אמא הבטחת לנו
לשבת

very dark girl

New member
אמא הבטחת לנו../images/Emo32.gif לשבת ../images/Emo13.gif

לכבוד שבת, בואו נשכח לרגע, מכל הוייכוחים-ריבים-מחלוקות-בלגאנים... שרשור
לשיפור האווירה בפורום.. אזזז... איך עבר עליכם השבוע..? ואיך אתם חוגגים את סוכות? שבת שלום!

spoop

New member
הצום../images/Emo122.gif

הלך ברוך ה',קל.מה זה קל? קמתי עם פה יבש והייתי רעבה,אבל לא משהו רציני.ביום כיפור בערב התפילה הסתיימה רק ב8:40,אז הייתי צריכה למרוח את הזמן עד שעה 00:00,אז נשארתי עם חברות למטה לדבר.התעוררתי ב8:30,והמשכתי לשון עד 10:30,ואז פעם אחרונה עד 2:00.קמתי ומרחתי את הזמן שעתיים עד 4:00,אז הלכתי לתפילה עד 5:50 ושלום על ישראל!אתם יודעים אני ממש בהלם מעצמי! אין יום כיפור אחד שלא הרגשתי שאני הולכת להקיא את הנשמה,אבל הפעם זה עבר בקלות!אולי השומים של אמא עבדו,מי יודע?
ולגבי סוכות... אין חדש תחת הסכך,אנחנו הולכים לחגוג סוכות בבית תדעו לכם שארגנתי את מה שכתבתי בפסקאות,אבל זה בטעות הלך לחלון הוספת התגובה

הצום היה מרעיב במיוחד אבל השבוע

בכללי היה כיף! כל לילה הייתי עם חברים בכותל לסליחות ואחר כך סתם פגשנו פול אנשים ו... זהו עבר השבוע! אממ שרשור קודם לא הצגתי את עצמי אז:אוקי, דניאל, גר בדולב, בן 16 וחצי, כיתה יב לומד בנתיב מאיר למי שמכיר, ו... זהו יומ נעים

very dark girl

New member
מוזר...../images/Emo4.gif

אצלי הוא עבר ממש בקלות.. לא הרגשתי אותו בכלל... הייתי יום כיפור באולפנה.. מה אני אגיד.. זה היה היום כיפור הכי מרומם שהיה לי כל החיים... בכל מקרה, אבא שלי שבר את כף הרגל
אז חצי מהשכונה באה אלינו לעזור לבנות את הסוכה אתמול בערב.. והאנשים החביבים גם הביאו את הכלבים שלהם.. אז הייתה מוזיקת רגע מאוד מיוחדת.. בסוכות אנחנו בעז"ה נהיה בבית, כרגיל... ובגלל שאבא שלי משתעמם כי הוא לא יכול ללכת לעבודה הוא החליט שנקשט אותה עם ציפורים שנכין מביצים... אז זה יהיה די אממ... מעניין? שבת שלום

One Echoe

New member
חרא של יום כיפור.

דכאוני מתמיד. שיהיה לכם אחלה יום, ואחלה חג, תבנו סוכה ותזדיינו עד אור הבוקר. להתראות.

Y O S S I 99

New member
אם בסופו של דבר

המנהל יחסום את אבנר. אז הוא צריך לחסום גם אותך. לא שאיכפת לי, אבל שיהיה שיוויון

One Echoe

New member
יש רע בלהזדיין?

זה הטבע שלך, אל תתכחש לו. ואני לא רוצה להרגיש קשוח, למי שאמר את זה למעלה. וגם אין שום עילה לחסום אותי.

One Echoe

New member
גם בנים שומרים נגיעה?

ואגב, באמת לא ניסיתי לפגוע. זה היה בצחוק כזה. אז סליחה רשמית לכל הדתיים שנפגעו, זה לא היה בכוונה רעה. באמת:\

very dark girl

New member
אתה ממש מצחיק אותי לפעמים,

אתה מתעצבן על דתיים שלא מכבדים את הדרך שלף ואז אתה לא מכבד את הדרך שלהם! בכל מקרה, כרגע הרסת את השרשור שהיה אמור לשפר את האווירה בפורום. ברכותיי.

One Echoe

New member
שלא יכבדו את הדרך שלי.

אבל שלא יכפו את שלהם עלי. ואגב, אני לא מבין מה הרסתי בכלל. מה אתם רוצים? איחלתי את זה מכל הלב.

למעלה