנגלית (וכמובן לכתוב גם את שמו בעברית - שמו הנכון !). אם אף אחד לא יכתוב את התשובה המלאה עד אז, אתם (אפרת ודגי) יכולים לענות על התשובה, מרוצים ?

scooby4

New member
אני לא בטוח למי לתת את הפרס !!!

את ענית דקה אחרי שמישהי עם האות V ענתה. אבל אני לא יודע מה לעשות כי היא לא שייכת לפורום ואת כן, אני צריך לחשוב על זה עוד קצת... תעזרו לי !!!!

למעלה