איזה קשר חיפשת?
א אוקספורד New member 9/1/04 #52 למה הכתיבה שלך רצופת טעויות? לא הבנתי מה כתוב כאן: "אני לא מבינה למה זה מה שאתה מצפה לראות המקרה של סערת רגשות - את עושה טעויות בעובדות ברורות מאליהן כשאתה כועס?"
למה הכתיבה שלך רצופת טעויות? לא הבנתי מה כתוב כאן: "אני לא מבינה למה זה מה שאתה מצפה לראות המקרה של סערת רגשות - את עושה טעויות בעובדות ברורות מאליהן כשאתה כועס?"
M moran f New member 10/1/04 #94 לשאול זה קל אתה חושב שאתה מסוגל גם לענות לפעמים? אני יודעת שזה קשה, אבל אם תתאמץ אני בטוחה שתצליח.
M moran f New member 10/1/04 #115 כי קיוויתי שיש עם מי לדבר אם כל מה שאתה מסוגל לעשות זה להעתיק כמה מילים מהתגובה שלי ולהוסיף להן את המילה "למה" בהתחלה, אין עם מי לדבר - יש תוכנות בינה מלאכותית שעושות בדיוק את זה. מבחינתי הלא-שיחה הזו הסתיימה.
כי קיוויתי שיש עם מי לדבר אם כל מה שאתה מסוגל לעשות זה להעתיק כמה מילים מהתגובה שלי ולהוסיף להן את המילה "למה" בהתחלה, אין עם מי לדבר - יש תוכנות בינה מלאכותית שעושות בדיוק את זה. מבחינתי הלא-שיחה הזו הסתיימה.
א אוקספורד New member 11/1/04 #116 ואת לא כותבת כמו בינה מלאכותית? מי אמר שלא למדתי ספרות? מה זה בי? איזו מילה מביעה דיעה? למה לדעתך פרטים קטנים הם חשובים? אם הלא-שיחה הסתיימה, למה פתחת בה מלכתחילה?
ואת לא כותבת כמו בינה מלאכותית? מי אמר שלא למדתי ספרות? מה זה בי? איזו מילה מביעה דיעה? למה לדעתך פרטים קטנים הם חשובים? אם הלא-שיחה הסתיימה, למה פתחת בה מלכתחילה?