"אמא בטטה"

"אמא בטטה" ../images/Emo21.gif

אם היה נדמה לי שלא הבנתי נכון את כוונת המשורר הצעיר, זה המשיך ל"אמא בטטה שמנה". עזבו רגע אלמנטים חינוכיים, מה אתם עושים למען הגזרה/הכושר/הבריאות? אם בכלל עושים?....

רזון לא מבטיח כושר או בריאות

אחרת לא הייתי מעלה את השאלה בפורום שלפחות החלק הידוע לי של כותביו הם רבעי עוף....

אפשר לתרום לנו..

כמה ק``ג.. האמת היא שגם לי לא יזיקו כמה ``קילויים`` תוספת.. ודאי וודאי לרעייתי השרוכית..

candy77091

New member
מה הכוונה אלמנטים חינוכיים?

מה עושים ספורט-אני לא צריכה אבל אני אוהבת לעשות בלי קשר. הולכים שבתות תמיד אחריי האוכל כדי להתאוורר וובקיץ נוהגים ללכת בערבים לטייל ולשוחח. אני הולכת הרבה במהלך היום ולסידורים ועושה הרבה ספורט בשביל הכיף..

התכוונתי בלי להתייחס לכך שככה לא מדברים לאמא

מה למשל כלול ב"ועושה הרבה ספורט בשביל הכיף"?

candy77091

New member
הרבה דברים

בבית-אני עושה קתץ שיחרור שרירים בתקופת החורף מה שגם הייתי עושה בתור רווקה עכשיו לא מזמן חזרתי לזה(בתקופת בחינות) בגלל הישיבה הממושכת במהלך הלימוד אליהם ובגלל שבחורף לא ממש כיף לצאת להליכות בקור.. בקיץ אני שוחה,לפעמים יוצא לי לשחק כדור סל(עד כה יצא לי לשחק 3 פעמים ועוד היד נטוייה)בתור ילדה ונערה תמיד הייתי בחוגים רבים בינהם התאמלות אומנותיתי וטניס שולחן..

למען הגזרה ב`ה לא צריכה לעשות...

למען הבריאות והכושר הייתי מאוד רוצה לעשות.. אבל בפועל-כלום! תגידו, לרוץ אחרי הילד(ים) נחשב לספורט?

had3

New member
אמא, נכון שיש לך תינוק בגדול בבטן?

לא מותק. אמא סתם שמנה...אין כלום בחלק הגדול הזה של הבטן. /tapuzforum/images/emo10.gif

אנחנו חובבי הליכות../images/Emo13.gif

כמעט בכל הזדמנות אנחנו עושים הליכות... אפילו בהריון כשכבר עברתי תתאריך (ילדתי ב41+3): הלכתי משע"צ עד ל
ברגל(שעה), יום לפני הלידה גם הלכתי בערך שעה (נכון שזה היה כדי לזרז תענינים אבל גם בשביל הכיף)

גם עם אמונה../images/Emo13.gif

בסוכות למשל הלכנו מהשכונה שלנו עד לעיר ברגל, ובחזור כשרצינו לקחת אוטובוס לקחנו בטעות את הקו ההפוך (לקח לנו די הרבה זמן להבין את זה) וחזרנו את כל הדרך ברגל...

liziz

New member
הלוואי והייתי עושה משהו

המצב עגום, /tapuzforum/images/emo10.gif

טחג

New member
התחלתי לעשות פילאטיס

אחרי שהבנתי שהקילוגרמים מההריונות לא ירדו לבד
, אבל בשל מגוון סיבות עשיתי הפסקה לאחרונה. בערב נראה אם אני אצליח להשתלב בחזרה בקבוצה. חוץ מזה משתדלת לקבוע לעצמי כללים שגם אפשר לעמוד בהם לגבי זלילות למשל - לא קונים יותר משוקולד אחד ליום בפיצוציה שמתחת לעבודה! בתקווה להקטין את הכמות בהדרגה....

למעלה