אמא אבא ביסלי

ד ג י

New member
אפרת נאי לא רוצה לדכא אותך אבל...

אני חושב שהפרס מגיע לזאת אם האות V בשם, סקובי מה זה היא לא שייכת לפורום???, ככה אתה מגרש מכאן אנשים??

Idan91

New member
מה זה "לא שייכת"??

היא נכנסה לכאן וצדקה בתשובתה, התשובה שלה. לא אמרת שצריך להיות משתתף קבוע בשביל להשתתף..

ד ג י

New member
שיט, חשבתי שאת לא מחוברת ושיש לי...

זמן דרך אגב לפי וורד פוינט DOPEY זה: מטומם או מסומם, רק תחשבו מה זה אומר על הגמד הזה

scooby4

New member
הסבר מלא על השם -

כמו שאמרתי כבר קודם, השם העברי של הגמד הוא שטיה והמילה היא עיבוד של המילה שטות. המילה Dopey באנגלית כמו שאמרת (דגי) היא מסומם או מטומטם. אז, מלפני 20 שנה כשהסרט יצא, המילה מסומם לא נכללה במושג Dopey, ובעברית לא היה נעים לקרוא לדמות של הגמד גם מטומטם. אז הלכו על משהו קרוב יותר, שטותי וכדי להפוך זאת לשם עיבדו את המילה לשטיה. זהו.

Posiedon

New member
אני מחכה שאלון יענה... ויגיד לי אם

התשובה שנתתי נכונה

Posiedon

New member
"פשש רעי הקמתה פה גדוד מחתרתי...

נגד אלון.... את מוזמן להעביר לי תתשובה דרך האייסי ;)

ד ג י

New member
אתה מוזמן להביא לי את האיי סי שלך

או למצוא את שלי: 177055115

Posiedon

New member
איך היא ביעסה אותכם....

טוב לא נורא כבר יש לכם ממילא כרטיס הגרלה בהצלחה בפעם הבאה! :)

black flower

New member
אני מניחה שהיא לא ראתה את הסרט

אתמול...וכנרראה זאת הסיבה שהיא לא טעתה!

Posiedon

New member
צריך לתת לאפרת כי היא ותיקה ולא כמו

אלה שניכנסים רק לתחרויות וחוץ מזה היא היתה הראשונה! יאללה אפרת!

scooby4

New member
צוות השופטים מוסר:

המספר ינתן רשמית לאפרת ממספר סיבות אשר יפורטו בהמשך הודעה זו. "המשך הודעה זו"...: # אפרת היא ותיקה בפורום יותר מ...זאתי עם הV בשם. # אם אני אתן את המספר לזאת עם הV, זה יהיה מעשה נחמד לעשות לאינדוידואלי, אבל זה לא יהיה מעשה נחמד לקבוצה של 10-15 אנשים ש"מתים" להשיג את המספר, במיוחד לאפרת.
אלו הם הסיבות העיקריות. לאפרת: המסר ישלח אלייך מחר, נימוק: "אין לי כוח עכשיו".

black flower

New member
אוי אני לא מאמינה!

אני כל כך מתרגשת.. אני אפילו יכולה להגיד שאני מתרגשת יותר מהרגע שבנחמין רוחס התעטש עליי! שיואו זה היה רגע רומנטי ביותר! זה השלישי שלי... ורק בשביל הקטע..זה לא שאני נואשת לקבל מספרים כדיי לזכות בהגרלה..אני פשוט מכורה לטריויה וחידונים אחרים!

למעלה