מי כופה? שאלתי איך עבר השבוע, ומה אתם מתכננים לעשות בסוכות. אתה מוכן להסביר לי איפה הכפיה כאן?
V very dark girl New member 14/10/05 #19 מי כופה? שאלתי איך עבר השבוע, ומה אתם מתכננים לעשות בסוכות. אתה מוכן להסביר לי איפה הכפיה כאן?
O One Echoe New member 14/10/05 #21 שימי לב... "אתה מתעצבן על דתיים שלא מכבדים את הדרך שלך" דיברת אלי באופן כללי, וכנ"ל אני...
א אדריכל תאקט New member 14/10/05 #8 איזה חג? יום כיפור עבר עלי בצפון נסעתי לטיול אופנועים. ראש השנה עבר עלי ככה ככה, מצד אחד מדהים כי זה החג הראשון של מעייני שלי, ומצד שני גרוע כי נפרדתי מחברה שלי. בסוכות אני נוסע לטיול אופנים בגולן.
איזה חג? יום כיפור עבר עלי בצפון נסעתי לטיול אופנועים. ראש השנה עבר עלי ככה ככה, מצד אחד מדהים כי זה החג הראשון של מעייני שלי, ומצד שני גרוע כי נפרדתי מחברה שלי. בסוכות אני נוסע לטיול אופנים בגולן.
V very dark girl New member 14/10/05 #11 באמת איזה חג...? מי אמר משהו על חג? שאלתי איך עבר עליכם השבוע.. מצטערת לשמוע על חברה שלך...
א איילת מפיק ודי New member 15/10/05 #26 ../images/Emo60.gif יוווווו אתה נוסע לטיול אופניים בגולן? מטעם מי? לבד? אני ממש אוהבת את האיזור הזה, אמרתי בנ"ד אני הולכת לגור שם אם לא יפנו אותו לפני זה
../images/Emo60.gif יוווווו אתה נוסע לטיול אופניים בגולן? מטעם מי? לבד? אני ממש אוהבת את האיזור הזה, אמרתי בנ"ד אני הולכת לגור שם אם לא יפנו אותו לפני זה